Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Smutny watek......
Talles dziękuje,że jesteście z nim... niestety nie mam wiadomości co u chłopaka(poza tymi ostatnimi o lambriach i potwierdzeniu,że nadal jest w hotelu).
Staram się zrobić allegra benkom i Pascalowi- psiakowi , który jest ze schroniska Tallesa i dla którego benki błagają o ratunek!
http://www.dogomania.pl/threads/207065-Pascal...SZKIELETOR-potrzebne-fundusze-na-leczenie!PROSIMY-O-POMOC!?p=16828487#post16828487

...pomóżcie temu wycieńczonemu psiakowi...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']info z watku FZL

"Tales niestety nadal ma lamblie kolejne badania i leki to dodatkowy koszt 82zł. I ciągle hotel.
Zobaczymy jak kolejny lek podziała. Kupy znowu brzydkie. "

jezeli to jest ten hotel o ktorym myslimy, to na bank lekow nie podaje , wiec jak ma sie chlopak wyleczyc? :(
dom potrzebny na cito!

strix byla chetna na adopcje, zaproponowala nawet, ze zasponsoruje przelot do Oslo, na wizyte, ale podobno Tales nie lubi juz innych psow?
dziwne...w schronie nie bylo z tym problemow...moze ten hotel tak na niego zadzialal?
Budrysek moze zachowaj laskawie dla siebie swoje domysly??
Jak nie masz pewnosci gdzie jest pies to nie podkopuj opini jednego z najlepszych hoteli,gdzie zadnemu psu nie stanie sie krzywda.
Bylas?Widzialas??Odwiedzilas choc raz??
To daruj sobie te bezczelne posadzenia,podobnie jak Ty zuzlikowa jakies chore insynuacje odnosnie stajni!!!!!
Jestescie bezczelne nie bedac tam nigdy,nie widzac i nie wiedzac jak psy sa zaopiekowane!!!!!

Posted

[quote name='karusiap']Budrysek moze zachowaj laskawie dla siebie swoje domysly??
Jak nie masz pewnosci gdzie jest pies to nie podkopuj opini jednego z najlepszych hoteli,gdzie zadnemu psu nie stanie sie krzywda.
Bylas?Widzialas??Odwiedzilas choc raz??
To daruj sobie te bezczelne posadzenia,podobnie jak Ty zuzlikowa jakies chore insynuacje odnosnie stajni!!!!!
Jestescie bezczelne nie bedac tam nigdy,nie widzac i nie wiedzac jak psy sa zaopiekowane!!!!![/QUOTE]

bylam w obu hotelach o ktorych pisalam, wdzialam co tam jest na wlasne oczy...biedne psiaki :(
nie wiem gdzie jest Tales ale mam nadzieje, ze wlasnie nie w nich... i tylko to napisalam...dlaczego sie oburzasz, skoro Tales jest w tym dobrym hotelu a nie w zlym...?

Posted

Budrysek - karusiap oburza sie bo piszecie nie potwierdzone informacje a ludzie czytający to wyciągają błędne wnioski. I to nie tylko chodzi o hotel.
Tales nie pojechał do strix nie dlatego , że nie toleruje psów bo sie mu w hotelu pogorszyło tylko nie przepada za kotami a w tamtym domu są koty i strix sama zrezygnowała aby nie ryzykować jeśli nie uda się ich przyzwyczaić.
Mam wrażenie , że na tym wątku jest pisane wiele rzeczy tylko po to aby nas krytykować.
karusiap bardzo mi pomaga doglądając Talesa w hotelu, wiem , że zawsze mogę liczyć na jej pomoc inaczej Talesa nie wysłałabym poza Bielsko. Wiem , że jest w dobrych rękach i jesteśmy na bieżąco w kontakcie.
Przepraszam karusiap, że musisz jeszcze się denerwować.
Informacje o Talesie wpisujemy na bieżąco na wątku ogólnym , link w moim podpisie.

Posted

Bubu nic sie nie dzieje. To nie Twoja wina , ze osoby nie kompetentne wypowiadaja sie na temat Talesa. Nie potrzebnie tu wchodzilam, a informacje bede wpisywac oczywiscie na tamten watek;)

Posted

czekam jeszcze na wpłaty z bazarku zaraz jak dojdą to prześle kasiorke.... a jutro rano dokładnie policzę prognozowana kwotę i napisze ile tego bedzie...no i coś tu deklarowałam jeszcze a puki co nic nie wpłacałam więc dojdzie jeszcze moja deklaracja...

Posted

[quote name='danavas']a wiec 91 zł z bazarku...ale zobaczymy bo często więcej wpłacają....także może wzrosnąć...ale na pewno nie zmaleje:)[/QUOTE]

super:) bedzie na leki