zuzlikowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aimez_moi']Smutny watek...... Talles dziękuje,że jesteście z nim... niestety nie mam wiadomości co u chłopaka(poza tymi ostatnimi o lambriach i potwierdzeniu,że nadal jest w hotelu). Staram się zrobić allegra benkom i Pascalowi- psiakowi , który jest ze schroniska Tallesa i dla którego benki błagają o ratunek! http://www.dogomania.pl/threads/207065-Pascal...SZKIELETOR-potrzebne-fundusze-na-leczenie!PROSIMY-O-POMOC!?p=16828487#post16828487 ...pomóżcie temu wycieńczonemu psiakowi... Quote
Aimez_moi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Skonczyl sie bazarek dla Talesa...... kilka groszy bedzie chociaz na rachunek za leki...... Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Karusiap zrobiła Tallesowi fotki... poprosiłam, by wrzuciła je także tutaj... niech Talles ma wszystkie najważniejsze informacje i foteczki razem... Aimezku... konto do wpłat dla Tallesika znajdziesz tutaj na 1 stronie: http://www.dogomania.pl/threads/205315-FZL-Bielsko-Bia%C5%82a-w%C4%85tek-zbiorczy-prosimy-o-wsparcie-!?p=16837120&posted=1#post16837120 Dziękuję bardzo w jego imieniu.:loveu: Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 O...to super....... Jak wejdzie tu Danavas to wszystko sobie spisze....... Sama jestem ciekawa ile sie uzbieralo...... Quote
karusiap Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nie wiedzialam,ze Tales ma swoj watek. Jak dostane fotki to wstawie tez tutaj oczywiscie. Quote
karusiap Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='BUDRYSEK']info z watku FZL "Tales niestety nadal ma lamblie kolejne badania i leki to dodatkowy koszt 82zł. I ciągle hotel. Zobaczymy jak kolejny lek podziała. Kupy znowu brzydkie. " jezeli to jest ten hotel o ktorym myslimy, to na bank lekow nie podaje , wiec jak ma sie chlopak wyleczyc? :( dom potrzebny na cito! strix byla chetna na adopcje, zaproponowala nawet, ze zasponsoruje przelot do Oslo, na wizyte, ale podobno Tales nie lubi juz innych psow? dziwne...w schronie nie bylo z tym problemow...moze ten hotel tak na niego zadzialal? Budrysek moze zachowaj laskawie dla siebie swoje domysly?? Jak nie masz pewnosci gdzie jest pies to nie podkopuj opini jednego z najlepszych hoteli,gdzie zadnemu psu nie stanie sie krzywda. Bylas?Widzialas??Odwiedzilas choc raz?? To daruj sobie te bezczelne posadzenia,podobnie jak Ty zuzlikowa jakies chore insynuacje odnosnie stajni!!!!! Jestescie bezczelne nie bedac tam nigdy,nie widzac i nie wiedzac jak psy sa zaopiekowane!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='karusiap']Budrysek moze zachowaj laskawie dla siebie swoje domysly?? Jak nie masz pewnosci gdzie jest pies to nie podkopuj opini jednego z najlepszych hoteli,gdzie zadnemu psu nie stanie sie krzywda. Bylas?Widzialas??Odwiedzilas choc raz?? To daruj sobie te bezczelne posadzenia,podobnie jak Ty zuzlikowa jakies chore insynuacje odnosnie stajni!!!!! Jestescie bezczelne nie bedac tam nigdy,nie widzac i nie wiedzac jak psy sa zaopiekowane!!!!![/QUOTE] bylam w obu hotelach o ktorych pisalam, wdzialam co tam jest na wlasne oczy...biedne psiaki :( nie wiem gdzie jest Tales ale mam nadzieje, ze wlasnie nie w nich... i tylko to napisalam...dlaczego sie oburzasz, skoro Tales jest w tym dobrym hotelu a nie w zlym...? Quote
karusiap Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Wiec moze napisz wprost gdzie bylas i gdzie sa takie biedne psiaki,bo tak rzucasz podejrzenia na wszystkie podkrakowskie hotele. Dlatego wlasnie sie oburzam! Quote
_bubu_ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Budrysek - karusiap oburza sie bo piszecie nie potwierdzone informacje a ludzie czytający to wyciągają błędne wnioski. I to nie tylko chodzi o hotel. Tales nie pojechał do strix nie dlatego , że nie toleruje psów bo sie mu w hotelu pogorszyło tylko nie przepada za kotami a w tamtym domu są koty i strix sama zrezygnowała aby nie ryzykować jeśli nie uda się ich przyzwyczaić. Mam wrażenie , że na tym wątku jest pisane wiele rzeczy tylko po to aby nas krytykować. karusiap bardzo mi pomaga doglądając Talesa w hotelu, wiem , że zawsze mogę liczyć na jej pomoc inaczej Talesa nie wysłałabym poza Bielsko. Wiem , że jest w dobrych rękach i jesteśmy na bieżąco w kontakcie. Przepraszam karusiap, że musisz jeszcze się denerwować. Informacje o Talesie wpisujemy na bieżąco na wątku ogólnym , link w moim podpisie. Quote
karusiap Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bubu nic sie nie dzieje. To nie Twoja wina , ze osoby nie kompetentne wypowiadaja sie na temat Talesa. Nie potrzebnie tu wchodzilam, a informacje bede wpisywac oczywiscie na tamten watek;) Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bubu.......:) super, ze jestes! Juz niedlugo bedziemy miec kilka groszy dla Talesa......:) Quote
danavas Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 czekam jeszcze na wpłaty z bazarku zaraz jak dojdą to prześle kasiorke.... a jutro rano dokładnie policzę prognozowana kwotę i napisze ile tego bedzie...no i coś tu deklarowałam jeszcze a puki co nic nie wpłacałam więc dojdzie jeszcze moja deklaracja... Quote
danavas Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a wiec 91 zł z bazarku...ale zobaczymy bo często więcej wpłacają....także może wzrosnąć...ale na pewno nie zmaleje:) Quote
BUDRYSEK Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='danavas']a wiec 91 zł z bazarku...ale zobaczymy bo często więcej wpłacają....także może wzrosnąć...ale na pewno nie zmaleje:)[/QUOTE] super:) bedzie na leki Quote
Aimez_moi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Deklaracje mam wplacac na Fundacje Zmienmy Los......tak jak podala Zuzlikowa? Quote
BUDRYSEK Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']Deklaracje mam wplacac na Fundacje Zmienmy Los......tak jak podala Zuzlikowa?[/QUOTE] tak, na fundacje Quote
monika083 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 zapisuje sie u Talesa... jak on sie czuje? Czy jest juz jakas poprawa?? Quote
BUDRYSEK Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 fotki https://picasaweb.google.com/100670203894003030220/Hoteloanie7Maj2011?authkey=Gv1sRgCKqMkd-x-ffD8AE# ALLEGRO TALESA http://allegro.pl/tales-piekny-dostojny-przyjaciel-i1606491892.html Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Andzia - kolezanka z zywieckiego schronu, sa razem w hotelu ALLEGRO ANDZI http://allegro.pl/piekna-dama-duza-wesola-sunia-andzia-i1541976329.html Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
monika083 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Bidulek..strasznie chudziutki..mam nadzieje,ze leczenie przyniesie efekty. Quote
karusiap Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Czyje namiary sa w ogloszeniach tych psow?? bo to chyba nie tel bubu? Quote
BUDRYSEK Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='karusiap']Czyje namiary sa w ogloszeniach tych psow?? bo to chyba nie tel bubu?[/QUOTE] pytanie kieruj do Niej Quote
karusiap Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='BUDRYSEK']pytanie kieruj do Niej[/QUOTE] Pytanie jest do osoby, ktora robila allegro. Skoro je wklejasz dajesz do zrozumienia,ze Ty nia jestes. Quote
Recommended Posts