mysza 1 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Dziadek Szarek dostał 30 zł od Paulinken. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Awit Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 To nagraj i daj, ucieszymy się:-) Podwarkuje, pewnie chce pokazać, że on też coś znaczy w tej rodzinie:-) Quote
P78 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [COLOR=red][B]Zajrzyjcie proszę na wątek Micha, którego jutro czeka skomplikowana operacja :-( ZOBACZCIE JAKA BIDA :-( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/202601-Michu-w-pi%C4%85tek-OPERACJA-N%C3%93%C5%BBKI-potrzeba-1.000-z%C5%82%21-POMOCY"]http://www.dogomania.pl/threads/2026...%C5%82!-POMOCY[/URL]! [/B][/COLOR] Quote
P78 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Aha, ten podpalany piesek, którego EKO zabrało na Paluch, w dniu jak łapaliśmy szarego, WRÓCIŁ DO DOMU! :) Quote
mysza 1 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Paulina78']Aha, ten podpalany piesek, którego EKO zabrało na Paluch, w dniu jak łapaliśmy szarego, WRÓCIŁ DO DOMU! :)[/QUOTE] Fajnie :) tylko to jakiś swobodnie trzymający dom zapewne... no ale nic nie poradzimy. Szary ma okropną biegunkę, cały pokój zabrudził. Jak to dobrze, że ja dłużej pracuję i nie muszę sprzątać :diabloti: gorzej, że niedługo mój TZ odstawi Szarusia na Dzielnicową :evil_lol: Quote
P78 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A u mnie jest MICHU, ten z linka, co wkleiłam powyżej, dziś miał taką biegunkę, że 1/4 pokoju obwalił :( Robię 3 pranie :) Tylko, że Michu jest 3 razy większy :), nawet zasłonkom przy oknie się dostało... :) U mnie jednak chłop tyra, a ja jestem od psów :) Wszystkich :) Quote
mysza 1 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Dobrze, że Szarek mały ale ja niestety długo pracuję a TZ wcześniej wraca no i ma takie rewelacje ;) Quote
Awit Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kurcze, coś może w powietrzu się pałęta. Dropek w nowym domku, też wczoraj miał biegunkę... Szaruś biedny, jeszcze się dodatkowo stresuje niedomaganiem układu pokarmowego. Quote
P78 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Sonia też w nowym DS dała czadu... coś mi się kołacze :) Quote
koosiek Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='Paulina78']Aha, ten podpalany piesek, którego EKO zabrało na Paluch, w dniu jak łapaliśmy szarego, WRÓCIŁ DO DOMU! :)[/QUOTE] Cieszę się bardzo bardzo bardzo :multi::multi::multi: Oby go teraz lepiej pilnowali... Quote
Awit Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Jak się czuje zabiegunkowany Szaruś? Mam nadzieję, że nie pogorszyło się..... Quote
mysza 1 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Awit']Jak się czuje zabiegunkowany Szaruś? Mam nadzieję, że nie pogorszyło się.....[/QUOTE] A dziękujemy, wszystko w porządku. To była jednorazowa akcja, co prawda duuża ;) ale po głodówce i Endiexie opanowana. Bardzo kaszle, oklepuję go wg wskazań dra Niziołka, dzisiaj dzwoniłam do niego, bo tak zalecił, mówił, że to dobrze, że kaszle, że odkrztusza złogi i w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej zmniejszymy dawki, teraz ma spore. Dzisiaj Piotrek mi powiedział, że Szarek już się go słucha na spacerach, przychodzi na zawołanie a nawet zamerdał ;) Do mnie też trochę merdał na wieczornym spacerze. Nie lubi smyczy, najszczęśliwszy jest jak ciągnie się za nim a nikt jej nie trzyma, wtedy wstępuje w niego dużo więcej energii ;) Lubi tez obserwować wariactwa moich psów i tez sobie pomerduje. Ale jak podchodzą za blisko to warczy ;) Quote
Awit Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 No rewelacja:-) Prawie dwa tygodnie socjalizacji i zamerdał:-) I do smyczy się przyzwyczaja:-) Kurde, będzie z niego jeszcze pies!! Quote
mysza 1 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Biorąc pod uwagę długość snu po Sedalinie to tydzień i 3 dni ;) dopiero mamy kontakt :evil_lol: Ma swój świat ;) ale śmieszny jest :p Quote
tanitka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja tez wierzę, ze wszystko jeszcze przed nim. Takie pomerdanie ogonem to wielki Twój sukces i nagroda Myszo :) Quote
mysza 1 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='tanitka']ja tez wierzę, ze wszystko jeszcze przed nim. Takie pomerdanie ogonem to wielki Twój sukces i nagroda Myszo :)[/QUOTE] W zasadzie to juz regularnie merda ;) Wczoraj siedzimy w pokoju, drzwi zamknięte, bo zimno z korytarza leci ;) a tu drapanie... raz, drugi... Pan Szarek nas odwiedził ;) Quote
tanitka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a widzisz! już szuka waszego towarzystwa :) Quote
mysza 1 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Strasznie chudziutki jest :( kręgosłup wystaje i brzuszek zapadnięty. Je Intestinala, on jest wysokokaloryczny, dzisiaj ugotowałam kurczaka z ryżem, żeby trochę urozmaicić ;) bo to suche średnio mu wchodzi. Zrobiłam kilka zdjęć na spacerku, jutro wstawię. Quote
togaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ciekawe w jakim jest wieku ?. Ta "posiwiała uroda" może mu dodawac lat .. Quote
Awit Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Podobno około 8, ale może jest młodszy, tylko zniszczony kilkuletnią bezdomnością..... Ale nawet 8, to to wcale nie jest jakiś poważny wiek. Kochany Szaruś, już szuka towarzystwa swojej rodziny:-) Szukam DT dla szczeniaka ok 8m-nego, w poniedziałek może trafić na paluch Quote
mysza 1 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Myślę, że ma z 9-10 na pewno. Dużo śpi, jak staruszek. Ma spore problemy z kręgosłupem a to rzadkie u małych psów w wieku średnim. Raczej dziadek ;) Quote
Awit Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No to dziadek, tym bardziej, że dziadeczek to tym bardziej należy mu się bycie bardzo zadowolonym z dziadkowego życia:-) Quote
asiaf1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Rudzia zamerdała po 1,5 roku mieszkania na tymczasie:-( [quote name='Awit']No rewelacja:-) Prawie dwa tygodnie socjalizacji i zamerdał:-) I do smyczy się przyzwyczaja:-) Kurde, będzie z niego jeszcze pies!![/QUOTE] Quote
mysza 1 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dostałam pw z wiadomością o 3 suniach wywalonych w okolicy Mszczonowa, koczują tam :( Pomagają dziewczyny z miau ale nie wiem czy dadzą radę. Strasznie kochane, młode sunie a to blisko Korabiewic Nie mam już możliwości, żeby im pomóc :( zajrzyjcie chociaż :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/203072-trzy-wyrzucone-psiaki!pilne-DT-DS!!!?p=16395734#post16395734[/url] Quote
Awit Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ohydny sku......, śmieci człowiek tak nie wywala. Los mu to odda. Quote
Recommended Posts