Jump to content
Dogomania

Żmigród Yorkowaty.Same kości,ból i strach:(Ma dom. Kciuki! Ulv, dziekuję!!!!

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Magdzie zepsuł sie komputer . DT nie weżmie Dredzika . Dredzik robi zadymy . Ulv sobie nie radzi i błaga o tymczas dla niego .

Tak, szukamy pilnie dla Dredzika DT!:( Błagam o pomoc w szukaniu:(

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
Czy on chojraczy do wszystkich czy tylko do samców??? Jak z sukami??? Czy Magda była z nim może już w tym salonie piękności, gdzie ostatnio jeździmy, czy on ciągle w kołtunach?

Chyba jeszcze nie była . On stawia się do psów , a do suk to nie wiem , bo mam jedną malutką , bardzo podporządkowaną . Gania też koty , a jak go karcić , to mnie tez chciał uchlać . On się broni przed całym światem , bidulek .

Posted

Basia1244 napisał(a):
Czy on chojraczy do wszystkich czy tylko do samców??? Jak z sukami??? Czy Magda była z nim może już w tym salonie piękności, gdzie ostatnio jeździmy, czy on ciągle w kołtunach?

Ja nie wiem:( ulv ma padnięty komp:(:(

Posted

Edi100 napisał(a):
:( Popadam dziś w jakieś doły normalnie:(

Edi, nie tylko ty chyba :( mnie dziś męczy straszna migrena i ciężka atmosfera w domu, (mąż ma dość słuchania o psach)

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Chyba jeszcze nie była . On stawia się do psów , a do suk to nie wiem , bo mam jedną malutką , bardzo podporządkowaną . Gania też koty , a jak go karcić , to mnie tez chciał uchlać . On się broni przed całym światem , bidulek .

:( Popadam dziś w jakieś doły normalnie:(

Posted

jaanna019 napisał(a):
Ależ się porobiło, no żeby taki mały srelek terroryzował do tego stopnia:shake:

To z zazdrości:( On dopiero poznał człowieka z dobrej strony:(

Posted

jaanna019 napisał(a):
Trzeba mu domku bez zwierzaków a o taki to strasznie trudno :(

Wiem:( Nie wiem co robić.
ulv jutro o 12.00 idzie z Nim do fryzjera. Moze wtedy skruszy czyjeś serce?:(

Posted

Magda jest teraz z kimś u weta . Dredzik siedzi w kenelu . Rozpaczliwie potrzebuje tymczasu . On tak kocha biegac po podwórku . Tak pragnie człowieka . To jest straszny dramat .

Posted

No wiem, ze to dramat, ale kurcze musi odsiedzieć w tym kenelu, nie ma na razie wyjścia innego. Moja koleżanka wraca w niedzielę z Wiednia, może uda mi sie ją namówić na Dredzika, albo jej mamę - ale na razie nie mam z nią kontaktu, bo za granica ma wyłączony tel. :(

Posted

Bardzo się martwię o Dredzika:( Nie moze trafić do schronu przecież:(
Moze hotelik? Tylko który, jak on bez sierści normalnej, chudy:( No i pewnie drogo:(

Posted

Widziałam się z Ulv. Dalej jest bez kompa i bez samochodu. Była dziś z Drezikiem u fryzjera, jest obcięty prawie na łyso. Próbował zjeść maszynkę, ale mu się dano :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Widziałam się z Ulv. Dalej jest bez kompa i bez samochodu. Była dziś z Drezikiem u fryzjera, jest obcięty prawie na łyso. Próbował zjeść maszynkę, ale mu się dano :)

A masz foto? ;)