rena60 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Tofik w 2011r [URL]http://aspercz.pl/psy/2012/2012.05.31/example/2012.05.31.html[/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/339/tofikx.jpg/][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/3607/tofikx.jpg[/IMG][/URL] Edited May 31, 2012 by rena60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzodzo Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 zagladalam na watek podczytujac co u Toffika i z radoscia patrzylam jak ta kupka zdredzialego,przestraszonego nieszczescia,ktora mialam zaszczyt wieźć z Warszawy na spotkanie z nowym zyciem u boku Romy, staje sie pięknym, szczesliwym psem.Piekne bylo to ze nowa rodzina dostrzegla w nim to co niewidoczne okiem,tylko sercem i dokonala sie ta niezwykla metamorfoza.Dzieki takim ludziom zycie tego malego pieska przez ostatnie lata bylo wspaniale i pelne milosci.Dla Toffika['] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbna R Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 dziękuję dzodzo .............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbna R Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 znalazłam nowe nieszczęście wywalone z samochodu szukam mu domu pomożecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 Roma wstaw foteczki. Jest wątek na dogo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbna R Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 fotka była na mikro psach w piątek znalazłam mu domek państwo podpisali umowę adopcyjną My z Renią jeszcze za sponsorujemy kastrację.uf mam nadzieję że będzie miał dobrze,za tydzień jadę zrobić kontrol pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 Super!oby mu się poszczęściło w nowym domku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbna R Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 i kolejne dwa trafiły do nowych domów.dziękuję że zawsze gdy tracę nadzieję spotykam dobrych ludzi. To mój Tofik chyba czuwa .a co tam u was jak wasi pupile ?widzę że od pewnego czasu zwracam teraz uwagę na to czy osoba którą poznaję ma psy i jak je traktuje wy też tak macie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbna R Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 witam moje koleżanki tyle czasu już minęło a ja zaglądam tu jak bym mogła go odnaleźć no i wspominam .................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreag Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Witamy, pamiętamy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbna R Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 przed świętami wspomnienia skłaniają do sentymentalnych powrotów do chwil które spędziłam z moim skarbem . Tofik ja nadal cię KOCHAM-MAMUSIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts