Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Budrysku, mój bazarek włóczkowy zakończony. Udało nam się wspólnie zebrać 360.50 zł :multi::loveu:
Przelałam Ci na konto 361 zł. Jak otrzymasz pieniążki to proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku http://www.dogomania.pl/threads/200932-W%C5%82%C3%B3czkowe-Mitenki!!!-Na-tymczasy-u-Budryska-do-31.01-godz-22?p=16179014#post16179014 wtedy będę mogła zakończyć całkowicie bazarek ;);)

Posted

ja się dokładnie nie znam ale każda kwota przelana powinna być umieszczona w pierwszym poście po moderatorzy mogą dać bana Budryskowi a my nie będziemy mogły robić bazarki i pomagać

Posted

Czytałam na jednym z wątków że BUDRYSEK ma problemy z netem , ale w podpisie ma numer telefonu . Może tak się skontaktujcie żeby faktycznie nie było problemów .

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

To ile masz u siebie tych gadziorkow..nie moglam sie doliczyc plus te sliczne kociaki...
Podaj jakies konto z danymi...oj duzo mam tych bidul plus sama utrzymuje 3 pudle

zajrzyjcie do emerytowanego PePe

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16322399#post16322399

Posted

Dobre wieści c.d.:
kot Kacperek (rudy) został adoptowany a dziś do DS pojechała suczka Lexi:) trzymajcie kciuki żeby się jej ułożyła "współpraca" z szynszylem który jest w rodzince

Rozmawiałam z Budryskiem, jest cały czas w trasie i nie daje rady wchodzić na net, ale prosiła by przekazać że pieniądze z bazarków dochodzą.Więcej szczegółów jak będzie mogła wejść na net

Posted

przepraszam, ze malo bywam na dogo
ale mam troszke problemow
gadziory nasikaly mi do kontaktu i komp zrobil tylko "pyk" i koniec :(
mam tate w szpitalu, grozi Mu amputacja nogi-stopa cukrzycowa i mam mega dola :(
chodze jak zombi, mam ochote tylko na spanie - zawsze i wszedzie
a wiadomo jak jedno sie psuje to potem idzie lawina problemow

jak cos zawalam to przepraszam, ale z niczym sie nie wyrabiam
teraz jestem u znajomych na necie, nadrabiam zalegosci

ciagle tez jestem w trasie ze zwierzakami , na szczescie 3 kociaki znalazly domek :)

od Cioci zołzowatej dostalismy worek karmy, bardzo dziekujemy :)

Posted

Cioteczki, gorąco proszę - jeśli ktoś nie może wspomóc bazarkowo - o pomoc "ogłoszeniowo". Kociory potrzebują Allegro, choćby niewyróżnionego..
Matematyka jest prosta- jeden kocior mniej u Budryska = jedna kocia bieda więcej ma szanse na DT...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']przepraszam, ze malo bywam na dogo
ale mam troszke problemow
gadziory nasikaly mi do kontaktu i komp zrobil tylko "pyk" i koniec :(
mam tate w szpitalu, grozi Mu amputacja nogi-stopa cukrzycowa i mam mega dola :(
chodze jak zombi, mam ochote tylko na spanie - zawsze i wszedzie
a wiadomo jak jedno sie psuje to potem idzie lawina problemow

jak cos zawalam to przepraszam, ale z niczym sie nie wyrabiam
teraz jestem u znajomych na necie, nadrabiam zalegosci

ciagle tez jestem w trasie ze zwierzakami , na szczescie 3 kociaki znalazly domek :)

od Cioci zołzowatej dostalismy worek karmy, bardzo dziekujemy :)
Trzymaj się! :calus::glaszcze: