Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamy już dane z konta fundacji odnośnie wpłat. Dostałam wyciąg z konta w .pdf więc muszę wyłuskać te na Jagę. Jak mam to przedstawić?

Wpłynęło 720,70 zł

aż mnie zatkało:)

Jagulinko, odetchnij trochę po tamtym zabiegu, poczekamy na okres bez upałów i operujemy!

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro napisał(a):
mamy już dane z konta fundacji odnośnie wpłat. Dostałam wyciąg z konta w .pdf więc muszę wyłuskać te na Jagę. Jak mam to przedstawić?

Wpłynęło 720,70 zł

aż mnie zatkało:)

Jagulinko, odetchnij trochę po tamtym zabiegu, poczekamy na okres bez upałów i operujemy!

Jeszcze będzie pare groszy z płace z allegro, ale ogarnę to jutro wieczorem może już wszystko "zejdzie" odejme z tego prowizję i zapodam na watku.

Posted

sporo wpłat ... super !!

to jak wygląda teraz stan kasy Jagusi ... dług w lecznicy spłacony ? ... na operację starczy czy zbieramy dalej ?

Diunka trzeba by zrobić aktualizację rozliczenia w pierwszym poście

Posted

kopiuję z niebieskiego

"Jara" napisał(a):
Co słychać u suczki? Na pewno niczego nie potrzebuje? Mogę znów zakupić karmę jeśli jest taka potrzeba.

dziewczyny, wiem że czas ogranicza każdego jednak może dałoby się zrobić aktualizację pierwszego postu, napisać czy dziewczynce jest coś konkretnie potrzebne

Posted

cioteczki, rozliczenie oczywiscie bedzie. wymaga to chwili a obecnie przygotowujemy sie do naszej fundacyjnej imprezy DOG FUN FEST i wlasciwie wszystko co robimy jest z tym zwiazane takze dopiero na dniach wrzuce rozliczenie

Posted

Uru napisał(a):
cioteczki, rozliczenie oczywiscie bedzie. wymaga to chwili a obecnie przygotowujemy sie do naszej fundacyjnej imprezy DOG FUN FEST i wlasciwie wszystko co robimy jest z tym zwiazane takze dopiero na dniach wrzuce rozliczenie

tak myślałam że doba dla Was za krótka
dajcie chociaż znać czy puchy dla małej potrzebne

Posted

zrobilam rozliczenie w pierwszym poscie
Jesli chodzi o to czy Jagulina potrzebuje puszek to sytuacja wygląda tak: wiem,ze te ostatnie bardzo jej smakowaly i pewnie gdyby ktos mial za duzo to na pewno sie przydadza,natomiast jesli sa pieski,ktore potrzebuja juz ( a na pewno są) to my sie juz jagusia zajemiemy. udalo sie uzbierac sporo kaski i to wszystko dzieki Wam!!! bardzo bardzo dziekujemy!
jestescie niesamowici,po raz kolejny udowadniamy ,ze potrafimy sie zgrac,jesli występuje trudna sytuacja
:)

Posted

już wypisuję dane z wpłat (inicjały oczywiście)

Ewa Maria P.
20,00

Anna Maria D. anna-an9
10,00

Anna monika J.
15,70

Joanna p g. od onaUT
10

Katarzyna S.
10

Agnieszka M.
100

GRAZYNA N.
40

Anna B.
20,00

OLGA WANDA K.
30,00

CZ. JOANNA
100,00

MARCIN H.
40,00

KRASZEWSKA ANNA
10,00

IWONA B.-W.
50,00

AGNIESZKA MARIA K.
20,00

URSZULA B.
30,00

MAJA MAŁGORZATA W.
20,00

DOROTA MARIA W.
175,00

Inga Sz.
30,00

i są jeszcze dwie: dwieściecoś i 50,00. Danych osób wpłacających jeszcze nie mam

• 2 weeks later...
Posted

Jagienka była przez jakiś czas na wakacjach na wschodzie Polski, a teraz dr Niedzielski na urlopie, jesteśmy umówieni po 24 lipca

a ludków z dt Jagusi okradziono:shake:

z pieniędzy, które wpłynęły na Jagę kupiliśmy karmę i puszki, rachunek przedstawię po powrocie z urlopu, bo tylko w pracy mogę zeskanować.

• 2 weeks later...