diabelkowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no mi sie tez nie udalo szczeniakow zobaczyc Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Miłego wyjazdu :D A jaka hodowla tzn.nazwa? Quote
jambi Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 witam się, piękny bannerek :) czy ja dobrze czytam, czy przypadkiem nastąpi powiększenie stada??? Quote
AnAn Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Czyli Malwi jednak nie będzie kupować tego... jak mu tam... Saxby? Quote
cockermaister Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [url]http://img196.imageshack.us/img196/4438/udarii.jpg[/url] ale zabawa :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 najlepszego....:)[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/35.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/35.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/35.gif[/IMG] Quote
justa43 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wszystkiego naj najlepszego dla Bibi z okazji urodzin :) Dużo zdrowia i wielu sukcesów wystawowych. Quote
immortal Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Najlepszego dla Bibianki!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [SIZE=4][I]Sto lat, sto lat Bibi![/I] :BIG:[/SIZE] [SIZE=1][COLOR=pink]troszeczkę się spóźniłam.. :oops:[/COLOR][/SIZE] Quote
Kasi i Lena Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Spóźnione serdeczne życzenia dla Bibianki:loveu: Dużo głasków, smaczków, ciekawych spacerków i wszystkiego co jeszcze psiak może sobie życzyć.:new-bday::tort::BIG: Quote
FredziaFredzia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dopiero roczek ma ta malizna czarno-biała? ;) Samych sukcesów i dużo miłości od Pańci Bibiano! Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 nooo roczek to poważny wiek! :lol: najlepszego!!! Quote
Misia&Ruby Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wszystkiego najlepszego dla Bibi!!! :new-bday::BIG: Quote
Izabela124. Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 I ode mnie wszystkiego najlepszego :) Quote
Maalwi Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Dziękuję bardzo,za wszystkie życzenia i udanego wyjazdu i urodzinkowe dla Bibi , bardzo miło mi się czytało :razz: A ja już wróciłam właśnie.wchodzę na kompa o tak późnej porze ponieważ w samochodzie odespałam 2/4 drogi czyli około 3,5 h Było fajnie , chociaż nie lubie chodzić bez celu, no chyba,ze na spacer z psem. Spotkał nas niewyobrażalnie wielki fart, a mianowicie rodzice bardzo chcieli zwiedzić Jaskinię Niedźwiedzią w Kletnie. Ale była lista osób zapisanych i już nawet lista oczekujących,gdyby ktoś zapisany nie przyszedł. A więc my rozczarowani odpuściliśmy i poszliśmy na co roczne swięto jaskiniowców, gdzie robili jaskiniowe fryzury, sprzedawali takie ciuszki i był konkuirs na najlepsze jaskiniowe przebranie. było też czeskie jedzonko gratis ;)I wtedy pan przez głośnik mówi,że 8 osób chętnych na wycieczkę do jaskini,żeby się zgłosiło do przewodnika, wiec my pędem pobiegliśmy i ZA DARMO zwiedziliśmy ją poza kolejką :loveu: Potem do końca nie opuszczał nas fart. 2 razy poszliśmy na ostatnia chwilę do bacówki,jedynego miejsca,gdzie były oscypki,które wszyscy uwielbiamy. Byłam też w kopalni złota w Złotoryji oraz "zdobyłam" Śnieżnik i Górę Borówkową :) wchodząc na szczyt mijaliśmy minerału, których kilogramy mam w domu,np ametyst,fluoryt,kwarc, czeka mnie szlifowanie :cool3: A co do ośrodka w którym byliśmy, to jestem tak pozytywnie zaskoczona, tak mili ludzie i mieli 2 psy, Goldena Leo i kundelka Pluta,które odprowadzały gości tego ośrodka na szlaki, lub do kopalni,takie powsinogi :eviltong: A teraz druga strona medalu,gdy zobaczyłam w domu Bibi wydawała mi isę taka magiczna, nie wiem dlaczego,wiedziałam,że to nie był dobry pomysł zostawiać jej, jest cała zarośnięta ,w kołtunach Do tego spała z siostrą w łóżku rodziców... Brak mi słów, Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ha! znaczy wyjazd udany! :) to super! a Bibi... no cóż... następnym razem zabierzesz ją ze sobą ;) Quote
Recommended Posts