Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabi79']Bardzo przepraszam wszystkie Zosie - sunie.
Ale to wymysł Tuwima, o ile dobrze pamiętam:lol:
Sleepingbyday, kojarzę Twoją Zosię z fotek gdy była w T.G. - śliczna jest:loveu:[/QUOTE]

jest najfantastyczniejsza na świecie!
faktycznie, można załozyc, że nie chodzi o zosie psy, tylko o ludzkie zosie. mamy salomonowe rozwiązanie. choc bogiem a prawdą to moja zosia jest samosia ;-)

Posted

Zaglądam wieczorem. Dzieci mi się pochorowaly, więc na chwilę tylko.
i tak sobie myślę- z jednej strony nowy dom to by super było. A z drugiej- on się juz przywiązal, tam jest jego najlepszy kumpel- ech, jakie to wszystko trudne....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Zaglądam wieczorem. Dzieci mi się pochorowaly, więc na chwilę tylko.
i tak sobie myślę- z jednej strony nowy dom to by super było. A z drugiej- on się juz przywiązal, tam jest jego najlepszy kumpel- ech, jakie to wszystko trudne....[/QUOTE]

Dużo zdrówka dla dzieci, oby szybciutko wyzdrowiały

Posted

[quote name='sleepingbyday']jak się przywiązal tam, to i gdzie indziej się przywiąże :-)[/QUOTE]

Święte słowa, byle tylko miał swojego "LUDZIA" o dobrym sercu

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja tez hopsam chlopaka:)\
na Koosiek to bym nie liczyla....wlasnie sprawdzilam, ze nie byla na dogo od konca wrzesnia!!!! A moze jest, tylko pod innym nickiem???[/QUOTE]

toż mówiła, że ma problem z dogo :) - tak, wiem, złośliwa jestem