psokot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tak naprawdę, czynnie jestem na dogo od niedawna. Dlatego dopiero dziś trafiłam na wątek o Dragonku i przeczytałam go w całości. Zrobił na mnie tymwiększe wrażenie, że jego cięzka choroba i śmierć zbiegły się w czasie z ostatnimi dniami i śmiercią mojej mamy. Ktoś powie - to człowiek, a to tylko pies. Ale mywiemy, że to nie tak. Każdy - i człowiek, i pies, i kot, i każde inne stworzenie, wszyscy - jesteśmy po prostu Bożymi stworzeniami. I śmierć zawsze tak samo boli. Śpij spokojnie, Dragonku [*] [*] [*] Mosij, nie znam Ciebie, ale jestem pełna podziwu po tym co tu przeczytałam. Wzięłaś na siebie ogromne ryzyko, Dragonek pod koniec był dla Ciebie po prostu zagrożeniem, a potem na Tobie spoczął ciężar najtrudniejszej na świecie decyzji. I jeszcze nawet po tym nie dano Ci spokoju różnymi atakami, a Ty mimo to zachowałaś spokój. Jestem pełna szacunku. Quote
Aga76 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [B](***) pamięci Dragonka (***)[/B] Bardzo smutna historia :-( Mosii, nikt nie ma prawa Cię osądzać, masz w sobie ogromne pokłady siły i miłości, dałaś Dragonkowi całą siebie, swoją miłość, opiekę i zrozumienie. Trwałaś przy nim w najgorszych chwilach, do końca. Do tego trzeba wielkiej odwagi i wielkiej miłości. Quote
mosii Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 dziękuje serdecznie.................. Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1:[B][I][FONT=Palatino Linotype][COLOR=#ff0000] :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dragon, świętuj radosnie z tej pieknej krainie za TM [img]http://img219.imageshack.us/img219/50/angenoeldroitia5.gif[/img][img]http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/swieta/b-narodzenie/32.gif[/img][img]http://img219.imageshack.us/img219/5746/angenoelgauchego9.gif[/img] Quote
Aga76 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dragonku, świętuj wśród przyjaciół za TM... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/253/b7d0954e209277e6.jpg[/IMG][/URL] Quote
romenka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [B]Dragonku[/B] pamiętam o Tobie kochany cały czas,nawet niechcący wspominam Cię przy rozmowach... Biegaj słodko po łąkach zielonych....Do zobaczenia w przyszłym świecie tam z TM['] Quote
mosii Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dragonku, byłeś mi tak bliski.............. (*) Quote
rebellia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dragonie... jaka cisza u Ciebie... pewnie biegasz już po innych wrzosowiskach... za niedługo minie już rok [*] Quote
romenka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Pamięta Rebelio,pamięta... [*] Dragusiu jeszcze nie dawno ciągle mialam Cię na tapecie...Nie zapominam o Tobie,napewno. Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oj Romenko, jakoś tak mi się wyrwało... nie w Twoim sensie... wiem, że Ty o nim pamiętasz... Quote
romenka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 O Dragonku nie da sie zapomnieć. Mam jego zdjęcia w komputerze które przy każdej okazji oglądam. Przejeżdżając koło miejsca gdzie Go znalazłam też sobie przypominam o Dragoniku,czytałam ostanio historie Jego jaką Rebelio napisałaś i płakałam. Nie da się poprostu zapomnieć... Quote
Aga_Mazury Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Myślę, że o Dragonie pamięta bardzo duzo osób.... <*> Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Myślę, że o Dragonie pamięta bardzo duzo osób.... <*>[/quote] Tak myślisz? Ja już sama nie wiem... nie wiem na ile można pozwolić historii okryć się kurzem... tak jak bluszczem zarastają najstarsze nagrobki. Pamięć ludzka jest krótka... :shake: bardzo krótka... :shake: Quote
doddy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Myślę, że nie jest krótka. Po prostu mało osób pisze. Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 To niekoniecznie było w kontekście pisania w tym wątku... ja sama weszłam na dogo po półrocznej przerwie... ogólnie się ostatnio zastanawiam... muszę pozwolić odejść kilku sprawom w swoim życiu... no, ale to nie post o tym Quote
San_(jagodowa:) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [LEFT]Nawet ktoś, kto nigdy się w tym wątku nie odezwał - pamięta... [/LEFT] Quote
rebellia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='San_(jagodowa:)'][LEFT]Nawet ktoś, kto nigdy się w tym wątku nie odezwał - pamięta... [/LEFT] [/quote] To miłe... naprawdę... Quote
rebellia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dragonie... jak ten rok szybko zleciał... dzisiaj znalazłam w górach pensjonat "u Dragonika" i tak sobie przypomniałam Ciebie [*] Quote
rebellia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dzisiaj jeszcze raz przeczytałam cały wątek...ten rok wiele zmienił Dragonie... czasami myślę co by było, gdybyś nie zachorował... ale te puste gdybania nic nie pomogą... odszedłeś godną śmiercią... dobrze, że inni o Tobie pamiętają... dzięki temu nie staniesz się kolejnym bezimiennym stworzeniem, które odeszło. Quote
Recommended Posts