Jump to content
Dogomania

Jamala Ekibondo i Kipanga Ekibondo, czyli Figa i Bono :)

Recommended Posts

Posted

Widok z działki, na gorszą stronę. Z lepszej było słońce akurat. Widziałem tu zdjęcia samochodów, mebli, itp. to ja widok wrzucę ;)

Wsuwamy trawkę (dobrze że nie palimy ;) )

Biegnie salcesonik :)

"A ja palę faję..." ;)

"Pobaw się ze mną" :)

I jeszcze sprint w obiektyw na koniec :)

Chwilowo tyle, jak jakieś kolejne powstaną, to na pewno coś wrzucę.

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutka się rozwija :)

Ale jeśli mogę coś zasugerować, to przy nauce chodzenia z kantarkiem powinna być jeszcze normalna obróżka i to na niej prowadzimy psa, za kantarek pociągamy lekko gdy pies ciągnie ;)
https://lh6.googleusercontent.com/_2cU_t0rgNTY/TZJSiS7-gmI/AAAAAAAAO1g/MlmgTABlf-0/SG1S6005.jpg

Jaka słodka minka :)
https://lh6.googleusercontent.com/_2cU_t0rgNTY/TZS9z8DG3BI/AAAAAAAAO2w/L4s1a5H6JXQ/SG1S6098.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Więc do znudzenia - znowu działka :)

Atak na kość :)

Pędzę.

Pastwimy się nad patyczkiem.

Chwila oddechu (cisza przed burzą)

I znów kość.

Rzuć mi jeszcze raz :)

Wchodzimy w nadświetlną ;)

Z fotografem w oczach ;)

Szrama widoczna na nosie to efekt pchania wyżej wymienionego tam gdzie nie trzeba - czyli do klatki z Matyldą. Ale z każdym dniem lepiej to wygląda.

Fotek z tej sesji wstawię tu jeszcze około 24 - niestety na żadnym z cykniętych zdjęć (a było tego dokładnie 208 sztuk) nie udało mi się złapać jak Figa kradnie mydło, a udała jej się ta sztuka 2 albo 3 razy :)

pozdrawiamy i do zobaczenia
K&D( &F ;) )

Posted

jedziemy dalej z tematem :)

Dobrze, że uszy ma, bo uśmiech by był dookoła głowy ;)

Jak było małe - to basenji. Jak jest większe - to sum. Strach pomyśleć co będzie dalej ;)

"Zaraz ci się schowam" :)

Co by tu zbroić..?

Cel...

Pal!

Kolejne jutro :)

Posted

trochę biegania, trochę odpoczywania :)

Oddawaj kocyk!

No dobra, może być.

W następnej serii będzie Figa pomocnik, złodziejaszek i podróżnik :) A potem musicie już poczekać na zdjęcia ze świąt.

Posted

[quote name='Buszki']Nio,biedna.Taka zapracowana i zaganiana.Jak prawdziwa kobieta,wszystko na jej głowie :evil_lol:.A tu jeszcze zdjęcia robią.
]
... a Figa taka nieuczesana;)

Pzdr.

Posted

Ostatnia ósemka z poprzedniego weekendu:

Opalanie :)

Pomagamy wytrzepać kocyk. Było nie było, to Figi kocyk, więc niech się od młodości uczy, że własną chałupę trzeba od czasu do czasu ogarnąć.

Chwila nieuwagi i... Paczka z nagrodami w niepowołanych zębach ;)

Nie miała problemów z oceną z której strony jest zamknięcie. Na szczęście otwarcie tego nie jest takie proste :)

A tak podróżujemy. Minka smutna, bo auto stoi a nie jedzie, kierowca (czyli Pańcia) sobie gdzieś poszła, a jakiś baran zamiast wypuścić to zdjęcia robi :D

No, w końcu. Ocena beznadziejności sytuacji...

Pozostaje tylko grzać fotel :)

I to już ostatnie.

Na kolejne przyjdzie czas w okolicach poniedziałku / wtorku - tak więc wesołych jajek, i do poświąt ;)

Posted

gosiaja napisał(a):
świetne zdjęcia :)
a ja mam takie pytanie jakiej firmy jest ta obroża ??

dzięki :) Obroża to Trixie, ale jaki model konkretnie to nie pamiętam. W każdym razie, taśma jest gruba w dotyku i ma 15mm szerokości. Kosztowała coś 60 koron po czeskiej stronie (~10 zł)