edzia.71 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 mamanabank napisał(a):Edzia, pilnuj telefonu, bo kontakt w allegro podany jest do Ciebie :-) Nikt nie dzwonił? Telefon wciąż milczy :angryy: Quote
Romka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Pani z Trójmiasta,napisała,ze nie przyjedzie bo za daleko,ale życzy Klarze dobrego domku...szkoda... Quote
kajkoowa Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 No tak, najbliżej nie ma. Telefony milczą, może to przez tą wzmiankę, że będzie towarzyszem dla osoby aktywnej? Postaram się to zmienić wszędzie, gdzie mogę. Quote
Romka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No Edzia,widzę,ze nie nudzisz się w ferie...hi,hi,hi... Quote
edzia.71 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A ja byłam dzisiaj z Klarunią w sklepie na smyczce (Bosze, żeby tak Sopel chodził). Włąściwei to ona się sama prowadziła bo trzymała smycz w pyszczku. Pzeszłysmy całe osiedle w te i z powrotem i sobie co chwila gdzieś posikiwała. Mała kruszyna.:iloveyou: Quote
edzia.71 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Romka napisał(a):No Edzia,widzę,ze nie nudzisz się w ferie...hi,hi,hi... Jakie ferie ? :angryy: Siedzę sobie grzecznie w pracy. W sklepie byłyśmy o 6.10 Quote
edzia.71 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Klarcia do góry. Kolejny dzień telefon milczy jak zaklęty:angryy: Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Do mnie tez nikt nie dzwoni,podrzucę Klarę Czaputkowej... Quote
edzia.71 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Romka napisał(a):Do mnie tez nikt nie dzwoni,podrzucę Klarę Czaputkowej... Dzięki.;) A maluszki marzną :shake: Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Klara i maluszki u Czaputkowej....namiary podane na Ciebie Edziu... Quote
AniaiJanek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Śliczna jest! Gdyby nie to ,że mąż mnie wyrzuci z domu z trzecim psem... ;) Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 AniaiJanek napisał(a):Śliczna jest! Gdyby nie to ,że mąż mnie wyrzuci z domu z trzecim psem... ;) No tak,włącza się rozsądek...ja też siebie karcę za myślenie o trzecim psiaku Quote
kajkoowa Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 U nas w najgorszym wypadku było 5 i królik :D Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kaja10014 napisał(a):U nas w najgorszym wypadku było 5 i królik :D Kaju,podziwiam...już Ci to kiedys pewnie powiedziałam... Quote
AniaiJanek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja też podziwiam :D Gdyby nie Frida (która ma totalne ADHD) to bym z chęcią była DT... :/ Może jak podrośnie i zmądrzeje to się ogarnie bo póki co to szaleniec straszny... Quote
kajkoowa Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 :oops: A ja dałabym sie pokroić za to, żeby Sopel trochę bardziej korzystał z życia i był bardziej szalony. Dla tych, którzy nie wierzą w zdolności Klary filmik ( matko, jaki ma głupi głos :lol:). I jeszcze dodam, ze wczoraj ćwiczyłam z Soplem wrzucanie zabawek do pudła. Klara widząc, że za włożenie głowy do kubła Sopel dostaje smakołyk tez postanowiła spróbować. Zaglądała i szybko rzucała mi znaczące spojrzenia :D Widząc, że nic nie dostanie obraziła się i poszła spać :) Strasznie zdolna bestia z niej jest. http://img593.imageshack.us/i/89p.mp4/ Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Telefon z okolic Sanoka...pani podoba się suczka ale na słowo sterylizacja,"to ja muszę się zastanowić..." Quote
mamanabank Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 AniaiJanek napisał(a):Ja też podziwiam :D Gdyby nie Frida (która ma totalne ADHD) to bym z chęcią była DT... :/ Może jak podrośnie i zmądrzeje to się ogarnie bo póki co to szaleniec straszny... A Mamba grzeczniusia, że ho ho! :-) Wszystko na Fridę! Quote
mamanabank Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Kaja10014'] ( matko, jaki ma głupi głos :lol:) http://img593.imageshack.us/i/89p.mp4/ Wcale nie ma głupiego głosu! :-D Bardzo grzeczna dziewczynka! :-) Quote
AniaiJanek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Obiektywnie Frida jest paskudna jak my jesteśmy- nie daje nic zrobić, skacze, biega ,szaleje itd podczas gdy Mamba jest wówczas aniołem. W Mambie furia rodzi się jak wychodzimy :D Ostatnio zostawiłam dyktafon na wyjście wieczorne... Wyszliśmy o 21 wróciliśmy 24... Mamba szczekała 21-22 a potem 23-24 :D Quote
AniaiJanek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Romka napisał(a):Telefon z okolic Sanoka...pani podoba się suczka ale na słowo sterylizacja,"to ja muszę się zastanowić..." Od dawna nie rozumiem problemu sterylizacji/kastracji... Dlaczego ludzi tak to odstrasza??? Quote
edzia.71 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dzisiaj śmiało mogę powiedzieć, że ze wszystkich dotychczasowych maleństw, Klara jest najgrzeczniejsza ( zaraz po Pufci) a Sopel ma bzika na jej punkcie. :Dog_run: Gdzie jedno tam i drugie. Grzecznie czeka na posiłek i chyba łóżko przypadło jej do gustu zwłaszcza jak jest przygotowane do spania - wtedy Klarcia zajmuje centralne miejsce i trzeba gwiazdę przesunąć ,żeby sie położyć. Nie wiem co wszyskie szczeniaki widza w głowie mojej Oliwki. Tam sie podobno najlepiej śpi zawiniętym prawie wokół szyi.:happy1: Quote
kajkoowa Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Klara przychodzi na zawołanie, a po trzech powtórzeniach nauczyła się podawać łapkę. Jest strasznie bystra, a jak widzi, ze idę po smaki na trening to aż się zgina w pół, żeby coś dostać. Jest naprawie strasznie inteligentna, bardzo bym się cieszyła, gdyby przyszły domek ją szkolił, bo będzie z niej bardzo fajny towarzysz, może nawet zawodowy agilitowiec albo coś? ;) A telefonu nadal milczą, dlaczego nikt nie chce takiego mądrego sucza? :( Quote
Romka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Widać po jej zachowaniu,że jest super i pewnie będzie też ustawiać inne psiaki...jak moja Romka...też jest z tych myślacych i najważniejszych... Quote
Recommended Posts