Jump to content
Dogomania

Jamala Ekibondo i Kipanga Ekibondo, czyli Figa i Bono :)

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo w domu:

Państwo poza domem, k*^%@@9& jego mać :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Uprzedzając pytania - wersalki NIE zostawiamy na środku. Była pod ścianą. Róg kanapy był nienaruszony i przystawiony stolikiem (widać nogę) - skuteczna metoda (była) wymyślona po tym jak nam już jeden róg wersalki skasowała. Michy pełne żarcia i wody sobie stoją - na focie nie widać. Ale po co. Lepiej niszczyć. Ciekawe kiedy szafę przesunie... :mad:

EDIT: przy sprzątaniu znalazłem kropki na podłodze... chyba dla własnego bezpieczeństwa wyjadę :D

Posted

To może ja wstawię fotki mojej kanapy co? Nawet godziny w domu nie ustała jak się do niej Jogi dobrał (miała cupeńką dziurkę na pół cm kwadratowego to trzeba było zrobić na 30 cm). Dziś ma obdarte boki a siedzisko to już strzępy materiału i wielka dziura w gąbce. A co ciekawsze one to zawsze robią jak my jesteśmy w domu, jak nas nie ma to śpią sobie w najlepsze.

Posted

A może ta kanapa do wystroju Fidze nie pasowała i chciała to Pańciom dyskretnie :diabloti: uświadomić :evil_lol:.

Również polecam wątek o szkodnikach,człowiekowi aż się lepiej na sercu robi jak to zobaczy :evil_lol:.

Posted

Jeżeli w cieszynie jest jeden basenji to dzisiaj puściłam Was na pasach przy pks-ie. uważnie sie przyjrzałam i stwierdzam, że Figa jest przepiękna! cudna suczka

Posted

Kinia napisał(a):
Jeżeli w cieszynie jest jeden basenji to dzisiaj puściłam Was na pasach przy pks-ie. uważnie sie przyjrzałam i stwierdzam, że Figa jest przepiękna! cudna suczka

Hahaha, nic się nie ukryje:) dogomaniacy sa wszędzie!

Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='gosiaja']to jest fajne

Mnie też się to baaardzo podoba ale wszystkie fotki są suuuper.Te morskie i słoneczne ogromnie się mi podobają, widać dobre oko :)

A to figowe ubranko to czyjej igły, że tak zapytam bo się mi bardzo spodobało :) no i czy ciepłe jest? polarek czy trykocik?

Posted

[quote name='Bundustar']..

A to figowe ubranko to czyjej igły, że tak zapytam bo się mi bardzo spodobało :) no i czy ciepłe jest? polarek czy trykocik?[/QUOTE]

ortalion podszyty polarem

Posted

[quote name='gosiaja']ortalion podszyty polarem[/QUOTE]

Aaaa tak myślałam, że to TA IGŁA ;) ;) :) a jak jeszcze deszczówko ochronna to świetnie.

Może bym zamówiła takie dla moich grzdyli ;) dasz jakś ofertę na PW tylko tak widzę, że dla dziewczynek to ok tak nisko zabudowane na brzuszku ale dla facetów ??? jest miejsce na cenne sprawy aby się mogły nie "olewać"?

czerwony byłby ok !

Posted

[quote name='Bundustar']Aaaa tak myślałam, że to TA IGŁA ;) ;) :) a jak jeszcze deszczówko ochronna to świetnie.

Może bym zamówiła takie dla moich grzdyli ;) dasz jakś ofertę na PW tylko tak widzę, że dla dziewczynek to ok tak nisko zabudowane na brzuszku ale dla facetów ??? jest miejsce na cenne sprawy aby się mogły nie "olewać"?

czerwony byłby ok ![/QUOTE]

Chłopaki mają chyba bardziej wycięte w tych miejscach.Tylko nie bierz brązowego ortalionu,bo jest sztywniejszy.

Posted

[quote name='Buszki']Chłopaki mają chyba bardziej wycięte w tych miejscach.Tylko nie bierz brązowego ortalionu,bo jest sztywniejszy.[/QUOTE]

U moich to tylko czerwone i niebieskie/modraczkowe wchodzą w rachubę :)

Posted

[quote name='Buszki']Hi hi,widzę,że i Świebodzin zaliczyliście :).Trzeba było wpaść na kawusię,bo domyślam się,że gdzieś koło nas przemknęliście ;).[/QUOTE]

Hahaha napisała ta co wpadła na kawusię jak w Poznaniu była :mad::mad::mad: ;)

Posted

Fajnie się teraz ogląda takie letnie fotki. Figa jest bardzo fotogeniczna (szczególnie pasuje jej ten kocyk w kratkę;)

[quote name='Bundustar']widzę, że dla dziewczynek to ok tak nisko zabudowane na brzuszku ale dla facetów ??? jest miejsce na cenne sprawy aby się mogły nie "olewać"?
[/QUOTE]

Spoko zapewniam Cię że dla chłopców są odpowiednio wyprofilowane. Maks całą ubiegłą zimę biegał i nic nie "olał" :cool3: