Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Przeczytałam na innym wątku, że Tales przebywa w hotelu koło Wieliczki. Szkoda, ze nikt tej informacji nie przekazał osobom zainteresowanym jego losem tutaj...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Przeczytałam na innym wątku, że Tales przebywa w hotelu koło Wieliczki. Szkoda, ze nikt tej informacji nie przekazał osobom zainteresowanym jego losem tutaj...

Szkoda...a możesz wrzucić linka do tej info? ...to jest 2 wątek Tallesa?
Ludzie na wydarzeniu bardzo o chłopaka pytają, a ja nawet nie wiem co odpowiadać...

Posted

Lara napisał(a):
No cóż... dziwne... BUDRYSEK, ktora założyła wątek chyba zapomniała o nim... Ja w każdym razie bardzo prosze o informacje co z psem, bo jest u mnie na stronie do adopcji.

Nie wiem, czy zapomniała, czy do informacji nie miała dostępu- psiaka nie ma w schronisku, to wie, na pewno i to zostało podane...
Ja założyłam wydarzenie na FB i też nie podawałam faktów, bo moja wiedza o psie skończyła się z chwilą jego zabrania ze schroniska...nie mnie oceniać i wyrokować, gdy faktów nie znam...
...Kompetentne informacje o Tallesie do uzyskania we wskazanym przez * Gajową* wątku...

*Gajowa* dziękuję za informacje o Tallesie...przynajmniej bedę mogła zmienić dane kontaktowe i przekazać informację, że nadal szuka domu...może i tam ktoś psiakowi pomoże...
Ufff...odetchnęłam też, bo jednak troszkę leonkowate psiaki wychwytuję...