waliczek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Giza, urocza około półtoraroczna sunia, znajduje się obecnie w jednym ze śląskich schronisk. Jej los jest dosyć zagmatwany. Została zaadoptowana ze schroniska, jednak z ogromnej tęsknoty zrobiła jakieś szkody w mieszkaniu i właściciele ją zwrócili. Mimo wszystko jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi. W stosunku do innych psów często wykazuje zainteresowanie, jednak rzadko kończy się to zachowaniem agresywnym. Pies już prawie do perfekcji opanował komendy "siad" i "łapa", jednak już niedługo z pewnością będzie ich więcej, gdyż jest bardzo mądrym psem. Giza jest bardzo aktywna. Na spacerze chciałaby się znaleźć w każdym możliwym miejscu, lubi biegać, bawić się napotkanym na drodze patykiem. Z racji na jej aktywność idealnym właścicielem będzie osoba, która zapewni jej odpowiednią dawkę energii każdego dnia. kontakt w sprawie adopcji: tel.: 663223406 mail: [email protected] Quote
soboz4 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Witaj ślicznotko, zmykaj do domu jak najszybciej! Quote
leonarda Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Giza też - jak inne psy ostatnio - wygląda na chudziutką.. biedna.. Quote
waliczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 no niestety jest bardzo chuda, ale ma duży apetyt. może teraz jak zaczęła wychodzić nabierze masy! :) martwię się tylko żeby nie podzieliła losu Hery...ona też strasznie chudła... Quote
Akadna Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Będzie dobrze, musi być :) Śliczna mordeczka... niestety smutna. Quote
waliczek Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Nie ma się co dziwić, została zaadoptowana ze schroniska i po chyba tygodniu czy dwóch zwrócona bo pod nieobecność zrobiła jakieś szkody w mieszkaniu. Jak dla mnie to nie jest żaden powód do oddania psa... :roll: Quote
saphira18 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 to ja bym chyba brata musiała wyrzucić za szkody po imprezie:angryy: ach ci ludzie...brak słów:mad: Quote
soboz4 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 to duży problem, i czasami trzeba po prostu klatkę na czas nieobecności.... Quote
waliczek Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 a ja mojego kota? za zdrapane ściany, ciągle otwartą lodówkę itd. no klatka zapewne byłaby lepsza niż schronisko. niektórzy nie powinni mieć zwierząt po prostu...biorą nieświadomi konsekwencji. :shake: Quote
katik Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Piękna suczka, oby w końcu trafiła na odpowiednich ludzi. Quote
waliczek Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 mam nadzieję, że tak będzie, szczególnie iż dziś dostałam telefon od pana, któremu bardzo się spodobała! powiedział, że przyjedzie do schroniska ją obejrzeć! :cool1: Quote
leonarda Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No, a ja dzisiaj rozmawiałam z panem z Jaworzna, który dzwonił w sprawie mojego, już wyadoptowanego Axela. Poleciłam mu Gizę - chce przyjechać jutro do Katowic (jeśli oczywiście nie zmieni zdania, ale był raczej zdecydowany przyjechać). Quote
saphira18 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 fajnie że inny piesek też może skorzystać:) trzymam mocno kciuki:bluepaw: Quote
waliczek Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 o świetnie! to mamy już dwóch kandydatów na jutro! oby coś z tego wyszło! :D Quote
soboz4 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nic z tego nie wyszło, nie zauroczyła na razie nikogo, musi poczekać na ten wymarzony domek.... Quote
Recommended Posts