Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Wczorajsza wizyta wypadła super, świetnie i pomyślnie :-) Dziękuję Andzike.[/QUOTE]

Nie ma za co :)
Nigdy nie widziałam psa, który miałby tyle zabawek...:lol:

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']Nie ma za co :)
Nigdy nie widziałam psa, który miałby tyle zabawek...:lol:[/QUOTE]

Zrobie zdjęcia zabawek mojego Rambiego. A za to moje sunie zupełnie się nie bawią.

Posted

a moje dziecko "pojamnicze" (Junior jest dzieckiem Klary) bardzo się bawi. W całym mieszkaniu walają się poszarpane misie, pogryzione piłeczki, niepiszczące piszczałki. Nie nadążam z uzupełnianiem zabawek.

Posted

[quote name='Isadora7']Zrobie zdjęcia zabawek mojego Rambiego. A za to moje sunie zupełnie się nie bawią.[/QUOTE]

Zrób, bo ja rozglądałam się po pokoju jak dziecko w sklepie z zabawkami :D :D :D
Coś niesamowitego ;)

Posted

[quote name='mamanabank']W sobotę przed południem Państwo przyjadą razem ze swoim zabawowym jamnikiem :-)[/QUOTE]

Kazzurro jest naprawdę zabawowy ... :) I jaką ma piękną linię... nie to co Zuzka moich dziadków...:shake:

Posted

[quote name='mamanabank']I już wiemy :-) Dostałam smsa, zapraszamy Nowy Dom Klary do nas, tutaj na wątek :-)
Jamnik nazywa się Caruso, cały miot miał operowe imiona :-)[/QUOTE]

Zapraszamy serdecznie :) :) :)

Posted

[quote name='mamanabank']Klara ma już kupioną miseczkę, smycz i - uwaga, uwaga - zabawkę! Pani napisała, że łóżko będzie kupione jutro :lol:[/QUOTE]
Witam :) Tak dziewczynka jest już z grubsza "wyposażona" reszta jak już będzie u nas :) gdyż chcemy kupić szelki i oczywiście kubraczek.
Na początek kupiłam jej ulubioną zabawkę naszego jamniora pluszową piszczacą kość :)

Posted

[quote name='mamanabank']Klara ma już kupioną miseczkę, smycz i - uwaga, uwaga - zabawkę! Pani napisała, że łóżko będzie kupione jutro :lol:[/QUOTE]

Jamniki się zawsze znajduje we własnym łóżku :D

Posted

Państwo o tym wiedzą ale gdzieś muszą leżeć te zabawki ;-)

Ulubiony miś Klary

[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/29376c6be03ccf5cb48c25d58a5dd0eb,10,19,0.jpg[/IMG]

jego uszy

[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/baad2875a4fce1472210fc4733837576,10,19,0.jpg[/IMG]

i nóżka

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/c1a541003bc4fb03ecfcf40bfcded130,10,19,0.jpg[/IMG]

Straty niewielkie jak na tydzień :-)

Posted

[B]A może nowy domeczek zmieni jej imię na nowe, pasujące do operowych imion np.[/B] [B]znana diwa operowa Callas (Maria) , też na C a wymowa tak jak Caruso przez K? :eviltong: [/B]
Co prawda nie ma "papierów" ale pomysł rzucam, może zaiskrzy:lol:

Posted

moje też kochają pluszaki ale więcej Maks jamniczy senior 0k.10-12 lat liże gryzie nosi kocha ale tylko pluszowe króliki innych zwierząt nie lubi.piękna będzie para klara i Caruso

Posted

[quote name='mamanabank']Klara też się ładnie wpisuje w operowy świat, jako dziewczynka z [I]Dziadka do orzechów[/I][/QUOTE]
Nie chcę się wymądrzać , ale Dziadek do orzechów to jest [B]balet[/B] nie opera, jest muzyka świetna (Czajkowski) ale tyle, że jest wystawiany na deskach operowych.:lol:

Posted

[quote name='yunona'][B]A może nowy domeczek zmieni jej imię na nowe, pasujące do operowych imion np.[/B] [B]znana diwa operowa Callas (Maria) , też na C a wymowa tak jak Caruso przez K? :eviltong: [/B]
Co prawda nie ma "papierów" ale pomysł rzucam, może zaiskrzy:lol:[/QUOTE]
Pomysł piękny, tylko Callas jako osoba była straszliwą zołzą. Istnieje ryzyko zmian charakterologicznych u psa. A jak to się nałoży na jamniczość, to lepiej nie myśleć.
Z drugiej strony Callas to przynajmniej głos miała. Nasza suka ma na imię Florence, po jednej śpiewaczce (Florence Foster Jenkins - polecam sobie wygooglać - mniam) i niestety rzuciło się jej na struny głosowe.

Posted

[quote name='yunona']Nie chcę się wymądrzać , ale Dziadek do orzechów to jest [B]balet[/B] nie opera, jest muzyka świetna (Czajkowski) ale tyle, że jest wystawiany na deskach operowych.:lol:[/QUOTE]

No i właśnie o to chodzi, im ciszej będzie siedziała, tym lepiej :-D

Klara jazgotliwa nie jest ale głosik ma :-) Na widok kotka śpiewa jak ptaszek :loveu:

Posted

Co do zabawek będzie mogła demolowac ile jej się podoba. Juz czeka na nią ulubiona zabawka Carusa-pluszowa piszcząca kość- a my już sie nie możemy doczekac Klarci w domu :)