Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Witamy p.Marzenkę, która adoptowała naszą Sabę (Larę) Quote
Marzka35 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziękuję za powitanie. Póki co tu "raczkuję", więc proszę o wyrozumiałość. Chciałam zagłosować w ankiecie i choć tak pomóc. Wspominałam już Temidce o transporterku. mam taki od kota, wg mnie zmieści się w nim Lola. Jak coś to proszę o kontakt, Temida ma mój nr tel. Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Marzenko na razie nie potrzebny transporterek bo nie mamy transportu. Przypominam o ankiecie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Poszukiwany transport z Radomska do Brodnicy lub w okolice-mogę kawałek wyjechać. Chcę wziąć Lolę do siebie do hotelu, prosimy o pomoc! Quote
rita60 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Temida']Małgosiu ok. 5 latek, z tym, że tej jej oczka :([/QUOTE] Wiem,ze ciezko ogarnac przy takiej ilosci psow:-(ale dowiedz sie prosze co z tymi oczkami,jesli ma 5 latek to okres rozkwitu u terierów. Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Temidko :loveu:, wybacz... obgadałam Cię z Irenką. Piekły poliki? :razz: Jak mi powiedziała, jak brzmisz w słuchawce, jak zmordowana jesteś :-( to i ja się przyłączam do jej prośby, byś wszystkiego nie brała na siebie. Obie prosimy. :modla: Ale przejdę bardziej do rzeczy... :eviltong: 1. Irenka, a słusznie, spodziewa się wpłat zza granicy. Czy jesteś w stanie wziąć się za to? Dopiąć to konto[B] paypal[/B]owo - schroniskowe? 2. [B]Bazarek[/B] - odszczekuję :evil_lol: kwestię wrobienia Ciebie w bazarek. Ja w tej chwili nie podołam czasowo rozbudowanemu ale Ty też nie powinnaś brać tego na siebie. Będziemy z Irenką szukać kogoś, kto go wystawi z naszego terenu (rzeczy ode mnie - cięcie kosztów wysyłki) i inne osoby (teren spoza Łodzi). 3. [B]Strona schroniska[/B] - nie widziałam albo inaczej mówiąc, nie pamiętam, czy widziałam ale ponoć jest pomysł zrobienia jej ponownie, lepiej itd... (oczywiście ZA ZGODĄ etc...). Wiewiórki doniosły, że chciałaś brać i to na siebie. :roll: Z kolei Wiewiórka Irena prosi byś zechciała skorzystać z pomocy kogoś, kogo ona ma i kto zrobi tę stronę bez problemu. 4. [B]Ogłoszenia[/B] - Irenka chce wziąć na siebie podciągnięcie tekstów ogłoszeniowych (póki Jej nie odbanują mogę je wstawiać na wątek, Ona mi je podeśle na mail), może i ogłoszeń, a na pewno pomoc w wykupieniu pakietów. 5. Ja, jak zapodasz mi wiadomego maila - ruszę [B]fb[/B] i [B]goldenline[/B], a jak się znajdzie ktoś chętny podrzucę mu fanty. 6. Przydałoby się również [B]allegro[/B], nie koniecznie cegiełkowe ale dobrze pomyślane graficznie - psy zbiorczo, psy indywidualnie...[B] Kto chętny?[/B] 7. [B][B]Ty -[/B] t[/B][B]ekst [/B]- apel (to o czym pisałam wcześniej), wybór fot. Reasumując (jak mi się jeszcze przypomni coś z tego, co mi nakładła do łepetyny dopiszę)... [B]Musisz nieco siebie samą odciążyć Temido[/B], bo padniesz, a poza tym, jesteś potrzebna psiakom, tam, na miejscu, na to musisz mieć siły. Pozwól i innym się wykazać. Irena, jak złapiesz oddech, czeka na mail i/ lub tel. od Ciebie, dogadacie sobie szczegóły. OK, a teraz zabij... :diabloti:... ale w pierwszej kolejności dobierz się do Irenki. Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Aj tam, miałam jeszcze edytować ale... [CENTER][COLOR=blue]Serdecznie dziękuję Kochanej [B]Ewexoxo[/B], która zaufała mi i podarowała fanty. [/COLOR] [IMG]http://img854.imageshack.us/img854/1616/86033553.gif[/IMG] [/CENTER] Mam je już u siebie + zgodę na przeznaczenie ich na Radomsko. No to teraz pobuszuję po swoich szafach i... pamięci, kogo by tu wrobić w baaazar. :roll: Allegro, Irenka sugerowała, by poprosić o pomoc, piszę nick w pierwszej osobie - [B]lilk_a[/B]. Quote
Szarotka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Mam pytanie jak znalezc na dogo kogos z Pily, wiem, ze jest jakas mapa ??? Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Piła, wielkopolskie, tu pobuszuj Szarotko: [url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region.php?id=15[/url] Quote
Szarotka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='majqa']Piła, wielkopolskie, tu pobuszuj Szarotko: [url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region.php?id=15[/url][/QUOTE] Wielkie dzieki, to w sumie nie dla mnie, a dla ciotki Kapsel, ktora mysli, ze ja taka madra jestem :):) Quote
Jusia&Szila Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 zrobilam zbiorcze allegro, bede jeszcze aktualizowac... [URL]http://allegro.pl/doberman-spaniel-husky-schronisko-radomsko-i1488610883.html[/URL] Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Idę szukać szczęki. Boskie! :-) Wiecie co mi tylko chodzi po głowie a propos aukcji? Inny tytuł, niech przyciągnie uwagę, niech chwyci, niech sprowokuje do kliknięć, podbijania aukcji. Przewrotny nieco? Tak sobie głośno myślę. Quote
wujek & ciocia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Jusia&Szila']zrobilam zbiorcze allegro, bede jeszcze aktualizowac... [URL]http://allegro.pl/doberman-spaniel-husky-schronisko-radomsko-i1488610883.html[/URL][/QUOTE] FAJNE :) mam pytanie - przy Maksiu jest napisane : "ten pies radzi sobie w schronisku" - tak maiło być czy miało być nie radzi sobie... ? Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Dawidku, oczywiście NIE. Jak dobrze, że pamiętasz moje słowa, abyś mnie pilnował :) Zaraz poprawię. Izunia :loveu: Tobie i Irence to całuska daję. Głos może i miałam wymordowany, ale cóż samo się nie zrobi. Wszystko jeszcze dzisiaj przeczytam. Quote
jola_li Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Szarotka']Mam pytanie jak znalezc na dogo kogos z Pily, wiem, ze jest jakas mapa ???[/QUOTE] [B]Szarotko[/B], można zrobić tak:[FONT=Calibri] [/FONT][SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Społeczeństwo >>>> Lista użytkowników >>> szukaj użytkowników >>> zaawansowane wyszukiwanie >>> i tu trzeba wpisać nazwę miasta („Skąd”) i aktywność („Ostatni post po”) np. po 2011-01-01 >>> szukaj teraz[/SIZE][/FONT] Quote
lika1771 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Temidko dzisiaj wysłałam witaminki daj znac jak dojda Quote
Alexandra29 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Porozsyłam ankietę do ludzi..... Amando jeśli dziewczyny chcą Ci pomóc to daj sobie pomóc bo faktycznie się wykończysz... Musisz być w dobrej kondycj! Daj sobie pomóc! Quote
ewexoxo Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 aż serce boli jak się patzry na te proszące oczy :-( zapisuję wątek Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='ewexoxo']aż serce boli jak się patzry na te proszące oczy :-( zapisuję wątek[/QUOTE] No właśnie... :-( ... ale super, że jesteś z nami Dobry Duszku! :loveu: Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 W nocy Izunia tekst skończę i wszystko przeczytam. Kochani jesteście WSZYSCY. Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Temida']W nocy Izunia tekst skończę i wszystko przeczytam. (...)[/QUOTE] Tak jest Szefowo! :-) Kładę uszka po sobie i potulnie czekam. :Cool!: Nie zapomnij tylko zmrużyć oczko. :roll: Quote
Yv1958 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jestem na zaproszenie Temidy. Prosze o podanie adresu, na ktory moge zamowic karme. Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Iwonko już masz na PW. Dziękuję. Chciałam jeszcze powiedzieć, że otrzymałam dzisiaj 250zł. od Irenki i za te pieniążki kupimy mięso. Kupuję dla moich karmicielek, Pan jeżdzi ze śląska do mnie od paru lat, będzie ok. 17zł. za 10 kg, to będzie troszkę. dziękuję :) Quote
ewexoxo Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='majqa']No właśnie... :-( ... ale super, że jesteś z nami Dobry Duszku! :loveu:[/QUOTE] Jestem, jestem... i coś tam zawsze podsunę, podeślę na tyle na ile dam radę, a ty mnie w tym motywujesz :-) Quote
Recommended Posts