Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi'][CENTER][IMG][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TaIC4n5x3mI/AAAAAAAAHMw/uoPTfNc3GAQ/s512/IMG_2012.JPG[/IMG]

[/CENTER][/QUOTE]

Ale model!!!

Posted

to zdjęcie które zacytowała Olena jest niesamowite fantastyczne ujęcie. Na tym kyóre zacytowała otita jest słodkie. Tak więc na wszystkich zdjęciach jest śliczny, słodki i kochany Psiak Staś :loveu:

Posted

Cytuje siebie z wątku Bilona:
[quote name='LILUtosi']No dobra, napisze Wam. Jakiś czas temu robiliśmy akcję z plakatami dla innego psa Tobiasza w parku koło Racławickiej. Było zainteresowanych parę osób, ale jak zobaczyło chłopaka Realu wszyscy zgodnie twierdzili że na plakacie wydawał się mniejszy i jest dla nich za duży. Zapraszałam państwa do siebie, że mam dużo piesków średnich, trzeba tylko sobie wybrać. No i w niedzielę zapowiedzieli się państwo z wizytą. Podobały im się dwa psy. Bilon który przylgnął do Pani Ewy i jej nie odstępował oraz Stasiu, który znowu chodził za panem. Państwo pojechali do domu z problemem do przespania. Mieli mi dać znać na drugi dzień który piesek. Dziś dostałam odpowiedź:
"
oczywiście nie możemy wziąć do mieszkanka w bloku dwóch psów ... a oba są bardzo kochane; Bilonowi chyba ja się spodobałam a Stasiowi Peter...Na razie zapraszamy do nas na wizytę przedadopcyjną, na przykład w jakiś wtorek albo czwartek po 17-tej?
Proszę dać znać, czy któryś z tych terminów pasuje - jeżeli nie, to wymyślimy coś innego."

Poker chcesz zrobić wizytę?[/QUOTE]

Posted

właśnie wpadłam ,żeby się czegoś bliżej dowiedzieć o Stasiu w razie gdybym miała WpA popełnić. Napiszcie mi w skrócie jaki on jest, bo nie mam czasu przez cały wątek się przebijać. Z wyglądu słodziak.

Posted

Kochający ludzi i zwierzęta. Przytulak straszny. Charakterem podobny do Bilona, tyle że Bilon jest taki przebojowy, do przodu, a Stasiu czeka na gest, jeśli jest to dobre słowo to się od razu przykleja.

Posted

[quote name='LILUtosi']Kochający ludzi i zwierzęta. Przytulak straszny. Charakterem podobny do Bilona, tyle że Bilon jest taki przebojowy, do przodu, a Stasiu czeka na gest, jeśli jest to dobre słowo to się od razu przykleja.[/QUOTE]

czyli imię świetnie do niego pasuje :)

Posted

Są takiego samego wzrostu. Stasiu sprawia wrażenie żywszego bo cały czas się cieszy całym sobą. I nie jest to takie głupkowate cieszenie. W domu zostaje sam i nie niszczy. Był zamykany sam w pokoju na 8h jak wychodziliśmy. Stasiu ma około 3 lat.