Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też uwielbiam je czytać :)

... szkoda tylko , że Tinusia tak rzadko nas zaszczyca swą obecnością ;) ... no a o fotkach to nawet nie wspominam.

Posted

[quote name='dorota k.']Ciesz się, że są:) Bo U Zuni cisza.......[/QUOTE]

pewnie, że się cieszę :):):) ... do Zuni też zaglądam i czekam na nowe wieści.

Posted

Dobry wieczór, ale mieliśmy zabawę. Nasze Państwo przez dwa dni biegało za nami po ogródku sprawdzając nasze kupki. Na początku nie bardzo wiedzieliśmy o co chodzi, dlaczego to oni biegają za nami, a nie my za nimi. Trochę nam nawet przeszkadzali nie pozwalając się skupic na tak ważnej czynności. Dopiero jak okazało się, że nie mamy robaków, dali nam spokój i mogliśmy już bez przeszkód obszczekiwac przechodniów i sąsiadów. W efekcie tych dziwnych zabiegów jutro jedziemy do weterynarza się zaszczepic. Teraz trochę o kotach. Na początku znajomości zgodnie z cichą umową podłoga należała do nas, a parapety do nich. Teraz coraz częściej paradują przed naszym nosem i wybierają najbardzej nasłonecznione miejsca na dywanie. A przecież my też bardzo lubimy słońce i popołudniową drzemkę w jego plamie. Najciekawiej jest przy popołudniowym jedzeniu. Trzeba się bardzo spieszyc. Koty potrafią już zaglądac na naszych misek. Co prawda my równie chętnie zaglądamy do ich, ale to zupełnie inna sprawa. Na zdjęcich my z Panią, my z Panem i my z kotką. Pozdrawiamy Grzywki.
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52a6f52ec7bc0ddc.html[/URL]
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8371bd856b512e68.html[/URL]
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61ea992728e973a9.html[/URL]

Posted

ale śmieszności, buzia mi się śmieje na te opowieści i zdjęcia :loveu::loveu::loveu:

[quote name='jaanka'] mężczyznę poznałam po nie wydepilowanych nóżkach :)[/QUOTE]

ale te nie wydepilowane nóżki to kobiece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o ile pamiętam :razz:

Posted

Wspaniałe fotki i relacja jak zwykle świetna, bardzo dziękujemy !!! :):):)

... a nóżki oczywiście kobiece, Tinusia jest wielką przeciwniczką depilacji, a co ... wolno jej :p

Posted

[quote name='Ewanka']... a nóżki oczywiście kobiece, Tinusia jest wielką przeciwniczką depilacji, a co ... wolno jej :p[/QUOTE]
wolno jej, wolno :lol:
... za to Roki jaki nowoczesny playboy ... wydepilowany, że ho ho :diabloti:

Posted

Tina i Rokiś jakiegoś bloga powinne założyć:)Świetne te relacyje z domku... np tytuł .. okiem grzywek:) te dwie doopki na pierwszym zdjątku
Domek - jesteście niesamowici:) brak mi słów. Wycałujcie proszę golaski :)

Posted

Dobry wieczór, to znowu my. Mamy złe humory. Nasze Państwo w piątek po południu postanowiło nas zaszczepic. Jak postanowiło tak i zrobiło. Podsłuchaliśmy ich rozmowę przed wyjazdem, gdzie zastanawiali się, jak też ten pan weterynarz wbije igłę w tę naszą cienką skórę. A potem się dziwią, że nagle przed samym wyjazdem "gdzieś" znikamy. Tym razem był inny Pan (brat przystojniaka), starszy, z podejściem do mężczyzn. Rokisia załatwił tak, że po 10 sekundach było po zastrzyku. Ja trochę się dąsałam, bo nie było mojego faworyta, ale ten starszy też może byc, bo ma fantastyczną rękę do zastrzyków. Potem cierpliwie nam tłumaczył, że możemy byc osowiałe, marudne i nie miec apetytu. Też coś. Brak apetytu jak Państwo jedzą takie dobre rzeczy jak np. gruszki. Ale niestety miał rację. Nic nam się nie chce. Nawet szczekac. Przespałyśmy całą sobotę i niedzielę. Na dodatek w ogródku było już tak sympatycznie, sucho, a teraz znowu nasypało tego białego, mokrego świństwa. Państwo uparcie wypuszczają nas razem z Dusią, a przecież ona ma piękne futro i może nawet piętnaście minut biegac. MY trzy do pięciu i już wracamy. Choc dzisiaj Państwo zachowują się bardzo w porządku. Głaszczą, przytulają, w oczy zaglądają, nosa dotykają. Chyba trochę dłużej pochorujemy, bo jest nieźle. Pozdrawiamy Grzywki.

Posted

paść ze śmiechu można jak Grzywki pieszą relacje ze swojego życia.Cudowne !! :loveu:
Tylko dlaczego pańciostwo ciągle wymyślają dla nich wątpliwe atrakcje ? :crazyeye:
Trzeba chyba wizytę poadopcyjną zrobić i sprawdzić co się dzieje :eviltong: ;) :evil_lol:

Posted

Rzeczywiście :crazyeye:
.. co się dzieje, Grzywki chwili wytchnienia nie mają, wizytacja konieczna :evil_lol:

Moje słodziaki, cudowny domek wam sie trafił, a ja nadal bardzo tęsknię i mam oczy dookoła głowy, wypatrując kolejnych potrzebujących grzywek :p

Posted

Pisać nam się nie odechciało, tylko nasze Państwo pojechało na cztery dni na narty i odcięło nas od komputera. Ledwo przyjechało i już piszemy. Przez te dni było całkiem fajnie, bo młodsze towarzystwo pozwalało nam spać w nocy w łóżkach i karmiło bosko. Kto przyszedł do domu to napełniał miski, a my nie protestowałyśmy. Państwo trochę się zdziwiło stopniem zużycia karmy i wszczęło całkiem niepotrzebne śledztwo. Nie wiemy dlaczego mieli do nas pretensję i stwierdzili, że niezłe z nas obżartuchy. Zapowiedzieli rygor jedzeniowy. Zobaczymy. Jutro niedziela, może będzie sosik! Bardziej martwi mnie (Tina) zapowiedź pójścia na spacer na smyczy. Rokiś to olewa, bo już w swoim życiu na czymś takim chodził, ale ja (Tina) będę protestować. Państwo się odgraża, że jest cierpliwe. Ciekawa jestem co wymyślą, żeby mnie zachęcić do tego chodzenia na sznurku. Z radością opowiem Wam o tym eksperymencie. Pozdrawiamy Grzywki.

Posted

No w końcu wiadomości.
Chodzenie na sznurku nie jest takie straszne,Nauczysz się Tinko. A na czym dotychczas chodziłaś? Chcesz powiedzieć ,że na lince ze złota?