mala_czarna Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Pani kierowniczko, melduję, że zagłosowałam :) Fajowe te sierściuchy!! :) Quote
3 x Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='mala_czarna']Pani kierowniczko, melduję, że zagłosowałam :) Fajowe te sierściuchy!! :)[/QUOTE] o masz i mój post został na poprzedniej stronie ;) nic to, pospamuję tutaj jeszcze raz ;) mam prośbę [B]możecie zagłosowac na Kosmę i Rudego z sopockiego schronu ?[/B] dziennik bałtycki organizuje konkurs gdzie do wygrania jest promocja zwierzaka na bilbordach ! chyba nie muszę wam pisac jaka to ogromna szansa dla bezdomniaków? zwłaszcza dla dwupaku w tej chwili są na 3 miejscu pieski z miejsca 1 i 2 sa domne ja rozumiem chęć zwycięstwa w konkursie itd ale wiem też jaką wielką szansą na ds jest dla Rudego i Kosmy taki bilbord link do głosowania - [URL="http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,rudy-i-kosma-bo-przyjaciol-nigdy-sie-nie-rozdziela,3766,id,t,kid.html"]Głosuję na Rudego i Kosmę! - klik [/URL] głosować mozna każda metoda 5 x dziennie (do końca września) 5 x metodą tradycyjną i 5 x przez fb i 5x przez sms (ale na sms nie namawiam bo to kosztuje) głosy przez fb liczone są razy 2 wiec głosujac codziennie tradycyjnie i przez fb to 15 głosów przez fb trzeba zaakceptowac regulamin ja zaznaczyłam 'ptaszkiem' tylko pola wymagane i przyszedł mi tylko jeden mail "dziękujemy za rejestrację' i więcej żadnego spamu nie dostałam i jutro też zagłosujcie bo będe spamowac ;) Quote
mala_czarna Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Gosia, a na FB pisałas o głosowaniu?:) Quote
3 x Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='mala_czarna']Gosia, a na FB pisałas o głosowaniu?:)[/QUOTE] tak, tyle ze na fb ja mam 5 znajomych a i to 3 z przypadku nie ogarniam tego ;) ale info o spajku widuję regularnie i tatry podziwialam u Cię ostatnio ale już nie wiem czy mi ktoś odpisał ;) [B] jak możesz to rozpuść wici na fb[/B] i na dogo gdzie się da co ? brazowa 1 juz dostała opierdziel, ze za poźno dala znac na dogo mówiła, ze nei wierzyła w powodzenie ech Quote
bric-a-brac Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Zagłosowałam. A przy okazji darmowa powtórka z matmy :lol: Quote
3 x Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='bric-a-brac']Zagłosowałam. A przy okazji darmowa powtórka z matmy :lol:[/QUOTE] dzięki :) czasami każa przepisywac hasła reklamowe albo przepisać jedną z trzech opcji ;) i powiem Ci, że nie każdy na dogo sobie z tym radzi ;) (sbd mnie zabije jak to przeczyta ;)) Quote
bric-a-brac Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Haha, z przepisywaniem haseł to ja też miewam problemy :lol: Na szczęście wypadło mi 5 działań, a matmę ogarniałam :) Chociaż to było "do dwudziestu", ale podołałam:D Quote
mala_czarna Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Napisałam już o głosowaniu na FB. Może ludzie zauważą :) Quote
3 x Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='mala_czarna']Napisałam już o głosowaniu na FB. Może ludzie zauważą :)[/QUOTE] dzięki :) ja widzialam :D Quote
mala_czarna Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Wiecie jakiego dostałam dzisiaj meila od Pani Marty? :) :) W sobotę Tosia brała udział w wyborze na najsympatyczniejszego kundelka. Zdobyła nagrody za najmniejszego pieska i w konkurencji dlaczego kocham mojego psa. [img]http://www.cztery-lapy.pl/images/stories/kundelek_2013_waw/kundelki_11.jpg[/img] [img]http://www.cztery-lapy.pl/images/stories/kundelek_2013_waw/kundelki_02.jpg[/img] Quote
bric-a-brac Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Patrząc na drugą fotkę, to ona rzeczywiście wydawała mi się większa ze zdjęć wcześniej. A tu maluch taki :) Quote
mala_czarna Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='bric-a-brac']Patrząc na drugą fotkę, to ona rzeczywiście wydawała mi się większa ze zdjęć wcześniej. A tu maluch taki :)[/QUOTE] Taki mały, czarny wypłosz :) Quote
Astaroth Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 myślicie że mogę wrzucić te zdjęcia na fb hotelu? Quote
ag2709 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Formalnie trzeba zapytać rodziców dziewczynki czy wyrażają zgodę :) Quote
Astaroth Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 to zdjęcia ze strony konkursu to chyba mogę [URL]http://www.cztery-lapy.pl/index.php/aktualnoci/1997-najsympatyczniejszy-kundelek-warszawy-wybrany.html[/URL] Quote
ag2709 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Niekoniecznie. Po pierwsze, mogli wyrazić zgodę tylko odnośnie tej strony; po drugie, mogli w ogóle jej nie wyrażać. Wg mnie pytanie jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a na pewno pomagało/wyjaśniało. Swoją drogą, kopiowanie z innej strony bez zgody adminstratora również jest nielegalne. Być może czepiam się, ale kieruję się ostrożnością. Quote
Recommended Posts