Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia biegła poboczem drogi, którą pędzą Tiry. Miała szczęście, że nikomu nie przyszło do głowy ją "nastraszyć". Wiecie na czym to polega? Podjeżdża się bliziutko psiny i trąbi. Uskoczy na bok - żyje, uskoczy nie w tą stronę co trzeba - jego pech. Tak się bawią znudzeni kierowcy. Tym razem na sukę trafiła gadzia wracająca z nocnej zmiany z pracy. Zatrzymała się żeby sukę nakarmić i pojechała dalej. Wróciła. :p I już sunia nie biegła drogą. Najpierw miała ją zawieźć do schroniska w Żyrardowie, ale "ona tak patrzyła". No i mam podhalankę :angryy:
Suka jest słodka, ciągle podaje łapkę i domaga się przytulania. Nie chciała jeść, może nie jest zwyczajna jeść suchej karmy, za to piła i piła. A potem położyła się i zasnęła.
Psina jest strasznie wychudzona. Pod tym lipnym futerkiem nie widać zapadniętych boków i sterczących gnatków. Jest bardzo brudna, ale tym będziemy zajmować się we właściwym czasie.

Pies jest pod opieką
Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
96-500 Sochaczew, ul.Kochanowskiego 37/12
KRS 000317840
Jeśli ktoś chciałby przekazać jakąś kwotę na pomoc naszej fundacji prosimy o wpłaty na konto:
67 1020 1185 0000 4802 0174 4093

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest zgarnięta z ulicy. W DT, gdzie przebywa jest przepełnienie. Sunia jest w Sochaczewie.

Pomyślałam o Tobie Szarotka, bo wiem, ze Ty podhalanowa ciotka:) I dziękuję, że się zjawiłaś:)

Więcej danych ma luka, pewnie jak wróci od psów, to się odezwie.

Posted

wiesz ja tam sądzę że ona bardziej jest wyrzucona a nie zaginiona, jest strasznie brudna i śmierdziuszkuje, ale kilka dni i się sama doprowadzi do ładu i składu a luczka jej pomoże prawda? :> jak już się troszkę oczyści to podlecę i troszkę zdjątek cyknę

Posted

Och, łolkiee, myślałam, że mnie lepiej znasz. No, nie doceniłas mnie po prostu. :evil_lol:
Biedna mała. Nie, no nie mówcie mi, że kierowcy sie tak bawią. To masakra jakaś. Albo ja jestem naiwna. Chyba to drugie. Idę do kątka, bo mnie rozerwie za chwilę.Już możesz cytować, łolkiee.:angryy::angryy::angryy: