Olena84 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='LILUtosi'][CENTER][IMG][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TaIC4n5x3mI/AAAAAAAAHMw/uoPTfNc3GAQ/s512/IMG_2012.JPG[/IMG] [/CENTER][/QUOTE] Ale model!!! Quote
otita Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A mnie to rozbroiło zupełnie: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TZwnlwoJeeI/AAAAAAAAHEM/seIN8Sb8mbQ/s720/IMG_1753.JPG[/IMG] Quote
Iljova Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 to zdjęcie które zacytowała Olena jest niesamowite fantastyczne ujęcie. Na tym kyóre zacytowała otita jest słodkie. Tak więc na wszystkich zdjęciach jest śliczny, słodki i kochany Psiak Staś :loveu: Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Alez cudny chlopak ze Staszeczka.......:) Quote
LILUtosi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cytuje siebie z wątku Bilona: [quote name='LILUtosi']No dobra, napisze Wam. Jakiś czas temu robiliśmy akcję z plakatami dla innego psa Tobiasza w parku koło Racławickiej. Było zainteresowanych parę osób, ale jak zobaczyło chłopaka Realu wszyscy zgodnie twierdzili że na plakacie wydawał się mniejszy i jest dla nich za duży. Zapraszałam państwa do siebie, że mam dużo piesków średnich, trzeba tylko sobie wybrać. No i w niedzielę zapowiedzieli się państwo z wizytą. Podobały im się dwa psy. Bilon który przylgnął do Pani Ewy i jej nie odstępował oraz Stasiu, który znowu chodził za panem. Państwo pojechali do domu z problemem do przespania. Mieli mi dać znać na drugi dzień który piesek. Dziś dostałam odpowiedź: " oczywiście nie możemy wziąć do mieszkanka w bloku dwóch psów ... a oba są bardzo kochane; Bilonowi chyba ja się spodobałam a Stasiowi Peter...Na razie zapraszamy do nas na wizytę przedadopcyjną, na przykład w jakiś wtorek albo czwartek po 17-tej? Proszę dać znać, czy któryś z tych terminów pasuje - jeżeli nie, to wymyślimy coś innego." Poker chcesz zrobić wizytę?[/QUOTE] Quote
Iljova Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wow !!!!! Jest szansa na domek dla jednego psiaka to fajnie Quote
Poker Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 właśnie wpadłam ,żeby się czegoś bliżej dowiedzieć o Stasiu w razie gdybym miała WpA popełnić. Napiszcie mi w skrócie jaki on jest, bo nie mam czasu przez cały wątek się przebijać. Z wyglądu słodziak. Quote
LILUtosi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kochający ludzi i zwierzęta. Przytulak straszny. Charakterem podobny do Bilona, tyle że Bilon jest taki przebojowy, do przodu, a Stasiu czeka na gest, jeśli jest to dobre słowo to się od razu przykleja. Quote
NikaEla Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='LILUtosi']Kochający ludzi i zwierzęta. Przytulak straszny. Charakterem podobny do Bilona, tyle że Bilon jest taki przebojowy, do przodu, a Stasiu czeka na gest, jeśli jest to dobre słowo to się od razu przykleja.[/QUOTE] czyli imię świetnie do niego pasuje :) Quote
Poker Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Lilu, a jak z potrzebą biegania? Stasio też taki ruchliwy jak Bilon? Ile ma lat? Który jest większy? Quote
LILUtosi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Są takiego samego wzrostu. Stasiu sprawia wrażenie żywszego bo cały czas się cieszy całym sobą. I nie jest to takie głupkowate cieszenie. W domu zostaje sam i nie niszczy. Był zamykany sam w pokoju na 8h jak wychodziliśmy. Stasiu ma około 3 lat. Quote
Poker Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A jak z niszczeniem u Bilona? Z tego co piszesz wynika ,że Stasio jest bardziej zrównoważony. Quote
magenka1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 a czy już wiadomo kiedy wizyta? może dzisiaj ? ja trzymam kciuki bardzo bardzo :) Quote
monika083 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='LILUtosi']U nas Bilon nic nie zniszczył.[/QUOTE] bo pewnie jest wybiegany i sie nudzi i wlasnie ten nowy dom musi zapewnic mu sporo ruchu i zajec, wtedy bedzie ok. Quote
Piromanka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czy będzie to Bilon czy Stasiek, któryś wygra życie! Szczęście się uśmiechnęło!!! SUKCES! Quote
monika083 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Olena84']Cos wiadomo?[/QUOTE] chyba Poker miala dzisiaj umawiac sie na wizyte. Quote
Recommended Posts