Ati Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 W schronisku Jedrzejewskim, przebywa ta oto suczka[IMG]http://photoobox.com/images/qqa4c1aydru4njgh2zx.jpg[/IMG] dajmy jej szanse na domek jest propozycja wyciagniecia jej na Dt , za koszty weta- jezeli bedzie potrzebne czyszczenie kieloszkow, lub jakies leczenie to wielka szansa dla dziewczynki co wy na to wyzlomaniacy? niedlugo beda nowsze zdjecia no i imie oczywiscie trzeba nadac !:) na koncie dziewczyny, spadkowe po Zuzi 50,00 Quote
malawaszka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 hahah znaczy wakat po wyżle zajęty :lol: :klacz: Quote
farmerka63 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Poczekajcie...tylko się wysmarkam....i rozmazany tusz usunę.... Quote
malawaszka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nooo zaraz się zajmiesz brodatą :loveu: to smutki przejdą :) a patrz jakiego mam klona Twojej brodatej pudlicy :lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200815-Sznaucer-mini-Brokat-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-znowu-zab%C5%82ysn%C4%85%C4%87!-W-drodze-z-Koszalina-na-%C5%9Al%C4%85sk[/url] Quote
tanitka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 domy się zaraz w kolejce ustawią po nią! Quote
margaret Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nie moge się nadziwić że to też wyżeł:) ale piękna ci ona , uwzględnijcie moją składkę w razie kosztów Quote
Panca Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 piekna sunia ....zaraz bedzie po nia kolejka Quote
farmerka63 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Aleś mi Ati zadała z tymi "kieloszkami" :D:D:D Szukam, szukam....i dopiero co się dokopałam, że to ZĘBY po poznańsku . Proszę - jak dogomania rozwija ;) Quote
Hala Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 farmerka..toż Ty z wielkopolski i nie wiesz co to "kieloszki" :evil_lol: Quote
farmerka63 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bo ja jestem napływowa Wielkopolanka ... i w dodatku północna ... Ale się staram - mam już ryczkę w antrejce , a na obiad obieram pyry ;) Quote
margaret Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 kurcze a ja w czesci pochodzę z wielkiejpolski a tez nie znałam grypsu, ale myslalam ze tylko ja nie wiem, a dzieki Farmerce juz wiem:) Quote
tanitka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a ja to wogóle już nie wiem o czym Farmerka pisze [QUOTE]ryczkę w antrejce [/QUOTE] ?? Quote
Ati Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 a co sadzicie o imieniu dla niej Lola? Quote
farmerka63 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Lola - super propozycja :) Tanitko - ryczka to mały stołeczek, zydelek Antrejka - sień , ganek. No i sławetny tekst : " W antrejce na ryczce stały pyry w tytce " :D:D:D Kombinuj teraz, kobito ;) Quote
Ati Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 ide do skladu po szneke z glancem;) ostatnio mnie pytano co to giry i ligawka:) Quote
Nalewka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zgłaszam się na podnoszenie tematu. Jeśli będzie PO badaniu przez weta, to i o DT możemy porozmawiać. Krótko mówiąc zęby można wyczyścić i w gabinecie naszego weta :) Jak wy je odróżniacie??? Czy to ta sama, czy kolejna kudłata? Quote
Ati Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 taka troszke, zadziorka, pewna siebie, z charakterkiem i te kudly, wloski , loczki- Lola Quote
tanitka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Lola ma szansę na kawałek tymczasowego fotela u Farmerów? ;) Quote
farmerka63 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jasne, że ma :) Jak to ktoś słusznie zauważył ? "Wakat po wyżle trzeba uzupełnić...wyżłem " ;) Sytuacja wygląda następująco : jak wiecie miałam owego dnia do dr Moniki wieźć obydwie suczki - Zuzę od "odkamienianie" kieloszków i naszą własną Spinkę na sterylizację. Do sterylki jednak nie doszło, bo Spinka miała minimalny wyciek czegoś z cycuszków ( objaw ciąży urojonej- nie było to już mleko, tylko takie dziwne przezroczyste coś ). Pani doktor zatem decyzję o sterylce odsunęła - bo wykonana w czasie aktywności gruczołów mlekowych mogłaby sprawić, że objawy ciąży urojonej powracałyby w przyszłości. Cycuszki są już suche - jesteśmy umówieni na jutro na godz. 11-tą. Trzeba działać szybko, tym bardziej, że zauważyłam niepokojący wypływ z dróg rodnych - najprawdopodobniej początki ropomacicza . Zaskoczona nie jestem - Spinka została wykupiona od "chodoffcy" :angryy: Jeśli po operacji będzie wszystko w porządku, to najprawdopodobniej Lolę wyciągniemy na początku przyszłego tygodnia. Teraz nie mogę - bo nie chciałabym Spinki bombardować nowym ładunkiem schroniskowych bakterii - same rozumiecie, że pewne ryzyko zakażenia pooperacyjnego jest...A odkładać sterylizacji już nie możemy. Farmerowi zostało zakomunikowane przybycie zmienniczki Zuzi - przyjął ze stoickim spokojem i iście po męsku kolejne dziwactwo swojej żony....no i musi być szczęśliwy :evil_lol: Quote
tanitka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kochamy Farmerkową i Farmera!!!! :) Hip, hip huura !!!! Quote
margaret Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 kochamy i ubóstwiamy:) fan-club założymy Wam:) Quote
farmerka63 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 :oops: O w mordeczkę... Nie zawstydzajcie mnie...:oops: Quote
Ati Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Farmerka, szykuj sie, zrobilam jej juz wstepne ogloszenia, niech sie opatruja i zakochuja, nie ma co czekac [URL]http://poznan.szerlok.pl/oferta/wyzel-czeski-fousek-3-4-lata-lola-ID4JX3.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/wyzel-czeski-fousek-3-4-lata-lola-adopcja-i1433264119.html[/URL] Quote
Recommended Posts