zebrazebra Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Podrzucam, błagamy o zainteresowanie Cielakiem! Quote
alice midnight Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ech [B]zebrozebro[/B], [B]zebrozebro[/B]... :( Quote
Nadziejka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :modla::iloveyou::iloveyou:Sie witamy u slicznosci chlopaczka , czytam z ciekawoscia i z radoscia , jak juz jest ufny niunieczek :loveu: porozsylalam wateczek , ciocia zebrazebra mnie zaprosila , dziekuje slicznie , bede prosic czarodziejki o ogloszonka , , bo ja sama nie potrafie :oops:pozdrawiam i mocno trzymmamm za te mortunke rozesmiana , wiecej zdjateczek by sie przydalo kochane cioteczki:multi:witaj droga ciociu Mika31[IMG]http://www.e-gify.com/gify/2033.gif[/IMG] Quote
Zosia123 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zjawiam się na zaproszenie Ewuni, na razie jednak nie pomogę finansowo, bo u naszego Atoska też pusto troszkę... Quote
PATRYK I PAOLKA Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Witam serdecznie Ewuniu dziekuje za zaproszenie ale na razie moge tylko podnosic piesiunia Pozdrawiam Paolka Quote
Nadziejka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :multi::bye:witajcie czarodziejky wy cudne:modla::iloveyou:odwiedzamy z nadzieja Quote
zebrazebra Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Co z tego że podniosę? Nie mam jak jechać to przytuliska by sprawdzić stan Cielaka i jego warunki życiowe. Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 słuchajcie, rzecz wygląda tak: jestem znów zawalona robotą - od kilku miesięcy było wiadomo, ze wrzesień i październik, zwłaszcza październik, będą u mnie masakryczne i to się potwierdza. listopad powinien być lepszy już, ale nie wiem, czy tak od razu. i wtedy obiecuję znaleźć czas na skupienie się nad cielakiem. jedno jest pewne - nie wiemy, z czego zyje (może z gminy???), skoro fundacja dostaje i przelewa dla niego grosze od nas. i najpewniej konto zostało grzecznościowo udostępnione, bo nie uważają cielaka za swojego podopiecznego. udostępniając grzecznościowo konto nie nabyli odpowiedzialności za niego, fakt. trzeba koniecznei zadzwonić do przytuliska i umówić się na wizyte i robienie zdjęć. ja w ten weekend moge pojechać, ale nie mamy samochodu - akurat wszystkie samochody rodzinne będą wyjechane poza warszawę. czy kotrś mógłby ze mną pojechać np w niedzielę do cielaka? wyjeżdżam na delegację i wracam w piątek wieczorem, więc ewentualne pomysły na podjechanie do cielaka - na telefon. będę na sieci, ale bardzo sporadycznie. Quote
alice midnight Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wyślij mi swój nr kom na pw. Chyba zapodziałam, albo wcale nie miałam :oops: ja w ten weekend nie dam zupełnie rady. Quote
alice midnight Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Plan dla Cielaczka jest taki... Umówić się z Przytuliskiem, pojechać, obfocić, zrobić rozpoznanie, w jakim psiak jest stanie, czego mu brakuje, jakie ma długi. Jesli będzie totalnie tragicznie, próbować go przenieść, zainteresować Cioteczki od staruszków/plaskatych, w końcu to nieduzy psiak. Znaleźć osobę, która się podejmie prowadzenia wątku i reprezentowania psa, skoro Niuni&Pupi rezygnuje? Szukamy transportu do Cielaczka z Warszawy w któryś weekend. Po zaduchach bardziej będę w stanie przysiąść nad Cielakiem. a ja tylko przypomnę, że super by było mieć jakąś wtykę w tym przytulisku... ja mieszkam spory kawałek od W-wy, 3 h autobusem, nie posiadam wlasnego samochodu. na tyle ile będę w stanie chciałabym jednak pomóc w doprowadzeniu sprawy Cielaka do możliwie najlepszego finiszu! [B]zebra[/B], wracaj! Cioteczki, które były na początku wątku z Cielakiem, wracajcie! Kto pomoże jak nie my razem? Quote
zebrazebra Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Potrzebna ciotka z samochodem (ja nie mam). Bazarowo się deklaruję. Quote
rasowa2410 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 No Malutki - Powodzenia Skarbeczku!!! Oby coś się szybko znalazło... Nie damu Ci tak odejść! O nie! DAMY RADĘ :D DAMY RADĘ :D DAMY RADĘ :D DAMY RADĘ :D DAMY RADĘ :D Możesz sobie to codziennie powtarzać jak mantrę uspokajającą :) Quote
sleepingbyday Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ofszem, samochód by się zdał..... popytam w rodzinie w kwestii pozyczenia fury w weekend. Quote
zebrazebra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 To jeszcze nocną porą Cielę w górę poleci :) Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zajrzę chociaż, a wyrzuty sumienia mam, że nam ten cielak nie idzie..... Quote
Nadziejka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :thumbs::thumbs::modla:zagladam z nadzieja cioteczki drogie , cudnie byloby gdybyscie podjechac mogly i porozmawiac , zobaczyc jak sie czuje maluteczek:thumbs::iloveyou: Quote
alice midnight Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='sleepingbyday']zajrzę chociaż, a wyrzuty sumienia mam, że nam ten cielak nie idzie.....[/QUOTE] wszystko na raz się nie może udawać...ja znowu z glutem chora! :modla: mam dość ;( Quote
grzenka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zaglądam do Cielaczka.Rozumiem, że na razie głównie chodzi o podjechanie do psiaka coby zobaczyć jak wygląda jego sytuacja na miejscu, tak? Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 tak, ale do tego potrzebujem a-samochodu, b-umówienia się z przytuliskiem, żeby klamki nie pocałować. Quote
Recommended Posts