mc_mother Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jak możemy pomóc? Wiem, że domek potrzebny;) ale tak się składa, że nie mamy akurat na stanie;) Ale co jeszcze? Quote
Szarotka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Chyba jeszcze za wczesnie na ogloszenia ??? Quote
józwa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 czy sunia jest sterylizowana? jaka szkoda ze jej wczesniej nie wypatrzylam :( zaangazowalam sie gdzie indziej sliczna jest :) uwielbiam takie bialasy kudlate z lagodna mordeczka :) Quote
luka1 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Pies trafił do nas 3.02. a więc przedwczoraj. Nie jest jeszcze sterylizowana bo na na razie muszę ją podkarmić. Jest koszmarnie chuda no i okres na odnalezienie właściciela też musi być zachowany. Jeszcze nie zdążyłam dać ogłoszeń o znalezieniu. Tak więc jedynie co można z nią zrobić to wizyta u weta, odrobaczanie, ewentualne późniejsze szczepienia. Jeśli właściciel się nie znajdzie - sterylizacja, Quote
józwa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='luka1']Pies trafił do nas 3.02. a więc przedwczoraj. Nie jest jeszcze sterylizowana bo na na razie muszę ją podkarmić. [/QUOTE] wiem wiem :) sledze watek myslalam tylko ze moze juz do ciebie trafila wysterylizowana Quote
luka1 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 tego nie wiem na pewno. Brzuszka jeszcze nie pokazywała. Myślę jednak, że nie ominie nas ta konieczność. Quote
elmira Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Szarotka napisał(a):Chyba jeszcze za wczesnie na ogloszenia ??? Naiwnie wierzę, że może się "zgubiła";) Quote
józwa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 elmira a to cudo z twojego awatara to moze twoj przyjaciel osobisty? masz moze takie u siebie? sorki ze nie na temat ale zaciekawilam sie :D Quote
elmira Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 józwa napisał(a):elmira a to cudo z twojego awatara to moze twoj przyjaciel osobisty? masz moze takie u siebie? sorki ze nie na temat ale zaciekawilam sie :D Nieee;) Taka slicznotka zaczepiala nas w warszawskim ZOO. Quote
luka1 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Przygotowujemy Sunię do zmian. Ktoś rzucił propozycję by nazwać ją Wisła. Co myślicie? Jest piękna - duża, taka wesoła, bardzo energiczna. Dziś wywlokła ciotki gadzio i luczater na spacer :evil_lol:. Ciotki myślały, że pospacerują tymczasem latały uwiązane do drugiego koca linki. A że błoto dziś jeszcze nie obeschło, ciotki wyjechały ode mnie ubabrane po uszy :evil_lol:. Ja miałam spokój, bo z przerażeniem myślałam że muszę z nią wyjść. Grypa mnie chyba dopadła i pojawienie się ciotek było dla mnie zbawieniem. Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Moze zamiast Wisla powinna sie nazywac Raba, albo jakas inna gorska rzeka, skora jest taka rwaca :):) To ciotki mialy odpowiednia doze gimnastyki na dzisiaj :):) Jak beda jakies nowe zdjecia to wstaw :):) Quote
józwa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 luka1 napisał(a): Ciotki myślały, że pospacerują tymczasem latały uwiązane do drugiego koca linki. A że błoto dziś jeszcze nie obeschło, ciotki wyjechały ode mnie ubabrane po uszy :evil_lol:. :D a dobrze je? Quote
gadzia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Luka , do której jutro jestes u siebie. wychodze z pracy 14.15 i chetnie wziełabym sunie na spacer. tesknie za nią. Dawno zaden pies tak mocno nie chwycił mnie za serce jak sunia. Quote
luka1 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 gadzia napisał(a):Luka , do której jutro jestes u siebie. wychodze z pracy 14.15 i chetnie wziełabym sunie na spacer. tesknie za nią. Dawno zaden pies tak mocno nie chwycił mnie za serce jak sunia. Pewnie o tej godz jeszcze tam będę, o ile nie złoży mnie całkiem grypa Quote
łolkiee Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 luka1 napisał(a):Pewnie o tej godz jeszcze tam będę, o ile nie złoży mnie całkiem grypa dodaj że świńska:evil_lol::evil_lol: Quote
mc_mother Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 gadzia napisał(a): Dawno zaden pies tak mocno nie chwycił mnie za serce jak sunia. Za serce i za bark sądząc z opowieści o Waszym marszobiegu :D Quote
Lilek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No i jak udał się spacerek?Mnie mówili, że błotko jest zdrowe na reumatyzm.:evil_lol: Moje zwierzaki też chodzą utaplane, bo błotka ci u nas dostatek. Jak tam, malutka?Dochodzisz do siebie?Ciocia Luka nie da ci zrobić krzywdy, piesico. Quote
luka1 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ona chyba była bita. To przysiadanie i podawanie łap to zwykłe poddawanie sie , uległość. Wczoraj gdy gadałam przez telefon a ona szczekała na psy z drugiej strony kraty, klepnełam ja w zad zeby odwrócić jaj uwagę . Pies przywarował do ziem, skulona i przerażona. Zaczełam do nie mówić a ona wręcz zaczęła sie czołgać. To było straszne. Myślałam , że ona jest tak żywiołowa a ona zwyczajnie się boi. Quote
luka1 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Psina chyba ma jednak szczęście - trzymajcie kciuki Quote
elmira Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 luka1 napisał(a):Psina chyba ma jednak szczęście - trzymajcie kciuki Trzymamy:) Quote
Recommended Posts