What May NN Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 chłopiec wyrósł i jest niezłym rozrabiakiem - mam nowe zdjęcia z dziś, ale wstawię jutro bo padam! Sammy bezpieczny w nowym domu, ale jak się nadenerwowałyśmy i naprzeklinałyśmy dziś z supergogą - koszmar! Quote
Ajula Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 What May NN napisał(a): Sammy bezpieczny w nowym domu, ale jak się nadenerwowałyśmy i naprzeklinałyśmy dziś z supergogą - koszmar! jestem bardzo ciekawa, jak to wszystko wyglądało i co znaczy, że jest w nowym domu, ale do jutra z tym ciekastwem jakoś wytrzymam, bo zaraz idę spać Quote
zuzolina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 a tu zdjęć jak nie było tak nie ma:shake: a ja tu czekam z niecierpliwością na jakieś newsy:razz: co tam u maludy? trafił w końcu na tych swoich jedynych? Państwo zadowoleni? Sammy zadowolony?:lol: Quote
supergoga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Póki co , zadowoleni. Myśle że bedą - bo rozumieją, że dzieciak. Poprosze o foty, ale teraz taki mieliśmy gorący okres... Quote
What May NN Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zdjęcia psiaka z nowego domu - z akcji zmiany domu :-) Quote
zuzolina Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 miło widzieć ,że młodziak już bezpieczny na kanapie...oby tak zostało:) Wątek obserwuje cały czas z uwagą i ciągle czekam na jakieś newsy z nowego domu. Mam nadzieję, że nowa rodzina Sammiego jest w miarę ogarnięta i będzie na bieżąco przekazywać informacje o psiaku:cool3:na to licze:cool3: Quote
zuzolina Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 co tam u malucha?? Jakieś nowe wieści? Ktoś sprawdzał jak mały radzi sobie w nowej rodzinie? Quote
supergoga Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Mamy wieści, psiak jest kochany i naprawdę piękny. Sami zobaczcie Quote
zuzolina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 OMG!!! ale mi się paszcza cieszy:) nie poznałabym go gdybym go na ulicy spotkała...na takie chwile właśnie czekam. To jest największa satysfakcja i nagroda za cały trud włozony w adopcje:) Dziękuję wszystkim za pomoc:) Quote
Recommended Posts