Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to zdjęcie które zacytowała Olena jest niesamowite fantastyczne ujęcie. Na tym kyóre zacytowała otita jest słodkie. Tak więc na wszystkich zdjęciach jest śliczny, słodki i kochany Psiak Staś :loveu:

Posted

Cytuje siebie z wątku Bilona:

LILUtosi napisał(a):
No dobra, napisze Wam. Jakiś czas temu robiliśmy akcję z plakatami dla innego psa Tobiasza w parku koło Racławickiej. Było zainteresowanych parę osób, ale jak zobaczyło chłopaka Realu wszyscy zgodnie twierdzili że na plakacie wydawał się mniejszy i jest dla nich za duży. Zapraszałam państwa do siebie, że mam dużo piesków średnich, trzeba tylko sobie wybrać. No i w niedzielę zapowiedzieli się państwo z wizytą. Podobały im się dwa psy. Bilon który przylgnął do Pani Ewy i jej nie odstępował oraz Stasiu, który znowu chodził za panem. Państwo pojechali do domu z problemem do przespania. Mieli mi dać znać na drugi dzień który piesek. Dziś dostałam odpowiedź:
"
oczywiście nie możemy wziąć do mieszkanka w bloku dwóch psów ... a oba są bardzo kochane; Bilonowi chyba ja się spodobałam a Stasiowi Peter...Na razie zapraszamy do nas na wizytę przedadopcyjną, na przykład w jakiś wtorek albo czwartek po 17-tej?
Proszę dać znać, czy któryś z tych terminów pasuje - jeżeli nie, to wymyślimy coś innego."

Poker chcesz zrobić wizytę?

Posted

właśnie wpadłam ,żeby się czegoś bliżej dowiedzieć o Stasiu w razie gdybym miała WpA popełnić. Napiszcie mi w skrócie jaki on jest, bo nie mam czasu przez cały wątek się przebijać. Z wyglądu słodziak.

Posted

Kochający ludzi i zwierzęta. Przytulak straszny. Charakterem podobny do Bilona, tyle że Bilon jest taki przebojowy, do przodu, a Stasiu czeka na gest, jeśli jest to dobre słowo to się od razu przykleja.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Kochający ludzi i zwierzęta. Przytulak straszny. Charakterem podobny do Bilona, tyle że Bilon jest taki przebojowy, do przodu, a Stasiu czeka na gest, jeśli jest to dobre słowo to się od razu przykleja.

czyli imię świetnie do niego pasuje :)

Posted

Są takiego samego wzrostu. Stasiu sprawia wrażenie żywszego bo cały czas się cieszy całym sobą. I nie jest to takie głupkowate cieszenie. W domu zostaje sam i nie niszczy. Był zamykany sam w pokoju na 8h jak wychodziliśmy. Stasiu ma około 3 lat.