Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chłopiec wyrósł i jest niezłym rozrabiakiem - mam nowe zdjęcia z dziś, ale wstawię jutro bo padam!
Sammy bezpieczny w nowym domu, ale jak się nadenerwowałyśmy i naprzeklinałyśmy dziś z supergogą - koszmar!

Posted

What May NN napisał(a):

Sammy bezpieczny w nowym domu, ale jak się nadenerwowałyśmy i naprzeklinałyśmy dziś z supergogą - koszmar!

jestem bardzo ciekawa, jak to wszystko wyglądało i co znaczy, że jest w nowym domu, ale do jutra z tym ciekastwem jakoś wytrzymam, bo zaraz idę spać

• 2 weeks later...
Posted

a tu zdjęć jak nie było tak nie ma:shake: a ja tu czekam z niecierpliwością na jakieś newsy:razz: co tam u maludy? trafił w końcu na tych swoich jedynych? Państwo zadowoleni? Sammy zadowolony?:lol:

• 2 weeks later...
Posted

miło widzieć ,że młodziak już bezpieczny na kanapie...oby tak zostało:) Wątek obserwuje cały czas z uwagą i ciągle czekam na jakieś newsy z nowego domu. Mam nadzieję, że nowa rodzina Sammiego jest w miarę ogarnięta i będzie na bieżąco przekazywać informacje o psiaku:cool3:na to licze:cool3:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

OMG!!! ale mi się paszcza cieszy:) nie poznałabym go gdybym go na ulicy spotkała...na takie chwile właśnie czekam. To jest największa satysfakcja i nagroda za cały trud włozony w adopcje:) Dziękuję wszystkim za pomoc:)