Asiaczek Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cos w tym jest, że jak pojawia się ktoś chętny do miski psiej, to apetyt od razu wraca. I to chyba nie tylko u basków...:) Myślcie dalej:) Pzdr. Quote
foxiu Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Państwo w domu: Państwo poza domem, k*^%@@9& jego mać :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Uprzedzając pytania - wersalki NIE zostawiamy na środku. Była pod ścianą. Róg kanapy był nienaruszony i przystawiony stolikiem (widać nogę) - skuteczna metoda (była) wymyślona po tym jak nam już jeden róg wersalki skasowała. Michy pełne żarcia i wody sobie stoją - na focie nie widać. Ale po co. Lepiej niszczyć. Ciekawe kiedy szafę przesunie... :mad: EDIT: przy sprzątaniu znalazłem kropki na podłodze... chyba dla własnego bezpieczeństwa wyjadę :D Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Noooo, bywa...... https://lh4.googleusercontent.com/-1mlOBYNSFyU/TmZDJV-YUII/AAAAAAAAQUo/bvlvsf8PkpM/IMG_2991.jpg Kropki, czyli cieczka...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dla pociechy - zawsze możesz zajrzec pod podany link: http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego?p=17567416#post17567416 I proponuję przeczytac/przeglądnąć go od początku:) Pzdr. Quote
Cienka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 To może ja wstawię fotki mojej kanapy co? Nawet godziny w domu nie ustała jak się do niej Jogi dobrał (miała cupeńką dziurkę na pół cm kwadratowego to trzeba było zrobić na 30 cm). Dziś ma obdarte boki a siedzisko to już strzępy materiału i wielka dziura w gąbce. A co ciekawsze one to zawsze robią jak my jesteśmy w domu, jak nas nie ma to śpią sobie w najlepsze. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Coś Wamchca przez to powiedzieć...? pzdr. Quote
Buszki Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A może ta kanapa do wystroju Fidze nie pasowała i chciała to Pańciom dyskretnie :diabloti: uświadomić :evil_lol:. Również polecam wątek o szkodnikach,człowiekowi aż się lepiej na sercu robi jak to zobaczy :evil_lol:. Quote
Kinia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jeżeli w cieszynie jest jeden basenji to dzisiaj puściłam Was na pasach przy pks-ie. uważnie sie przyjrzałam i stwierdzam, że Figa jest przepiękna! cudna suczka Quote
Asiaczek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kinia napisał(a):Jeżeli w cieszynie jest jeden basenji to dzisiaj puściłam Was na pasach przy pks-ie. uważnie sie przyjrzałam i stwierdzam, że Figa jest przepiękna! cudna suczka Hahaha, nic się nie ukryje:) dogomaniacy sa wszędzie! Pzdr. Quote
foxiu Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 HOP, skaczemy oglądać fotki z wakacji teamu KDF, dwa tygodnie nad polskim morzem -> Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='foxiu'] HOP, skaczemy oglądać fotki z wakacji teamu KDF, dwa tygodnie nad polskim morzem -> Fajnie mieliście nad tym morzem... Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='gosiaja']to jest fajne Mnie też się to baaardzo podoba ale wszystkie fotki są suuuper.Te morskie i słoneczne ogromnie się mi podobają, widać dobre oko :) A to figowe ubranko to czyjej igły, że tak zapytam bo się mi bardzo spodobało :) no i czy ciepłe jest? polarek czy trykocik? Quote
gosiaja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Bundustar'].. A to figowe ubranko to czyjej igły, że tak zapytam bo się mi bardzo spodobało :) no i czy ciepłe jest? polarek czy trykocik?[/QUOTE] ortalion podszyty polarem Quote
Asiaczek Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Hahaha,Pańcia w jedną, a basek w drugą stronę.... :) https://lh4.googleusercontent.com/-2yZGjm0xjZw/TpMuL4_JfLI/AAAAAAAAQVU/NRJn9tlP53g/s128/SG1S7887.jpg pzdr. Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='gosiaja']ortalion podszyty polarem[/QUOTE] Aaaa tak myślałam, że to TA IGŁA ;) ;) :) a jak jeszcze deszczówko ochronna to świetnie. Może bym zamówiła takie dla moich grzdyli ;) dasz jakś ofertę na PW tylko tak widzę, że dla dziewczynek to ok tak nisko zabudowane na brzuszku ale dla facetów ??? jest miejsce na cenne sprawy aby się mogły nie "olewać"? czerwony byłby ok ! Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Hi hi,widzę,że i Świebodzin zaliczyliście :).Trzeba było wpaść na kawusię,bo domyślam się,że gdzieś koło nas przemknęliście ;). Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Bundustar']Aaaa tak myślałam, że to TA IGŁA ;) ;) :) a jak jeszcze deszczówko ochronna to świetnie. Może bym zamówiła takie dla moich grzdyli ;) dasz jakś ofertę na PW tylko tak widzę, że dla dziewczynek to ok tak nisko zabudowane na brzuszku ale dla facetów ??? jest miejsce na cenne sprawy aby się mogły nie "olewać"? czerwony byłby ok ![/QUOTE] Chłopaki mają chyba bardziej wycięte w tych miejscach.Tylko nie bierz brązowego ortalionu,bo jest sztywniejszy. Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']Chłopaki mają chyba bardziej wycięte w tych miejscach.Tylko nie bierz brązowego ortalionu,bo jest sztywniejszy.[/QUOTE] U moich to tylko czerwone i niebieskie/modraczkowe wchodzą w rachubę :) Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']Hi hi,widzę,że i Świebodzin zaliczyliście :).Trzeba było wpaść na kawusię,bo domyślam się,że gdzieś koło nas przemknęliście ;).[/QUOTE] Hahaha napisała ta co wpadła na kawusię jak w Poznaniu była :mad::mad::mad: ;) Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Bundustar']Hahaha napisała ta co wpadła na kawusię jak w Poznaniu była :mad::mad::mad: ;)[/QUOTE] :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']:oops::oops::oops::oops::oops:[/QUOTE] ale to się zmieni prawda :) :) :) Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Bundustar']ale to się zmieni prawda :) :) :)[/QUOTE] No pewnie,jak bum cyk cyk :). Quote
MMM Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Fajnie się teraz ogląda takie letnie fotki. Figa jest bardzo fotogeniczna (szczególnie pasuje jej ten kocyk w kratkę;) [quote name='Bundustar']widzę, że dla dziewczynek to ok tak nisko zabudowane na brzuszku ale dla facetów ??? jest miejsce na cenne sprawy aby się mogły nie "olewać"? [/QUOTE] Spoko zapewniam Cię że dla chłopców są odpowiednio wyprofilowane. Maks całą ubiegłą zimę biegał i nic nie "olał" :cool3: Quote
Recommended Posts