Bejotka Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 No, może coś się ruszy w Waszych adopcjach :) Czy wiadomo coś o Lucky'm? Była jakiś czas temu informacja, że jest bardzo chory... :( Quote
kinga_kinga7 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 No, może coś się ruszy w Waszych adopcjach :) Czy wiadomo coś o Lucky'm? Była jakiś czas temu informacja, że jest bardzo chory... :( Szczerze mówiąc nie wiem co z Luckym, zapytam w poniedziałek Quote
Bejotka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 [URL=http://olx.pl/oferta/amor-ladny-mlody-pies-dla-rodzinki-CID103-ID7Fykj.html]AMOR[/URL] [URL=http://olx.pl/oferta/zoe-kto-da-dom-tej-slicznotce-CID103-ID7Fyp7.html]ZOE[/URL] ogłoszone na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Bejotka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Nie chcę się cieszyć na zapas, ale napisał do mnie Pan Dawid w sprawie... Rudiego!!!!! "Witam mam pytanie . Czy oferta jest dalej aktualna i czy po pieska trzeba jechać czy zostanie dotransportowany :)" Poprosiłam, żeby zadzwonił :) Quote
Bejotka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Przed chwilą Pani Magdalena pytała o Studenta, mocno zainteresowana. Mam nadzieję, że zadzwoni. Quote
kinga_kinga7 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Bejotko Amor poszedł do adopcji, widziałam jego ogłoszenie na oxl Quote
Bejotka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ale dzwoniono do Ciebie, czy bezpośrednio ze schroniska ktoś go wziął? Usuwam ogłoszenia. Wiadomo gdzie trafił, czy nic? Quote
Bejotka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 [URL=http://olx.pl/oferta/a-na-ane-sie-nie-skusisz-CID103-ID7H3Ib.html]ANA[/URL] na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Gojasasa Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ale dzwoniono do Ciebie, czy bezpośrednio ze schroniska ktoś go wziął? Usuwam ogłoszenia. Wiadomo gdzie trafił, czy nic? Przy adopcji byłam ale nie wiem co powiedziec na temat rodziny psiaka z jednej strony super a z drugiej nie wiem nie chce osadzac zobaczymy co wyjdzie Quote
jostel5 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Witam Was serdecznie....! :) Do mnie dzwoniła pani w sprawie łaciatego Atosa....Nie wiem, czy cos z tego będzie, ale...umówiłyśmy się wstępnie w schronisku. Może jakaś bida znajdzie fajny dom, bo pani doświadczona i zapalona! :) Quote
Bejotka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Witam Was serdecznie....! :) Do mnie dzwoniła pani w sprawie łaciatego Atosa....Nie wiem, czy cos z tego będzie, ale...umówiłyśmy się wstępnie w schronisku. Może jakaś bida znajdzie fajny dom, bo pani doświadczona i zapalona! :) Gdzie Ty byłaś, Moja Droga? Na Karaibach?? :) Quote
jostel5 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Oj, Bejotko, chciałabym! :) Peturbacje życiowe zwalczam dzielnie i kosztuje mnie to mnóstwo wysiłku. Ale chyba powolutku wstaję na cztery łapy, powolutku....;) Quote
Bejotka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 I ja przechodziłam perturbacje. Okropne... Quote
jostel5 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 No widzisz-każdy coś tam ma. Czasem trzeba czasu, żeby się z tym uporać i właśnie w moim przypadku tak jest.... Quote
kinga_kinga7 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Aza Bejotko jest po operacji, na razie wszystko jest dobrze! Wróciła już z izolatki do staruszków :) Quote
Bejotka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Aza Bejotko jest po operacji, na razie wszystko jest dobrze! Wróciła już z izolatki do staruszków :) Aza ciągle jest ogłaszana. Oby wydobrzała i oby ktoś w jej sprawie zadzwonił :) A co z Lucky'm? Quote
Nelliel Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Dawno mnie w schronisku nie było, ale ostatnim razem, Lucky miał się dość dobrze. Za tydzień może uda mi się w końcu wybrać, to powiem coś więcej. Quote
kinga_kinga7 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Adoptowana została Cynka! Nie chciałam nic pisać, ponieważ na początku były małe problemy, jednak pomalutku Cynka się dobrze klimatyzuje, z każdym dniem jest coraz lepiej :) Państwo chcą i będę z nią pracować :) Quote
Bejotka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Adoptowana została Cynka! Nie chciałam nic pisać, ponieważ na początku były małe problemy, jednak pomalutku Cynka się dobrze klimatyzuje, z każdym dniem jest coraz lepiej :) Państwo chcą i będę z nią pracować :) Hurrra! :) Quote
Bejotka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 [url=http://olx.pl/oferta/karunia-przyjacielska-mloda-sunia-CID103-ID7IQKN.html]KARUNIA[/URL] na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Ile Wam psiaków pójdzie do domu, tyle nowych ogłoszę (na koncie dla ogłoszeń bialskich psów mam limit 50 i teraz z Karunią właśnie tyle jest ogłoszonych) Quote
Gojasasa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Adoptowana została Cynka! Nie chciałam nic pisać, ponieważ na początku były małe problemy, jednak pomalutku Cynka się dobrze klimatyzuje, z każdym dniem jest coraz lepiej :) Państwo chcą i będę z nią pracować :) Dla Cynki Nena jest siostrą i pewnie dlatego nie udało się jej zaufa od razu bardzo za nią tęskni na pewno :( szkoda że nie są adoptowane razem :( ale dobrze że Cyneczka adoptowana :) Quote
kinga_kinga7 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Wczoraj do adopcji poszedł Amper :) Quote
Recommended Posts