majafaja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 dzis jedziemy do weta ustalic wszystko. Tak jak powiedzialas, zalatwiamy to z A.J. Pani do tymczasu jest chora, stad to opoznienie Quote
majafaja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 psiakus ma sie dobrze, teraz to on juz Henio jest.... :P operacja bedzie dopiero po 25.09, wczesniej wet nie da rady, niestety...... jutro bedzie u mnie, wiec mu pocykam zdjecia!!! Quote
majafaja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 oto maluszek :) mialam go dziś wziać do siebie, ale nie chciał iść tak kocha:) Quote
majafaja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 halo halo...nikt tu nie zagląda...a le why?/ to takie cudeńko Quote
GreenEvil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Malutki, do gory!!! pzdr GreenEvil Quote
majafaja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Kramer to jednak Heniek:) operacja dopierojutro rano:/ wszyscy sa poddenerwowani.... Quote
katya Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Pozdrowienia dla Kramerka - Heńka ;) Quote
majafaja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 no i wet znowu przełożył operację... pojęcia nie mam dlaczego, operacja będzie w czwratek... poza tym pojawil sie nowy problem - ma biegunke, jest chudziutki, nic nie tyje mimo kuuuuupy żarcia, troche krwi w rzadkim...ktoś ma pomysł co to może być? Quote
majafaja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no wet bedzie w czwartek, i wszystkiego sie dowiemy....denerwujace tylko to,ze ciagle odklada... no ale jesli ten czwartek nie wypali, to zminiamy weta Quote
netti1 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 psiaczek juz po operacji ,pojechał do domku Quote
doddy Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Super. :multi: Czekamy więc na nowe zdjęcia z docelowego domku. A został na stałę w domku tymczasowym, czy jakiś inny chętny się znalazł? Quote
netti1 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 chętny jest ,w niedzielę ma odbyc się spotkanie ,ale domek czasowy mocno się zakochał więc....trzymajmy kciuki Quote
andzia69 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no to trzymamy z całych sił!!!!!:multi: Quote
majafaja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kupka i krew, to był fałszywy alarm, wet powiedział, ze to od wędzonej kości :) zaraz lece z kolejnym wielbicielem kupić mu troche karmy na zapas;) mały dochodzi do siebie, spi, ale póki co jest dobrze ;) jutro jeszcze antybiotyk, jutro chyba jade do niego jako niańka:D zeby nie był sam po operacji:D czy któs jeszcze potrzebuje cioci Mai do opieki nad psiakiem:D?? Quote
majafaja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 wczoraj bylysmy po zastrzyk. zrobil duuuza rzadkaaa kupcie panu w kabinecei:P oj Heniek, ale sie odwdzieczasz... po opracji dochodzi bardzo ladnie do siebie:) Quote
majafaja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no wiec tak - na razie ciagle jest w tymczasie, psiak zdrowieje, i jest bardzo wierny!!! rana po amputacji sie ladnie goi, bryka!! co do stalego domku ciagle sa watpliwosci... dzieki Doddy,ze chocaiz Ty o nim pamieasz, bo reszta chyba juz zapomniala..... na zdjecia nie mam czasu, w czwartek wyjezdzam, jak wroce zaglebie sie w sprawe, bo trzeba w koncu cos postanowic. Quote
majafaja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 czy znajdzie sie chetny na czarnego strasznie wiernego Heńka staffika ????? Quote
netti1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 co się dzieje z psiakiem???dlaczego nie był na kontroli i zdjęciu szwów???zmieniłyscie weta? Quote
majafaja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nie ma mnie na razie w Polsce, ale wsjo jest pod kontrola - psiak byl na zdjeciu szwow, nic mi nie wiadomo o zmianie weta... szukamy domku!!!! dla malucha!!! rosnacego malucha:D Quote
Recommended Posts