Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musze porzadek sobie zrobic w notatniku :)
Ogonek wyadoptowany?
Jamniorkowate i male wszystkie tez? Hobi Snupi Figo ?
Jeden czytalam mial dwa sensowne tel i wstepnie bylo pisane ze domek jest do sprawdzenia, ale juz nie kojarze ktory. Chyba ze cos pomieszalam.. Mogl to byc piesek z watku Klaudus, bo jakiegos tez oglaszalam z tylko sie wtedy zalogowac nie moglam zeby podac gdzie..
Czyli oprocz tych bied totalnych jak Bruno, ktore przymieraja glodem i tych aktualnie przybywajacych, to Hektor najpilniejszy?
Bastera/Basena wpisywac w notatnik do kolejki do nastepnych ogloszen, czy bedziecie szukac dla piesia innego rozwiazania na poczatek?

Ja mam troche inny rozklad pracy od wiekszosci ludzi i zazwyczaj w sobote i niedziele w ogole mnie nie ma w miesiacach letnich i pewnie czesc jesieni, ale na ile dam rade to ogloszonka bede produkowala :) moze akurat jakiemus piesiowi sie poszczesci :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oki, mi sie nie spieszy :)
Jak bedziesz miala czas to przejrzyj wszystkie futrzaste i napisz tu ktorym najbardziej ogloszenia potrzebne :)
I tak nastpne pewnie po weekendzie zaczne.

A tak jeszcze z innej beczki - jak to wyglada z bazarkami?
Czy moge zrobic bazarek ogloszeniowy z jakims limitem i na konto osoby potrzebujacej? Zeby przez moje konto nie przechodzilo, bo mam spory debet i bank moze to pochlonac..

Posted

z dobrych wiesci :)

Lori juz w swoi domku :)
Intel jedzie do domku w pt :)

pisałam, ze Żeleczka tez już ma domek? :)

Bodzio jedzie na bdt do Marysi :)

i jeszcze jedna Koteczka idzie do ds...tylko zastanawiam się ktora bo strasznie ciezko sie rozstac :(
ma być dorosła i wielka pieszczoszka a ja mam same takie ;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']z dobrych wiesci :)

Lori juz w swoi domku :)
Intel jedzie do domku w pt :)

pisałam, ze Żeleczka tez już ma domek? :)

Bodzio jedzie na bdt do Marysi :)

i jeszcze jedna Koteczka idzie do ds...tylko zastanawiam się ktora bo strasznie ciezko sie rozstac :(
ma być dorosła i wielka pieszczoszka a ja mam same takie ;)

Pogubiłam się w tych wszystkich zwierzaczkach, a tu dużo dobrych wieści! :lol: Cieszę się.

• 3 weeks later...