iwoniam Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Beatka, wyślij mi zdjęcia, ja je zamieszczę być może były zbyt wielkie.. Quote
iwoniam Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 . by IwoniaD, on Flickr tak sobie siedzę i patrzę :-) Quote
iwoniam Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 . by IwoniaD, on Flickr a teraz jestem taaaaaka szczęśliwa... Quote
BeataDz Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Moje słoneczko Vivunia, znalazła super domek. Badi a właściwie Dasti też. Tylko Jery jeszcze czeka. Quote
masza44 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Czy Jery jest w Krakowie? Może potrzebne będą ładne zdjęcia do ogłoszeń, wiem z doświadczenia, że ludzie najbardziej na to zwracają uwagę, jeśli tak to my robimy adopcyjniakom zdjęcia za darmo bo budujemy portfolio:) http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-inne-uslugi-Psia-fotografia-W0QQAdIdZ276916368 , podczytuje wątek Jerego bo bardzo z charakteru i błysku w oku przypomina mojego bzika i trzymam kciuki za jego domek, może chociaż w ten sposób mogłabym pomóc Quote
BeataDz Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 masza44 napisał(a):Czy Jery jest w Krakowie? Może potrzebne będą ładne zdjęcia do ogłoszeń, wiem z doświadczenia, że ludzie najbardziej na to zwracają uwagę, jeśli tak to my robimy adopcyjniakom zdjęcia za darmo bo budujemy portfolio:) http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-inne-uslugi-Psia-fotografia-W0QQAdIdZ276916368 , podczytuje wątek Jerego bo bardzo z charakteru i błysku w oku przypomina mojego bzika i trzymam kciuki za jego domek, może chociaż w ten sposób mogłabym pomócJery jest w hoteliku w Iwanowicach. Jest cały czas ogłaszany. Na samym początku " bili " się o niego. Od nieudanej adopcji w Przemyślu cisza. Quote
hotelamok Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Cudna Vivcia widać, że dobrze trafiła. Umaszczenie i oczka...wypisz, wymaluj cały Jery:) Quote
hotelamok Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 BeataDz napisał(a):Zaglądam do Jerrego. Szkoda, że nadal cisza w sprawie adopcji. Iwonko czy Jerry jest już sam, bez Łapka? Niestety, z Łapusiem pojechałam do nowego domku ale nie mogłam go tam zostawić. Państwo zupełnie byli na psa nie przygotowani i okazało się że to dzieci mieli taką "psią zachciankę":(. Więc Jery i Łapuś nadal są razem...ale tak brykają, że musieli zmienić kojec bo ich stary musi być naprawiony:) Quote
iwoniam Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 niedobrze, że Łapek wrócił... oj... miejmy nadzieję, że znajdą oboje domek Powodzenia skarby ! Quote
BeataDz Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jutro będę w hoteliku i uściskam nasze skarby. Dołączy do nich jutro nowy kolega Szarik. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205161-Roczny-smutny-wyniszczony-pies-ZBIERAMY-NA-HOTELIK[/URL] Mam nadzieję, że przywitają go radośnie, merdając ogonami. Quote
BeataDz Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Podnoszę wątek. Jery jest prze szczęśliwy w hotelu, ale ja się martwię, bo jest coraz starszy, do tego prześliczny i cisza. Zastanawiam się nad tą Warszawą? Pani od czasu do czasu do mnie pisze i pyta się o niego. Quote
Fufurek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A Jerry gdzie jest w hoteliku? I pani z Warszawy by go chciała? Quote
BeataDz Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Fufurek']A Jerry gdzie jest w hoteliku? I pani z Warszawy by go chciała?[/QUOTE]Jery jest w hoteliku w Iwanowicach. Pani z Warszawy bardzo go chce ale po sprawdzeniu , mamy sporo wątpliwości, a to bardzo daleko. Jery już ma jedną nieudaną tak daleką adopcję. Quote
Fufurek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No tak, rozumiem. Bo ciężko sprawdzać jeżeli dzieli od hoteliku, aż taka odległość... Quote
iwoniam Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nie wierzę w takie adopcje jerrego ze sprawdzaniem, pojedziemy, wrócimy za 2 dni okaze sie, że jednak nie i co? znów podróż??? nie nie nie już tak raz było a on jest kochanym cudowny, wspanialy znajdziemy mu dom, innym cudom takze, niedaleko nas - tak, abysmy mogly go czasem odwiedzic i ew pomoc ;-) Quote
iwoniam Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jerry ma się świetnie, uwielbia się głaskać. Siostra zrobiła mu kilka zdjęć, może uda mi się ją przekonać do przesłania mi ich i zamieszczę po powrocie tu.. A teraz znikam na kilkanaście dni. (mail raz na kilka dni spr) Quote
hotelamok Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tutaj kilka nowych zdjęć Jerrego. Może w końcu ktoś się w nim zakocha... http://hotelamok.pl/dom_tymczasowy/ Quote
BeataDz Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='hotelamok']Tutaj kilka nowych zdjęć Jerrego. Może w końcu ktoś się w nim zakocha... http://hotelamok.pl/dom_tymczasowy/Dzięki Iwonko :lol:. Quote
BeataDz Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Hop, moje cudo do góry. Bardzo prosimy o nowe ogłoszenia dla Jerrego. Quote
BeataDz Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Do góry psino. A nasza kochana Cioteczka Irenka już nie ma bana :multi:, czekamy na Jej odwiedziny na wątku Muszkieterów ;). Quote
hotelamok Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 BeataDz napisał(a):Do góry psino. A nasza kochana Cioteczka Irenka już nie ma bana :multi:, czekamy na Jej odwiedziny na wątku Muszkieterów ;). O jak fajnie to może jeszcze razem odwiedzicie Jerego w sobotę? Quote
BeataDz Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 hotelamok napisał(a):O jak fajnie to może jeszcze razem odwiedzicie Jerego w sobotę?Iwonko chyba jednak nie tym razem, ale może uda mi się namówić Irenkę na wyjazd. Quote
irenaka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Melduję swój powrót dziewczyny:loveu::loveu:. Jak się patrzy na zdjęcia Vivy w domku, to skrzydła mogą urosnąć;) Widać, że dziewczę jest szczęśliwe :loveu::loveu: To co? Teraz nam Jerry tylko został? Wykupię jakieś zestawy bazarkowe z ogłoszeniami, bo mam zbyt dużo psów które już dawno powinny być w domu i czasu mi nie wystarczy na samodzielne klepanie :shake: Macie jakieś nowe zdjęcia? Gdyby były to proszę o mail + info o wieku. Nie pamiętam ile teraz nasz Jerry liczy sobie miesięcy, skleroza nie boli;);) Quote
BeataDz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Witaj Irenko, cieszę się, że już jesteś z nami. W zeszłą sobotę psiaki w hotelu miały sesje zdjęciową. Wyślę Ci zdjęcia jutro. Jerry ma teraz około 8 - 9 miesięcy. Quote
irenaka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 BeataDz napisał(a):Witaj Irenko, cieszę się, że już jesteś z nami. W zeszłą sobotę psiaki w hotelu miały sesje zdjęciową. Wyślę Ci zdjęcia jutro. Jerry ma teraz około 8 - 9 miesięcy. Ok, to czekam. Poszukam jeszcze kogoś chętnego, do z robienia allegro. Quote
Recommended Posts