Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawdzała te ciemniejsze miejsca - to takie kolor sierści. Pies nie ma zmian chorobowych. Jest bardzo wesołym psiakiem, ale z kotami się nie bawi, traktuje je bardzo poważnie - jak szkodniki i je tempi. A więc dom nie może być zakocony.

Posted

U mnie czeka ciepły pokój, cisza i spokój (kotków nie ma), dobra miska, opieka wet, spacery, weekendowe wyjazdy ze znajomymi psiarzami, no i ja....Tyle mogę zaoferować. Jest tylko jedno "ale"...czy ona wytrzyma sama 12 h/4x w tyg.? Jeżeli chodzi o sprzątanie po psie, zniszczenie czegoś - to dla mnie nie ma problemu. Tylko o kontakt. Czytałam wątki na dogo o pozostawianiu psa na długi okres czasu. Wiem, że opinie choć różne, nie są temu przychylne.

Posted

Pewnie nie jeden kotek nawinie się jej na spacerku :) A spacerki byłyby full wypas, bo ja chodzić baaardzo lubię. Może znajdzie się osoba bardziej dyspozycyjna niż ja. Wszystko dla dobra suni.

Posted

Może warto zgłosić suczkę tutaj

[url]http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=16304094#post16304094[/url]

można dostać 150zł dofinansowania na sterylizację

Posted

Wstawiłam jamnisię też na stronę: [URL]http://www.psydoadopcji.pl/2011/02/jamnisia-do-adopcji/[/URL]

Jak się już znajdzie ktoś zainteresowany to może ją oddać tam gdzie Ludwik był kastrowany? sterylka 150 zł kosztuje i może zostać w szpitaliku lecznicy parę dni. Oby tylko się fajny domek znalazł :thumbs:

Posted

[quote name='tanitka']a ktoś mógłby ją choć w międzyczasie na krótko wyprowadzić?[/QUOTE]

Niestety, tanitko, nie mam nikogo. Zresztą problemem nie jest to, że suńka załatwi się w domu. Przynajmniej u mnie. Myślałam o "wyprowadzaczach", ale ja z tych, co obcej osobie kluczy do mieszkania nie dam. Pracy z dnia na dzień też nie zmienię. Chociaż kto wie... ;)

Sunia musi być obowiązkowo wysterylizowana przed adopcją, inaczej trafi do schronu z kolejnym przychówkiem.

P.s. Nawet mieszkanko mam na parterze, wszystko pod jamnika :)

Posted

Anno K - tylko problem w tym, ze pies będzie wstrzymywał potrzeby fizjologiczne, przez te 12 godz., a to nie jest najlepsze dla jego zdrowia. Żeby to było 7-8 godz............

Posted

[quote name='malagos']Anno K - tylko problem w tym, ze pies będzie wstrzymywał potrzeby fizjologiczne, przez te 12 godz., a to nie jest najlepsze dla jego zdrowia. Żeby to było 7-8 godz............[/QUOTE]
Jedne się wstrzymują, inne nie. Jestem gotowa postawić piaskownicę z wysianą trawą i przynieść trochę zapachów z podwórka. Ale zgadzam się, nie po to szuka się pieskowi domu żeby testować jego zwieracze. Ktoś dyspozycyjny trafi się pewnie lada chwila. Czas płynie a suńka marznie w schronie :(

Posted

no to ja ja mogę do lecznicy zabrać we wtorek (jutro) po południu jadąc z Łodzi do Warszawy i ją tam zostawić na sterylkę, a potem mamanabank by ją przejęła na DT? :)