Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Giza, urocza około półtoraroczna sunia, znajduje się obecnie w jednym ze śląskich schronisk.
Jej los jest dosyć zagmatwany. Została zaadoptowana ze schroniska, jednak z ogromnej tęsknoty zrobiła jakieś szkody w mieszkaniu i właściciele ją zwrócili.
Mimo wszystko jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi. W stosunku do innych psów często wykazuje zainteresowanie, jednak rzadko kończy się to zachowaniem agresywnym.
Pies już prawie do perfekcji opanował komendy "siad" i "łapa", jednak już niedługo z pewnością będzie ich więcej, gdyż jest bardzo mądrym psem.
Giza jest bardzo aktywna. Na spacerze chciałaby się znaleźć w każdym możliwym miejscu, lubi biegać, bawić się napotkanym na drodze patykiem.
Z racji na jej aktywność idealnym właścicielem będzie osoba, która zapewni jej odpowiednią dawkę energii każdego dnia.
kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 663223406
mail: [email protected]

Posted

no niestety jest bardzo chuda, ale ma duży apetyt. może teraz jak zaczęła wychodzić nabierze masy! :)
martwię się tylko żeby nie podzieliła losu Hery...ona też strasznie chudła...

Posted

Nie ma się co dziwić, została zaadoptowana ze schroniska i po chyba tygodniu czy dwóch zwrócona bo pod nieobecność zrobiła jakieś szkody w mieszkaniu. Jak dla mnie to nie jest żaden powód do oddania psa... :roll:

Posted

a ja mojego kota? za zdrapane ściany, ciągle otwartą lodówkę itd.
no klatka zapewne byłaby lepsza niż schronisko. niektórzy nie powinni mieć zwierząt po prostu...biorą nieświadomi konsekwencji. :shake:

Posted

mam nadzieję, że tak będzie, szczególnie iż dziś dostałam telefon od pana, któremu bardzo się spodobała! powiedział, że przyjedzie do schroniska ją obejrzeć! :cool1:

Posted

No, a ja dzisiaj rozmawiałam z panem z Jaworzna, który dzwonił w sprawie mojego, już wyadoptowanego Axela. Poleciłam mu Gizę - chce przyjechać jutro do Katowic (jeśli oczywiście nie zmieni zdania, ale był raczej zdecydowany przyjechać).

• 2 weeks later...