waliczek Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 zauroczyć, wydaje mi się, zauroczyła, ale raczej swoimi oczami bo wszystkich zniechęca jej wzrost...:roll: Quote
Istar19 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nie rozumiem? co nie tak z jej wzrostem?^^ ludzie są ślepi czy jak... Quote
waliczek Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 no nie wiem właśnie...ostatnio państwo, którzy mieli ją adoptować stwierdzili, że na zdjęciu była znacznie mniejsza oO' poza tym jak dla mnie to wcale nie jest znowu taka duża. Quote
Istar19 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 kurcze..jak dla mnie to ona jest dosyć mała...teraz ludzie maja jakieś dziwne manie na małe psy..takie małe małe do 10 kg max :/ sama mam takie dwa okruchy bo na inne rodzina się nie zgodziła...Ale jestem pewna że w końcu ktoś ja pokocha! poproś Bożenkę w sobotę może by jej nowe zdjęcia zrobiła :)ładne zdjęcia to podstawa! Quote
waliczek Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 ale gdyby np miała się męczyć w jakimś malutkim mieszkaniu to, dla niej, też nie dobrze bo ona jest zbyt aktywna. może po prostu ludzie nie mają warunków na takie psy...jest dosyć mała i też nie taka masywna, że ma dużo ciała bo chuda jest dosyć i nie sądzę, żeby dużo przybrała. no nowe zdjęcia się przydadzą! :) też mam nadzieję, że ktoś się taki znajdzie! Quote
__Lara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Istar19 napisał(a):kurcze..jak dla mnie to ona jest dosyć mała...teraz ludzie maja jakieś dziwne manie na małe psy..takie małe małe do 10 kg max :/ sama mam takie dwa okruchy bo na inne rodzina się nie zgodziła...Ale jestem pewna że w końcu ktoś ja pokocha! poproś Bożenkę w sobotę może by jej nowe zdjęcia zrobiła :)ładne zdjęcia to podstawa! Taaa, a potem po ulicach chodzą pseudo-yorki, które są mniejsze niż mój królik...takie włochate szczurki... Quote
soboz4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://www.youtube.com/user/PsiWolontariusz#p/u/3/Ssq3BcEcSn4 Quote
waliczek Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 oooo fajny filmik! widać jak Giza wykonuje "siad" i "waruj" :) poza tym odezwali się znowu państwo, którzy już jakiś czas temu ją oglądali, ale teraz przyjechali z synem. no i teraz wszystko zależy od niego. czekam na decyzję! :D Quote
maciaszek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wreszcie dotarłam na wątek. W ogóle nie wiedziałam, że jest... Wklejajcie proszę linki do wątków na wątek katowicki (w moim podpisie). Dodałam filmik z Gizą w roli głównej na stronę schroniska. Quote
__Lara Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Najlepej by było jakby były wklejane na wątek katowicki. Ja też się już gubię. Quote
waliczek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Giza została adoptowana!!! Cieszę się bardzo! Właściciele, którzy ją zabrali już na drugi dzień dzwonili i mówili, że jest bardzo spokojna, nie szaleje. Fajnie, że tak szybko znalazł się dla niej dom! :) Quote
Recommended Posts