Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdalena']plakat do ściągnięcia stąd:
http://wyslijto.pl/files/download/oy9gw8f4ya

zainteresowani niech ściągną go w miarę szybko, bo wyslijto.pl po jakimś czasie kasuje pliki.
A najlepiej żeby ktoś kto może udostępnić jakiś serwer ściągnał sobie plakat i wrzucił gdzieś indziej, gdzie na pewno nie zniknie.

Dziękuję bardzo :) Już ściągnęlam...

Posted

tibby napisał(a):
Tak jak ją obserwuję to mi się bardzo smutno robi, że nie mogę jej wziąć - cudna laska z niej :(

Znajdzie super domek - jestem pewna!!! Może trzeba czasu, może innych ogłoszeń, sama nie wiem czego jeszcze, ale znajdzie, na pewno:)

Posted

tibby napisał(a):
To miałaś pewnie "mokre" przywitanie :) Ach, kochana mała :)

Przywitanie tak, ale zaraz poszły na jedzonko, więc wiele się na Dorkę nie napatrzyłam. Potem biegały małe psy od Basi, wszystkie takie urocze, przytulaśne, przyjacielskie i radosne, tylko Radar darł na mnie ryjka:)

Posted

od kilku dni jestem bez netu i dzisiaj pożyczylam od siostry blueconect... Jakoś ostatnio jest niespecjalnie... Wróbelek wprawdzie żyje, ale ogonek ma jakiś taki marny :( Codziennie "uczę" go latać... Chyba założe mu watek bo to bardzo wzruszajće,,,

Dora... Możecie mi wierzyć, albo nie - średnio co tydzień dostaje maila w jej sprawie - "zakochałam się,,, jest piękna itp. itd." Potem prośba o wiecej zdjęć. Więc wysyłam piękne zdjęca z hoteliku i... albo cisza albo " "oh, nie myslałam, że ona taka duża1
A przecież Dora jest średnia... Ech...