Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

no nie wiem właśnie...ostatnio państwo, którzy mieli ją adoptować stwierdzili, że na zdjęciu była znacznie mniejsza oO'
poza tym jak dla mnie to wcale nie jest znowu taka duża.

Posted

kurcze..jak dla mnie to ona jest dosyć mała...teraz ludzie maja jakieś dziwne manie na małe psy..takie małe małe do 10 kg max :/ sama mam takie dwa okruchy bo na inne rodzina się nie zgodziła...Ale jestem pewna że w końcu ktoś ja pokocha! poproś Bożenkę w sobotę może by jej nowe zdjęcia zrobiła :)ładne zdjęcia to podstawa!

Posted

ale gdyby np miała się męczyć w jakimś malutkim mieszkaniu to, dla niej, też nie dobrze bo ona jest zbyt aktywna. może po prostu ludzie nie mają warunków na takie psy...jest dosyć mała i też nie taka masywna, że ma dużo ciała bo chuda jest dosyć i nie sądzę, żeby dużo przybrała.
no nowe zdjęcia się przydadzą! :) też mam nadzieję, że ktoś się taki znajdzie!

Posted

Istar19 napisał(a):
kurcze..jak dla mnie to ona jest dosyć mała...teraz ludzie maja jakieś dziwne manie na małe psy..takie małe małe do 10 kg max :/ sama mam takie dwa okruchy bo na inne rodzina się nie zgodziła...Ale jestem pewna że w końcu ktoś ja pokocha! poproś Bożenkę w sobotę może by jej nowe zdjęcia zrobiła :)ładne zdjęcia to podstawa!

Taaa, a potem po ulicach chodzą pseudo-yorki, które są mniejsze niż mój królik...takie włochate szczurki...

Posted

oooo fajny filmik! widać jak Giza wykonuje "siad" i "waruj" :)
poza tym odezwali się znowu państwo, którzy już jakiś czas temu ją oglądali, ale teraz przyjechali z synem. no i teraz wszystko zależy od niego. czekam na decyzję! :D

Posted

Wreszcie dotarłam na wątek.
W ogóle nie wiedziałam, że jest...
Wklejajcie proszę linki do wątków na wątek katowicki (w moim podpisie).

Dodałam filmik z Gizą w roli głównej na stronę schroniska.

Posted

Giza została adoptowana!!! Cieszę się bardzo!
Właściciele, którzy ją zabrali już na drugi dzień dzwonili i mówili, że jest bardzo spokojna, nie szaleje. Fajnie, że tak szybko znalazł się dla niej dom! :)