necianeta89 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 karusiap napisał(a):27.11.11 OK GODZ 20 UCIEKL Z NOWEGO DOMU TALES. BYL TAM 9 DNI, NIE ZNA KRAKOWA, DOTAD PRZEZ WIELE MIESIECY MIESZKAL W HOTELU:( TALES TO DUZY CZARNY PIES, Z DROPIATO BRAZOWYMI LAPKAMI. MA OBROZE Z ADRESATKA,ALE MOGL ZGUBIC!!ZAGINAL W REJONIE ULICY KOSZALINSKIEJ (ŁAGIEWNIKI, OKOLICE BORSUCZEJ). NIE DALEKO JEST ZAKOPIANKA DLATEGO BLAGAM O POMOC W POSZUKIWANIACH. JEDZIEMY DZIS OK 21. AGAMIKA ZROBI PLAKATY JESLI KTOS MOGLBY PODRUKOWAC BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!PROSZE O MAILA JESLI KTOS DA RADE DRUKNAC GDYZ W PRACY DOSTEP DO DOGO MAM UTRUDNIONY [email protected] :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
cyga-fryga Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ludzie są nieodpowiedzialni :( ciekawe czy miał chociaż jakąś informację przymocowaną do obroży...szkoda mi go, pech się go uczepił jak rzep psiego ogona Quote
danavas Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 o matko...ale akcja...dobrze ze się znalazł.... Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tales.......nie wyglupiaj sie chlopak...... Quote
NikaEla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tutaj tez zaproszę na błyskawiczny bazar na spłatę długu Budrysek: http://www.dogomania.pl/threads/219071 Quote
danavas Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 co u Talesa słychać? wpłaciłam kasę z bazarku na chłopaka i moje stałe na niego do końca roku...wyszło 120 zł....zawsze to troszkę mniej długu do spłacenia...tu niestety muszę zakończyć wspomaganie jego finansów bo moje tymczasy mocno zadłużone już czekają w kolejce..... Quote
necianeta89 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 U Talesa wszystko dobrze, Państwo mieli z nim duże kłopoty, bo strasznie ich dominował, jednak udali się z nim do behawiorystki i widać tego efekty :) Tales jest szczęśliwy :) Quote
Recommended Posts