Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za powitanie. Póki co tu "raczkuję", więc proszę o wyrozumiałość. Chciałam zagłosować w ankiecie i choć tak pomóc. Wspominałam już Temidce o transporterku. mam taki od kota, wg mnie zmieści się w nim Lola. Jak coś to proszę o kontakt, Temida ma mój nr tel.

Posted

Marzenko na razie nie potrzebny transporterek bo nie mamy transportu.

Przypominam o ankiecie:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]

Posted

[quote name='Temida']Małgosiu ok. 5 latek, z tym, że tej jej oczka :([/QUOTE]
Wiem,ze ciezko ogarnac przy takiej ilosci psow:-(ale dowiedz sie prosze co z tymi oczkami,jesli ma 5 latek to okres rozkwitu u terierów.

Posted

Temidko :loveu:, wybacz... obgadałam Cię z Irenką. Piekły poliki? :razz:

Jak mi powiedziała, jak brzmisz w słuchawce, jak zmordowana jesteś :-( to i ja się przyłączam do jej prośby, byś wszystkiego nie brała na siebie.
Obie prosimy. :modla:

Ale przejdę bardziej do rzeczy... :eviltong:

1. Irenka, a słusznie, spodziewa się wpłat zza granicy. Czy jesteś w stanie wziąć się za to? Dopiąć to konto[B] paypal[/B]owo - schroniskowe?

2. [B]Bazarek[/B] - odszczekuję :evil_lol: kwestię wrobienia Ciebie w bazarek. Ja w tej chwili nie podołam czasowo rozbudowanemu ale Ty też nie powinnaś brać tego na siebie. Będziemy z Irenką szukać kogoś, kto go wystawi z naszego terenu (rzeczy ode mnie - cięcie kosztów wysyłki) i inne osoby (teren spoza Łodzi).

3. [B]Strona schroniska[/B] - nie widziałam albo inaczej mówiąc, nie pamiętam, czy widziałam ale ponoć jest pomysł zrobienia jej ponownie, lepiej itd... (oczywiście ZA ZGODĄ etc...).

Wiewiórki doniosły, że chciałaś brać i to na siebie. :roll: Z kolei Wiewiórka Irena prosi byś zechciała skorzystać z pomocy kogoś, kogo ona ma i kto zrobi tę stronę bez problemu.

4. [B]Ogłoszenia[/B] - Irenka chce wziąć na siebie podciągnięcie tekstów ogłoszeniowych (póki Jej nie odbanują mogę je wstawiać na wątek, Ona mi je podeśle na mail), może i ogłoszeń, a na pewno pomoc w wykupieniu pakietów.

5. Ja, jak zapodasz mi wiadomego maila - ruszę [B]fb[/B] i [B]goldenline[/B], a jak się znajdzie ktoś chętny podrzucę mu fanty.

6. Przydałoby się również [B]allegro[/B], nie koniecznie cegiełkowe ale dobrze pomyślane graficznie - psy zbiorczo, psy indywidualnie...[B] Kto chętny?[/B]

7. [B][B]Ty -[/B] t[/B][B]ekst [/B]- apel (to o czym pisałam wcześniej), wybór fot.

Reasumując (jak mi się jeszcze przypomni coś z tego, co mi nakładła do łepetyny dopiszę)... [B]Musisz nieco siebie samą odciążyć Temido[/B], bo padniesz, a poza tym, jesteś potrzebna psiakom, tam, na miejscu, na to musisz mieć siły. Pozwól i innym się wykazać.

Irena, jak złapiesz oddech, czeka na mail i/ lub tel. od Ciebie, dogadacie sobie szczegóły.

OK, a teraz zabij... :diabloti:... ale w pierwszej kolejności dobierz się do Irenki.

Posted

Aj tam, miałam jeszcze edytować ale...

[CENTER][COLOR=blue]Serdecznie dziękuję Kochanej [B]Ewexoxo[/B], która zaufała mi i podarowała fanty. [/COLOR]

[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/1616/86033553.gif[/IMG]

[/CENTER]
Mam je już u siebie + zgodę na przeznaczenie ich na Radomsko. No to teraz pobuszuję po swoich szafach i... pamięci, kogo by tu wrobić w baaazar. :roll:

Allegro, Irenka sugerowała, by poprosić o pomoc, piszę nick w pierwszej osobie - [B]lilk_a[/B].

Posted

[quote name='majqa']Piła, wielkopolskie, tu pobuszuj Szarotko:
[url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region.php?id=15[/url][/QUOTE]
Wielkie dzieki, to w sumie nie dla mnie, a dla ciotki Kapsel, ktora mysli, ze ja taka madra jestem :):)

Posted

Idę szukać szczęki. Boskie! :-)

Wiecie co mi tylko chodzi po głowie a propos aukcji?
Inny tytuł, niech przyciągnie uwagę, niech chwyci, niech sprowokuje do kliknięć, podbijania aukcji. Przewrotny nieco? Tak sobie głośno myślę.

Posted

[quote name='Jusia&Szila']zrobilam zbiorcze allegro, bede jeszcze aktualizowac...
[URL]http://allegro.pl/doberman-spaniel-husky-schronisko-radomsko-i1488610883.html[/URL][/QUOTE]

FAJNE :)

mam pytanie - przy Maksiu jest napisane : "ten pies radzi sobie w schronisku" - tak maiło być czy miało być nie radzi sobie... ?

Posted

Dawidku, oczywiście NIE. Jak dobrze, że pamiętasz moje słowa, abyś mnie pilnował :)
Zaraz poprawię.

Izunia :loveu: Tobie i Irence to całuska daję.
Głos może i miałam wymordowany, ale cóż samo się nie zrobi.

Wszystko jeszcze dzisiaj przeczytam.

Posted

[quote name='Szarotka']Mam pytanie jak znalezc na dogo kogos z Pily, wiem, ze jest jakas mapa ???[/QUOTE]

[B]Szarotko[/B], można zrobić tak:[FONT=Calibri]
[/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Społeczeństwo >>>> Lista użytkowników >>> szukaj użytkowników >>> zaawansowane wyszukiwanie >>> i tu trzeba wpisać nazwę miasta („Skąd”) i aktywność („Ostatni post po”) np. po 2011-01-01 >>> szukaj teraz[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='ewexoxo']aż serce boli jak się patzry na te proszące oczy :-( zapisuję wątek[/QUOTE]
No właśnie... :-(
... ale super, że jesteś z nami Dobry Duszku! :loveu:

Posted

[quote name='Temida']W nocy Izunia tekst skończę i wszystko przeczytam. (...)[/QUOTE]
Tak jest Szefowo! :-) Kładę uszka po sobie i potulnie czekam. :Cool!:
Nie zapomnij tylko zmrużyć oczko. :roll:

Posted

Iwonko już masz na PW. Dziękuję.
Chciałam jeszcze powiedzieć, że otrzymałam dzisiaj 250zł. od Irenki i za te pieniążki kupimy mięso.
Kupuję dla moich karmicielek, Pan jeżdzi ze śląska do mnie od paru lat, będzie ok. 17zł. za 10 kg, to będzie troszkę.

dziękuję :)

Posted

[quote name='majqa']No właśnie... :-(
... ale super, że jesteś z nami Dobry Duszku! :loveu:[/QUOTE]

Jestem, jestem... i coś tam zawsze podsunę, podeślę na tyle na ile dam radę, a ty mnie w tym motywujesz :-)