Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zosia123']Tak właściwie to chodzi o pomoc na 3 dni, bo w weekend przecież mąż nie pracuje, całkiem zapomniałam :)
Mogłaby być to też pomoc w trakcie dnia, z odstawianiem Alfa wieczorem do domu.[/QUOTE]
Zosiu a moze do hoteliku jak nic nie znajdziemy
jest mi przykro ze tak malo moge pomoc:(

Posted

[quote name='Zosia123']Kochane, Alf do hoteliku nie pójdzie :)
Żadnego z moich psów nie oddam nigdy do najlepszego hotelu :)[/QUOTE]
Zosiu
ale to na te 5 dni tyko...
ja wiem jaka Ty jestes
czula i delikatna i traktujesz ich jak ludzi
i to jest piekne
ale co zrobimy z nim przez te pare dni?:(

Posted

[quote name='Poker']Myślę ,że LILUtosi nie miałby przez te kilka dni źle. Jeżeli ma wolne miejsca.[/QUOTE]
Też myślę że 3 dni w dobrym hotelku to nie byłaby tragedia. Pomysl Zosiu

Posted

Kochane, bardzo dziękuję za dobre rady i chęć pomocy finansowej. :) Ja jednak Alfa nie oddam nigdy do hotelu, i to nie ze względów finansowych. Hotel może być dobry dla psa, który nie ma nic więcej, jak schronisko. Ale pies, który poznał, co to znaczy mieć własny dom, byłby moim zdaniem nieszczęśliwy w każdym hotelu, nawet najlepszym.
Dostałam też trzy oferty pomocy przy Alfie od kochanych Cioteczek - bardzo dziękuję sunia2000, fochu i Mruczka za serca! Ponieważ jednak Wasze serca są wielkie, a możliwości ograniczone, mój małżonek postanowił postarać się o urlop. Alarm jednak ostatecznie odwołam gdy szef męża wyrazi zgodę na ten urlop :)

Posted

[quote name='basia34']Apollo kochaj mocno Zosie ,ONA na to zasluguje.[/QUOTE]

Chyba troszkę kocha, bo baaaardzo się cieszy jak wracam do domu po dłuższej nieobecności :)