luka1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sunia biegła poboczem drogi, którą pędzą Tiry. Miała szczęście, że nikomu nie przyszło do głowy ją "nastraszyć". Wiecie na czym to polega? Podjeżdża się bliziutko psiny i trąbi. Uskoczy na bok - żyje, uskoczy nie w tą stronę co trzeba - jego pech. Tak się bawią znudzeni kierowcy. Tym razem na sukę trafiła gadzia wracająca z nocnej zmiany z pracy. Zatrzymała się żeby sukę nakarmić i pojechała dalej. Wróciła. :p I już sunia nie biegła drogą. Najpierw miała ją zawieźć do schroniska w Żyrardowie, ale "ona tak patrzyła". No i mam podhalankę :angryy: Suka jest słodka, ciągle podaje łapkę i domaga się przytulania. Nie chciała jeść, może nie jest zwyczajna jeść suchej karmy, za to piła i piła. A potem położyła się i zasnęła. Psina jest strasznie wychudzona. Pod tym lipnym futerkiem nie widać zapadniętych boków i sterczących gnatków. Jest bardzo brudna, ale tym będziemy zajmować się we właściwym czasie. Pies jest pod opieką Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO 96-500 Sochaczew, ul.Kochanowskiego 37/12 KRS 000317840 Jeśli ktoś chciałby przekazać jakąś kwotę na pomoc naszej fundacji prosimy o wpłaty na konto: 67 1020 1185 0000 4802 0174 4093 Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 I jaka jest sytuacja ?? dalej biega ?? zaglodzona, straszne ............Dajcie jakie lepszy tytul........ Quote
ania z poznania Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Coś bardziej dramatycznego by się w tytule przydało, dziewczyny! Quote
akrim Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Cholerrra następna :diabloti: I gdzie biega?;) Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='akrim']Cholerrra następna :diabloti: I gdzie biega?;)[/QUOTE] Dostalam pw. wiec chodz i reklamuje, a wiem tyle co tu na watku............ Quote
elmira Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sunia jest zgarnięta z ulicy. W DT, gdzie przebywa jest przepełnienie. Sunia jest w Sochaczewie. Pomyślałam o Tobie Szarotka, bo wiem, ze Ty podhalanowa ciotka:) I dziękuję, że się zjawiłaś:) Więcej danych ma luka, pewnie jak wróci od psów, to się odezwie. Quote
luka1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 już uzupełniam bo zrobiłam wątek aby zwrócić na sunię uwagę. Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='luka1']już uzupełniam bo zrobiłam wątek aby zwrócić na sunię uwagę.[/QUOTE] Wstawilam watek na inne biale watki. Quote
luka1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 dziękuję. Sunia nie bardzo chętnie siedzi w boksie ale na razie musi tam zostać - do czasu aż nie zapozna się z bandą. Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To gdzie sunia teraz jest ?? chodzi mi o miejscowosc?? Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='luka1']W SOCHACZEWIE. Siedzi w naszym Fundacyjnym DT.[/QUOTE] I co dalej ?? bo w tytule nic nie ma ??? Quote
luka1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 W SOCHACZEWIE. Siedzi w naszym Fundacyjnym DT. Quote
mc_mother Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Szarotko :) [quote name='elmira'] Sunia jest w Sochaczewie. [/QUOTE] Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Chodzilo mi, zeby napisaly w tytule co zamierzaja dalej. Wiem juz, ze jest w Sochaczwie, wiedzialam to 2 godziny temu :):) W tytule zwylke sie pisze co potrzeba itp. :):) Quote
luka1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Szarotko, zamierzają szukać dla niej domu :lol: Quote
łolkiee Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dziewuchy już jestem sory za spóźnienie:cool1: Quote
elmira Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wybaczamy;) A może dac ją na cafeanimal, na zaginione. Quote
łolkiee Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wiesz ja tam sądzę że ona bardziej jest wyrzucona a nie zaginiona, jest strasznie brudna i śmierdziuszkuje, ale kilka dni i się sama doprowadzi do ładu i składu a luczka jej pomoże prawda? :> jak już się troszkę oczyści to podlecę i troszkę zdjątek cyknę Quote
elmira Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/znalazlem-zwierzaka/psy/Mloda-przyjazna-owczarek-podhalanski,32293 A może ktoś ją zauważy. Quote
Lilek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dobra, a teraz, po przeczytaniu to ja sobie pójdę na minutkę, żeby do kątka sobie pokląć, bo tu nie można. Zaraz wracam. Biedna sunia. Quote
łolkiee Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 pozwolę dobie zacytować lilek *******************************i****************************************** jest to mój prywatny domysł ;) Quote
Lilek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Och, łolkiee, myślałam, że mnie lepiej znasz. No, nie doceniłas mnie po prostu. :evil_lol: Biedna mała. Nie, no nie mówcie mi, że kierowcy sie tak bawią. To masakra jakaś. Albo ja jestem naiwna. Chyba to drugie. Idę do kątka, bo mnie rozerwie za chwilę.Już możesz cytować, łolkiee.:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts