Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

A moja wysycha i już nie jest brudna :p

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papillonek napisał(a):
A moja wysycha i już nie jest brudna :p

Etna w większości też, ale nie mogę jej mokrej w błocie wpuścić do domu, bo się wysuszy w pościeli. więc jeśli nie zdąży wyschnąć przed powrotem, to wrzucam ją do wanny i spłukuję, bez szamponu. no i jeśli pies wejdzie do szlamu, to raczej to się nie wykruszy, uwierz... :D a Etna wsadziła kiedyś w taką dziurę ze szlamem cały pysk

Guest papillonek
Posted

[quote name='motyleqq']Etna w większości też, ale nie mogę jej mokrej w błocie wpuścić do domu, bo się wysuszy w pościeli. więc jeśli nie zdąży wyschnąć przed powrotem, to wrzucam ją do wanny i spłukuję, bez szamponu. no i jeśli pies wejdzie do szlamu, to raczej to się nie wykruszy, uwierz... :D a Etna wsadziła kiedyś w taką dziurę ze szlamem cały pysk
Uuuu....Nie to moja taka nie jest.Najwyżej błoto ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Ja mam chyba nie psa, bo on się brudzić w błocie nie lubi. :lol: Ale łapkami czasem wejdzie, jak pije. Co innego kupa i tarzanie się... :mad::mad::mad:

Bibi nie zniesie wejścia do kałuży a do tych ledwo wchodziła, jak widizała,ze inne psy tak robią, :D

Posted

Ja mam chyba nie psa, bo on się brudzić w błocie nie lubi. :lol: Ale łapkami czasem wejdzie, jak pije. Co innego kupa i tarzanie się... :mad::mad::mad:

ble... :D wolę chlapanie w bagienkach :D

Posted

To tak jak moje panienki ;) śmierdziuszki potrafią (bo jako że są małe, mają kuwetę i korzystają z niej) nawet wziąć kawałek qpy i zabrać sobie na posłanko:diabloti:. Taka psia przytulanka- a jak pies później pachnie:evil_lol::eviltong:

Posted

arielka186 napisał(a):
To tak jak moje panienki ;) śmierdziuszki potrafią (bo jako że są małe, mają kuwetę i korzystają z niej) nawet wziąć kawałek qpy i zabrać sobie na posłanko:diabloti:. Taka psia przytulanka- a jak pies później pachnie:evil_lol::eviltong:

Jak ja się cieszę że Fifkę oduczyłam załatwiania się na podkłady. Śpi ze mną i nie chciałabym takiej niespodzianki w łóżku:roll:

Posted

arielka186 napisał(a):

Aaa o matko,rzeczywiśnie sama radość się przytulić do takiego pachnidełka :D

Posted

to moje to istne dziwolągi są :lol:
do wody nie wejdą... kałużę na spacerach omijają i a jak deszcz pada to zero entuzjazmu na spacer i mina "ale jak mówiłam, że nie chce na sapacer", jak jakaś obca kupa i ja powąchają to nosy strasznie marszczą i omijają wielkim łukiem, do swoich się nie przyznają, kulają się tylko na trawce :) dziur raczej nie kopią, chyba że coś wywąchają... ale i tak wielkość nie powala...
więc nawet jkak pogoda jest brzydka to tylko ręcznikiem podwozie przetrę i po sprawie... tylko raz był mega brudny i do wanny od razu Ciap poszedł, bo na smyczy siedział przy drzewie, a w koło pełno błota a on usilnie do nas chciał podejść.. to się pobrudził jeden jedyny raz :D

Posted

Sama się zdziwiłam, jak zobaczyłam na fotkach jaki ten włos prosty! Ale teraz leży i jej się ten cały prosty włos powyginał na doopce ;)
W pewnej chwili jak ją robiłam na stole, to ise strasznie przestraszyłam, bo ona jakby zasłabła, i leciała na ziemię ale ją złapałam, No, po prostu jakby zemdlała, nie wiem czemu tak...

Ciąg dalszy