Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

info z watku FZL

"Tales nadal w trakcie leczenia. Teraz je karmę Intestinal. Drogą ale miejmy nadzieję , że podreperuje troszkę jelita.
Wynik badania na lamblie w końcu wyszedł ujemny test trawienny również ok. Natomiast teraz męczą psiaka kokcydia. Dostaje Baycox.
Z pewnością lepiej poczułby się w domu. Potrzena pomoc na opłacenie hoteliku i leczenia.."

Cioteczki bardzo prosimy o wsparcie bazarkowe, nie zostawiajmy samego Talesika :(

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Tales mial bazarek robiony przez Danavas...kilka grosikow sie uzbieralo.....
Danavas....mamy tam cos jeszcze do sprzedania?

wiem ale kasiorka ciagle potrzebna :(

Posted

kurcze no...ja już nie wiem...nie ma opcji żeby tu ktoś wklejał na bieżąco wieści o Talesie? przecież jak ma być pomoc skoro nawet nie wiadomo czy wpłaty doszły...na co poszły itd.... nawet nie ma wyszczególnienia kto stałe deklarował...ile potrzeba...nikt nic nie wie...

Posted

danavas napisał(a):
kurcze no...ja już nie wiem...nie ma opcji żeby tu ktoś wklejał na bieżąco wieści o Talesie? przecież jak ma być pomoc skoro nawet nie wiadomo czy wpłaty doszły...na co poszły itd.... nawet nie ma wyszczególnienia kto stałe deklarował...ile potrzeba...nikt nic nie wie...

nie mozemy wkleic bo takich informacji _bubu_ nie przekazuje

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
nie mozemy wkleic bo takich informacji _bubu_ nie przekazuje

a szkoda bo to by było tylko z korzyścią dla psa....jeśli wiedziałabym więcej to na pewno zrobiłybyśmy z Aimez więcej bazarków...a w tej sytuacji skąd mogę wiedzieć jak jest faktycznie.....żadnych konkretów....i dlatego nikt tu nie zagląda...piesek traci....

Posted

danavas napisał(a):
a szkoda bo to by było tylko z korzyścią dla psa....jeśli wiedziałabym więcej to na pewno zrobiłybyśmy z Aimez więcej bazarków...a w tej sytuacji skąd mogę wiedzieć jak jest faktycznie.....żadnych konkretów....i dlatego nikt tu nie zagląda...piesek traci....

watek byl zalozony jak Tales byl jeszcze w schronie...potem opieka nad Nim przejela _bubu_ i umiescila Go w hotelu k.K-kowa
napisala, ze wszystkie informacje o Nim beda na watku FZL
ale nic nie wiadomo na temat deklaracji, wplat...moze juz nie potrzebuje pomocy?
mozesz zapytac na tym watku o to?

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
watek byl zalozony jak Tales byl jeszcze w schronie...potem opieka nad Nim przejela _bubu_ i umiescila Go w hotelu k.K-kowa
napisala, ze wszystkie informacje o Nim beda na watku FZL
ale nic nie wiadomo na temat deklaracji, wplat...moze juz nie potrzebuje pomocy?
mozesz zapytac na tym watku o to?

potrzebuje, bo śledzę ten wątek i tam piszą że ma 1000 zł długu...dlatego się dziwie, że skoro tu jest jego indywidualny wątek i sa deklarujący to nie korzystają z okazji... tam ostatnie info o Talesie jest sprzed 3 tygodni....zapytam co u niego....