Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak naprawdę, czynnie jestem na dogo od niedawna. Dlatego dopiero dziś trafiłam na wątek o Dragonku i przeczytałam go w całości. Zrobił na mnie tymwiększe wrażenie, że jego cięzka choroba i śmierć zbiegły się w czasie z ostatnimi dniami i śmiercią mojej mamy. Ktoś powie - to człowiek, a to tylko pies. Ale mywiemy, że to nie tak. Każdy - i człowiek, i pies, i kot, i każde inne stworzenie, wszyscy - jesteśmy po prostu Bożymi stworzeniami. I śmierć zawsze tak samo boli.
Śpij spokojnie, Dragonku
[*]
[*]
[*]
Mosij, nie znam Ciebie, ale jestem pełna podziwu po tym co tu przeczytałam. Wzięłaś na siebie ogromne ryzyko, Dragonek pod koniec był dla Ciebie po prostu zagrożeniem, a potem na Tobie spoczął ciężar najtrudniejszej na świecie decyzji. I jeszcze nawet po tym nie dano Ci spokoju różnymi atakami, a Ty mimo to zachowałaś spokój.
Jestem pełna szacunku.

Posted

[B](***) pamięci Dragonka (***)[/B]

Bardzo smutna historia :-(
Mosii, nikt nie ma prawa Cię osądzać, masz w sobie ogromne pokłady siły i miłości, dałaś Dragonkowi całą siebie, swoją miłość, opiekę i zrozumienie. Trwałaś przy nim w najgorszych chwilach, do końca. Do tego trzeba wielkiej odwagi i wielkiej miłości.

• 1 month later...
Posted

Dragon, świętuj radosnie z tej pieknej krainie za TM
[img]http://img219.imageshack.us/img219/50/angenoeldroitia5.gif[/img][img]http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/swieta/b-narodzenie/32.gif[/img][img]http://img219.imageshack.us/img219/5746/angenoelgauchego9.gif[/img]

• 3 months later...
Posted

[B]Dragonku[/B] pamiętam o Tobie kochany cały czas,nawet niechcący wspominam Cię przy rozmowach...
Biegaj słodko po łąkach zielonych....Do zobaczenia w przyszłym świecie tam z TM[']

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

O Dragonku nie da sie zapomnieć. Mam jego zdjęcia w komputerze które przy każdej okazji oglądam. Przejeżdżając koło miejsca gdzie Go znalazłam też sobie przypominam o Dragoniku,czytałam ostanio historie Jego jaką Rebelio napisałaś i płakałam. Nie da się poprostu zapomnieć...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Myślę, że o Dragonie pamięta bardzo duzo osób....

<*>[/quote]

Tak myślisz? Ja już sama nie wiem... nie wiem na ile można pozwolić historii okryć się kurzem... tak jak bluszczem zarastają najstarsze nagrobki. Pamięć ludzka jest krótka... :shake: bardzo krótka... :shake:

Posted

To niekoniecznie było w kontekście pisania w tym wątku... ja sama weszłam na dogo po półrocznej przerwie... ogólnie się ostatnio zastanawiam... muszę pozwolić odejść kilku sprawom w swoim życiu... no, ale to nie post o tym

Posted

Dzisiaj jeszcze raz przeczytałam cały wątek...ten rok wiele zmienił Dragonie... czasami myślę co by było, gdybyś nie zachorował... ale te puste gdybania nic nie pomogą... odszedłeś godną śmiercią... dobrze, że inni o Tobie pamiętają... dzięki temu nie staniesz się kolejnym bezimiennym stworzeniem, które odeszło.