mc_mother Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale tajemniczy wątek;) Mam nadzieję, że sunia trafiła do jakiegoś fajnego domku:) Quote
Szarotka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 To prawda watek jest tajemniczy ........... Quote
luka1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Etam tajemniczy. Po prostu cały dzień nie mam dostępu do neta, a kiedy wracam wieczorem to jem śniadanie, trochę próbuję walczyć z bałaganem domowym i ODMARZAM. Bora pojechała do domku koło Grójca. Dom ogrodzony na 8h. W domu sami dorośli i pies labek. Sunia będzie mieszkała w budzie ale już wiem, że woli dom więc "puki co to niech sobie sama wybierze miejsce". No i co jeszcze? Ach, od razu ustawiła sobie labka, pokazała kto tu teraz rządzi. Z resztą z Dizlem było to samo, najpierw ona jadła dopiero Dizel.Myślę, że będzie dobrze. Quote
Lilek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale dobre wieści. A czy nowi Państwo Bory podeślą czasem jakieś fotki i wieści? Powodzenia, Bora. Quote
gadzia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 luka wiesz ze podhalanka to moja miłosc od pierwszego wejrzenia. jeszcze zadnego psa nie zabrałam od tak z ulicy. ona mnie ujeła i tak wazne jest dla mnie gdzie jest. Dzięki za informacje i bardzo prosze popros o fotki od nowych włascicieli. Quote
Recommended Posts