Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na Budryskowy bazarek ;) właściwie ksiązkowy dla Budryska :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/201313-MN%C3%93STWO..-po-polsku-i-angielsku.s%C5%82owniki-nauka-rysunku-!!-Na-DT-Budryska-do-15.II?p=16221078#post16221078[/url]
Dużo godzin mi to zajęło więc proszę o rozsyłanie!!

Posted

[quote name='Figu']dopiero teraz znalazłam. Melduję, że bazarek zrobię.. jak najszybciej..[/QUOTE]

witaj :lol:

a u nas pojawil sie kolejny kocurrro z punktu z P-ny
piekny slodziak, mega miziak baialo-rudy - mysle nad imieniem ;)

Posted

Budrysku, podaj mi proszę konto i dane do wpłaty, bo zakończyłam bazarek i niedługo zrobię Ci wpłatę ;)
Tylko muszę to wszystko rozliczyć :mdleje:
I będę prosić Cię też o to, że jak otrzymasz pieniążki, żebyś przyszła na mój bazar i potwierdziła ten fakt :razz: :p

Posted

[quote name='Magolek']Co słychać w kocio-psiej rodzince? Jak się czuje Bezunia i co z Zygmusiem, jedzie do Arktyki?[/QUOTE]

w domu net kiepsko mi chodzi-skonczyl sie szybki transfer w iplusie :(
a w pracy mam taki antyk ze 1 str otwiera sie pol godz :(

u nas w miare
Zibusia ik
Zygmus jedzie dzisiaj do Arktyki

Posted

[quote name='toyota']Psów masz za mało, a kotów za dużo i jesteś bardzo ładna :eviltong:.[/QUOTE]

Z ostatnim stwierdzeniem się zgadzam w 100%. I to nie tylko ładna zewnętrznie, ale przede wszystkim piękna wewnętrznie :loveu:.
Co do stosunku ilościowego psów do kotów, uważam, że proporcja jest w sam raz :lol:

Posted

[quote name='toyota']Psów masz za mało, a kotów za dużo i jesteś bardzo ładna :eviltong:.[/QUOTE]

Też się zgadzam i zdecydowanie trzeba dołożyć psów!

Posted

Moja psina z awatara strasznie się boi innych psów, ale za to kocha koty. Z kolei koty, które spotykamy na ulicy boją się Kuby. Bardzo bym mu chciała sprawić kociego przyjaciela. Z różnych przyczyn będzie to możliwe do zrealizowania dopiero w przyszłości - nie wiem czy bliższej czy dalszej. Ale na pewno wiem, do kogo się wtedy zgłosić po kocurka.

Pogadam z TŻ i postaram się w tym miesiącu też przelać chociaż parę zł.

Posted

ja powiem tyle... przede wszystkim budrysek, jestem pełna podziwu za to co robisz, ile robisz, tak pomagasz tym bezdomniakom, wyrazy uznania :lol: Za tydzień (11.02) zrobię bazarek cegiełkowy, bo teraz już 2 zrobiłam i nie wyrabiam z reklamowaniem (:oops:), te bazarki kończą się 9 lutego, więc 11 będę mogła robić kolejny i będzie on dla Twoich tymczasowiczów ;) Tylko wyślij mi dane do swojego konta prywatnego na PW, bo jak będzie bazarek, to będę wiadomości z twoimi danymi wysyłała na priva jak ktoś cegiełkę zakupi :cool3: Pozdrawiam.

Posted

Budrysku, jest bazarek ogłoszeniowy, chcę wykupić Twoim kociakom pakiety ogłoszeń. Powiedz, którym - ze 3-4 kociaki. Wiem, że Świat ogłaszała już kilka, nie chcę, żeby ogłoszenia się dublowały.