Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Stasiu jakie Ty masz szczęście, że jesteś w tak fajnym miejscu.
Teraz tylko domek niech się pojawi wspaniały!
Czy wiecie już o nieprzyjemnej sprawie dot. Arktyki ?
Tam były 2 pszczyńskie psiaki stary Zygmuś, który teraz walczy o życie i Bunio, który podobno uciekł z jakimś drugim psiakiem. To jest link do wątku o tym.
http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki?p=16563264&posted=1#post16563264
śledzę i jestem strasznie ale strasznie zła , że tak się dawaliśmy wrobić

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
śledzę i jestem strasznie ale strasznie zła , że tak się dawaliśmy wrobić

Ja jestem wściekła i czuje wielki smutek że takie istoty są na tym świecie. To jest fałszywe i obłudne. Na dodatek tragiczne finanse obecnie nie pozwoliły mi jechać i pomóc w poszukiwaniach. Przez to też jestem wściekła i zdołowana.
Nigdy nie mogłabym tak potraktować żadnego zwierzęcia a tym bardziej takie które tyle już wycierpiały w swoim życiu.
Jedyne co mnie cieszy to fakt że Staszek jest w dobrym miejscu i otoczony opieką

Posted

Stasiu się zakochał w Szariku i odwrotnie - oba z pszczyny. Od wczoraj nic nie robią tylko się bawią. Boję się że Szarik dostanie zawału serca. Ale dyszy bardziej Stasiu.
No nie uwierzyłabym jakbym nie zobaczyła że Szarik potrafi z dorosłym osobnikiem tak się bawić.

Posted

Przynajmniej te Pszczyniaki mają szczęście bo są u Ciebie. Oby nigdy więcej pszczyńskie psiaki nie spotkało to co u Arktyki i żeby nie było już nigdy jak z Kościuszkiem :-(.
Może w końcu pszczyniaki będą miały więcej szczęścia trafiając w takie miejsca jak u Ciebie, Gabi itp.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Kastracja w poniedziałek o 18, jutro kąpiel ;-)

super , że tak szybko każda kastracja i sterylka mnie bardzo cieszy już więcej z tych psiaków nie będzie miał bezdomnych szczeniąt!!
Staszka jeszcze nie wiem co go czeka, a pieniądze to teraz ma Monika przelać czy po kastracji?