Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla::iloveyou::iloveyou:Sie witamy u slicznosci chlopaczka , czytam z ciekawoscia i z radoscia , jak juz jest ufny niunieczek :loveu: porozsylalam wateczek , ciocia zebrazebra mnie zaprosila , dziekuje slicznie , bede prosic czarodziejki o ogloszonka , , bo ja sama nie potrafie :oops:pozdrawiam i mocno trzymmamm za te mortunke rozesmiana , wiecej zdjateczek by sie przydalo kochane cioteczki:multi:witaj droga ciociu Mika31[IMG]http://www.e-gify.com/gify/2033.gif[/IMG]

Posted

słuchajcie, rzecz wygląda tak:
jestem znów zawalona robotą - od kilku miesięcy było wiadomo, ze wrzesień i październik, zwłaszcza październik, będą u mnie masakryczne i to się potwierdza.
listopad powinien być lepszy już, ale nie wiem, czy tak od razu. i wtedy obiecuję znaleźć czas na skupienie się nad cielakiem. jedno jest pewne - nie wiemy, z czego zyje (może z gminy???), skoro fundacja dostaje i przelewa dla niego grosze od nas.

i najpewniej konto zostało grzecznościowo udostępnione, bo nie uważają cielaka za swojego podopiecznego. udostępniając grzecznościowo konto nie nabyli odpowiedzialności za niego, fakt.

trzeba koniecznei zadzwonić do przytuliska i umówić się na wizyte i robienie zdjęć. ja w ten weekend moge pojechać, ale nie mamy samochodu - akurat wszystkie samochody rodzinne będą wyjechane poza warszawę.

czy kotrś mógłby ze mną pojechać np w niedzielę do cielaka? wyjeżdżam na delegację i wracam w piątek wieczorem, więc ewentualne pomysły na podjechanie do cielaka - na telefon. będę na sieci, ale bardzo sporadycznie.

Posted

Plan dla Cielaczka jest taki...
Umówić się z Przytuliskiem, pojechać, obfocić, zrobić rozpoznanie, w jakim psiak jest stanie, czego mu brakuje, jakie ma długi.
Jesli będzie totalnie tragicznie, próbować go przenieść, zainteresować Cioteczki od staruszków/plaskatych, w końcu to nieduzy psiak.
Znaleźć osobę, która się podejmie prowadzenia wątku i reprezentowania psa, skoro Niuni&Pupi rezygnuje?

Szukamy transportu do Cielaczka z Warszawy w któryś weekend.
Po zaduchach bardziej będę w stanie przysiąść nad Cielakiem.

a ja tylko przypomnę, że super by było mieć jakąś wtykę w tym przytulisku...
ja mieszkam spory kawałek od W-wy, 3 h autobusem, nie posiadam wlasnego samochodu.
na tyle ile będę w stanie chciałabym jednak pomóc w doprowadzeniu sprawy Cielaka do możliwie najlepszego finiszu!

[B]zebra[/B], wracaj!
Cioteczki, które były na początku wątku z Cielakiem, wracajcie!
Kto pomoże jak nie my razem?

Posted

No Malutki - Powodzenia Skarbeczku!!! Oby coś się szybko znalazło... Nie damu Ci tak odejść! O nie!
DAMY RADĘ :D
Możesz sobie to codziennie powtarzać jak mantrę uspokajającą :)

Posted

:thumbs::thumbs::modla:zagladam z nadzieja cioteczki drogie , cudnie byloby gdybyscie podjechac mogly i porozmawiac , zobaczyc jak sie czuje maluteczek:thumbs::iloveyou: