Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Jery jest w Krakowie? Może potrzebne będą ładne zdjęcia do ogłoszeń, wiem z doświadczenia, że ludzie najbardziej na to zwracają uwagę, jeśli tak to my robimy adopcyjniakom zdjęcia za darmo bo budujemy portfolio:) http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-inne-uslugi-Psia-fotografia-W0QQAdIdZ276916368 , podczytuje wątek Jerego bo bardzo z charakteru i błysku w oku przypomina mojego bzika i trzymam kciuki za jego domek, może chociaż w ten sposób mogłabym pomóc

Posted

masza44 napisał(a):
Czy Jery jest w Krakowie? Może potrzebne będą ładne zdjęcia do ogłoszeń, wiem z doświadczenia, że ludzie najbardziej na to zwracają uwagę, jeśli tak to my robimy adopcyjniakom zdjęcia za darmo bo budujemy portfolio:) http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-inne-uslugi-Psia-fotografia-W0QQAdIdZ276916368 , podczytuje wątek Jerego bo bardzo z charakteru i błysku w oku przypomina mojego bzika i trzymam kciuki za jego domek, może chociaż w ten sposób mogłabym pomóc
Jery jest w hoteliku w Iwanowicach. Jest cały czas ogłaszany. Na samym początku " bili " się o niego. Od nieudanej adopcji w Przemyślu cisza.

Posted

BeataDz napisał(a):
Zaglądam do Jerrego. Szkoda, że nadal cisza w sprawie adopcji. Iwonko czy Jerry jest już sam, bez Łapka?

Niestety, z Łapusiem pojechałam do nowego domku ale nie mogłam go tam zostawić. Państwo zupełnie byli na psa nie przygotowani i okazało się że to dzieci mieli taką "psią zachciankę":(.
Więc Jery i Łapuś nadal są razem...ale tak brykają, że musieli zmienić kojec bo ich stary musi być naprawiony:)

Posted

Jutro będę w hoteliku i uściskam nasze skarby. Dołączy do nich jutro nowy kolega Szarik.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205161-Roczny-smutny-wyniszczony-pies-ZBIERAMY-NA-HOTELIK[/URL]
Mam nadzieję, że przywitają go radośnie, merdając ogonami.

Posted

Podnoszę wątek. Jery jest prze szczęśliwy w hotelu, ale ja się martwię, bo jest coraz starszy, do tego prześliczny i cisza. Zastanawiam się nad tą Warszawą? Pani od czasu do czasu do mnie pisze i pyta się o niego.

Posted

[quote name='Fufurek']A Jerry gdzie jest w hoteliku? I pani z Warszawy by go chciała?[/QUOTE]Jery jest w hoteliku w Iwanowicach. Pani z Warszawy bardzo go chce ale po sprawdzeniu , mamy sporo wątpliwości, a to bardzo daleko. Jery już ma jedną nieudaną tak daleką adopcję.

Posted

Nie wierzę w takie adopcje jerrego ze sprawdzaniem,
pojedziemy, wrócimy
za 2 dni okaze sie, że jednak nie i co?
znów podróż???
nie nie nie
już tak raz było
a on jest kochanym cudowny, wspanialy
znajdziemy mu dom,
innym cudom takze,
niedaleko nas - tak, abysmy mogly go czasem odwiedzic i ew pomoc ;-)

Posted

Jerry ma się świetnie, uwielbia się głaskać. Siostra zrobiła mu kilka zdjęć, może uda mi się ją przekonać do przesłania mi ich i zamieszczę po powrocie tu..
A teraz znikam na kilkanaście dni.
(mail raz na kilka dni spr)

Posted

BeataDz napisał(a):
Do góry psino.

A nasza kochana Cioteczka Irenka już nie ma bana :multi:, czekamy na Jej odwiedziny na wątku Muszkieterów ;).

O jak fajnie to może jeszcze razem odwiedzicie Jerego w sobotę?

Posted

hotelamok napisał(a):
O jak fajnie to może jeszcze razem odwiedzicie Jerego w sobotę?
Iwonko chyba jednak nie tym razem, ale może uda mi się namówić Irenkę na wyjazd.

Posted

Melduję swój powrót dziewczyny:loveu::loveu:.
Jak się patrzy na zdjęcia Vivy w domku, to skrzydła mogą urosnąć;) Widać, że dziewczę jest szczęśliwe :loveu::loveu:
To co? Teraz nam Jerry tylko został?
Wykupię jakieś zestawy bazarkowe z ogłoszeniami, bo mam zbyt dużo psów które już dawno powinny być w domu i czasu mi nie wystarczy na samodzielne klepanie :shake:
Macie jakieś nowe zdjęcia? Gdyby były to proszę o mail + info o wieku. Nie pamiętam ile teraz nasz Jerry liczy sobie miesięcy, skleroza nie boli;);)

Posted

Witaj Irenko, cieszę się, że już jesteś z nami. W zeszłą sobotę psiaki w hotelu miały sesje zdjęciową. Wyślę Ci zdjęcia jutro. Jerry ma teraz około 8 - 9 miesięcy.

Posted

BeataDz napisał(a):
Witaj Irenko, cieszę się, że już jesteś z nami. W zeszłą sobotę psiaki w hotelu miały sesje zdjęciową. Wyślę Ci zdjęcia jutro. Jerry ma teraz około 8 - 9 miesięcy.

Ok, to czekam. Poszukam jeszcze kogoś chętnego, do z robienia allegro.