Andzike Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mamanabank']Wczorajsza wizyta wypadła super, świetnie i pomyślnie :-) Dziękuję Andzike.[/QUOTE] Nie ma za co :) Nigdy nie widziałam psa, który miałby tyle zabawek...:lol: Quote
Isadora7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Andzike']Nie ma za co :) Nigdy nie widziałam psa, który miałby tyle zabawek...:lol:[/QUOTE] Zrobie zdjęcia zabawek mojego Rambiego. A za to moje sunie zupełnie się nie bawią. Quote
luka1 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 a moje dziecko "pojamnicze" (Junior jest dzieckiem Klary) bardzo się bawi. W całym mieszkaniu walają się poszarpane misie, pogryzione piłeczki, niepiszczące piszczałki. Nie nadążam z uzupełnianiem zabawek. Quote
Andzike Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Isadora7']Zrobie zdjęcia zabawek mojego Rambiego. A za to moje sunie zupełnie się nie bawią.[/QUOTE] Zrób, bo ja rozglądałam się po pokoju jak dziecko w sklepie z zabawkami :D :D :D Coś niesamowitego ;) Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='luka1']to kiedy przeprowadzka?[/QUOTE] W sobotę przed południem Państwo przyjadą razem ze swoim zabawowym jamnikiem :-) Quote
Andzike Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mamanabank']W sobotę przed południem Państwo przyjadą razem ze swoim zabawowym jamnikiem :-)[/QUOTE] Kazzurro jest naprawdę zabawowy ... :) I jaką ma piękną linię... nie to co Zuzka moich dziadków...:shake: Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Caruso, to piękne imię hodowlane ;-) Nie mogę się doczekać na spotkanie z nim :-) Quote
Andzike Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Caruso? Nie Kazurro? Może coś mi się pomyliło :D Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 A może to ja się przesłyszałam? Karuzo brzmi podobnie, dowiemy się :-D Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 I już wiemy :-) Dostałam smsa, zapraszamy Nowy Dom Klary do nas, tutaj na wątek :-) Jamnik nazywa się Caruso, cały miot miał operowe imiona :-) Quote
Andzike Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mamanabank']I już wiemy :-) Dostałam smsa, zapraszamy Nowy Dom Klary do nas, tutaj na wątek :-) Jamnik nazywa się Caruso, cały miot miał operowe imiona :-)[/QUOTE] Zapraszamy serdecznie :) :) :) Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Klara ma już kupioną miseczkę, smycz i - uwaga, uwaga - zabawkę! Pani napisała, że łóżko będzie kupione jutro :lol: Quote
Anette Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mamanabank']Klara ma już kupioną miseczkę, smycz i - uwaga, uwaga - zabawkę! Pani napisała, że łóżko będzie kupione jutro :lol:[/QUOTE] Witam :) Tak dziewczynka jest już z grubsza "wyposażona" reszta jak już będzie u nas :) gdyż chcemy kupić szelki i oczywiście kubraczek. Na początek kupiłam jej ulubioną zabawkę naszego jamniora pluszową piszczacą kość :) Quote
leni356 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mamanabank']Klara ma już kupioną miseczkę, smycz i - uwaga, uwaga - zabawkę! Pani napisała, że łóżko będzie kupione jutro :lol:[/QUOTE] Jamniki się zawsze znajduje we własnym łóżku :D Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Państwo o tym wiedzą ale gdzieś muszą leżeć te zabawki ;-) Ulubiony miś Klary [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/29376c6be03ccf5cb48c25d58a5dd0eb,10,19,0.jpg[/IMG] jego uszy [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/baad2875a4fce1472210fc4733837576,10,19,0.jpg[/IMG] i nóżka [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/c1a541003bc4fb03ecfcf40bfcded130,10,19,0.jpg[/IMG] Straty niewielkie jak na tydzień :-) Quote
Florentynka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Operowy jamnik! Coś w sam raz dla Adama. Cieszę się, że Klara już prawie w domu, mam nadzieję, że Caruso też się ucieszy. Quote
yunona Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [B]A może nowy domeczek zmieni jej imię na nowe, pasujące do operowych imion np.[/B] [B]znana diwa operowa Callas (Maria) , też na C a wymowa tak jak Caruso przez K? :eviltong: [/B] Co prawda nie ma "papierów" ale pomysł rzucam, może zaiskrzy:lol: Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Klara też się ładnie wpisuje w operowy świat, jako dziewczynka z [I]Dziadka do orzechów[/I] Quote
Mika31 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 moje też kochają pluszaki ale więcej Maks jamniczy senior 0k.10-12 lat liże gryzie nosi kocha ale tylko pluszowe króliki innych zwierząt nie lubi.piękna będzie para klara i Caruso Quote
yunona Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='mamanabank']Klara też się ładnie wpisuje w operowy świat, jako dziewczynka z [I]Dziadka do orzechów[/I][/QUOTE] Nie chcę się wymądrzać , ale Dziadek do orzechów to jest [B]balet[/B] nie opera, jest muzyka świetna (Czajkowski) ale tyle, że jest wystawiany na deskach operowych.:lol: Quote
Florentynka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='yunona'][B]A może nowy domeczek zmieni jej imię na nowe, pasujące do operowych imion np.[/B] [B]znana diwa operowa Callas (Maria) , też na C a wymowa tak jak Caruso przez K? :eviltong: [/B] Co prawda nie ma "papierów" ale pomysł rzucam, może zaiskrzy:lol:[/QUOTE] Pomysł piękny, tylko Callas jako osoba była straszliwą zołzą. Istnieje ryzyko zmian charakterologicznych u psa. A jak to się nałoży na jamniczość, to lepiej nie myśleć. Z drugiej strony Callas to przynajmniej głos miała. Nasza suka ma na imię Florence, po jednej śpiewaczce (Florence Foster Jenkins - polecam sobie wygooglać - mniam) i niestety rzuciło się jej na struny głosowe. Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='yunona']Nie chcę się wymądrzać , ale Dziadek do orzechów to jest [B]balet[/B] nie opera, jest muzyka świetna (Czajkowski) ale tyle, że jest wystawiany na deskach operowych.:lol:[/QUOTE] No i właśnie o to chodzi, im ciszej będzie siedziała, tym lepiej :-D Klara jazgotliwa nie jest ale głosik ma :-) Na widok kotka śpiewa jak ptaszek :loveu: Quote
Anette Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Witam :) Zostaje Klara nic nie zmieniamy . Mnie osobiście bardziej się z "zemstą" kojarzy :D Quote
Anette Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Co do zabawek będzie mogła demolowac ile jej się podoba. Juz czeka na nią ulubiona zabawka Carusa-pluszowa piszcząca kość- a my już sie nie możemy doczekac Klarci w domu :) Quote
Recommended Posts