Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yumanji'] No i czasem sie zatrzymywal i skakal na mnie,opierajac sie o mnie pzrednimi lapami.Ze niby sie tak lubimy.[/QUOTE]

A nie lubicie? :lol:

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwija']jeden telefon był - pan wydał się konkretny, ale trzeba sprawdzić.. [/QUOTE]

Sylwija czy ten dom będzie sprawdzany? czy się temat rozmył?

Posted

[quote name='anett']Sylwija czy ten dom będzie sprawdzany? czy się temat rozmył?[/QUOTE]

prawdopodobnie w sobotę - zobaczymy.. wizyta rozpoznawcza

ale kurcze, nie dzwonią a to taki super pies.

Posted

[IMG]http://i56.tinypic.com/13zwrd1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i54.tinypic.com/2sb36sh.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.tinypic.com/1zobubd.jpg[/IMG]

zdjęcia od Yumanji :) wygląda, ze Dżafar lubi inne zwierzaki :)

niestety, jest tez przykra obserwacja - prawie na pewno był bity :( yumanji mówi, że jak podnosi kijek, to - nie jak inne psy cieszy się i oczekuje gdzie zostanie rzucony - tylko boi się, kuli, płaszczy.. :(

Posted

Jesli mial tak wrednych ludzi i był bity ,to lepiej nawet ,że wylądowal na ulicy ,niż uwiązany w lesie czy jeszcze gorzej .Niech los zemsci się na tych podlych ludziach.
Piekny,okazaLy ONek z niego .

Posted

niestety jestem chora i nie uda mi się, jutro jechać na wizytę. Miałam byc w okolicy i do tej miejscowości obok Sochaczewa zajrzeć, ale się wszystko pop..ło :(

Czyli potrzebny ktoś do wizyty przedadopcyjnej - niedaleko Sochaczewa..

yumanji - czy dałoby rade sprawdzić, czy Dżafar nie ma chipa. Myslę, że nie, ale nigdy nic nie wiadomo i takie zapytanie dostałam

Posted

[quote name='sylwija']........
yumanji - czy dałoby rade sprawdzić, czy Dżafar nie ma chipa. Myslę, że nie, ale nigdy nic nie wiadomo i takie zapytanie dostałam[/QUOTE]

też właśnie dostałam pytanie o czipa
Sylwija odpisałaś? bo to pewnie ta sama osoba pytała

Posted

Chyba trzeba go byloby przetransportowac do lecznicy,gdzie maja czytniki.Spytam jutro weta i podzwonie po Garwolinie.Anette,gadalas z Toyota?mam trzymac to miejsce,czy nie?

Posted

Ło matko, to on dopiero teraz do tej budy raczył wejść? :-o
Czyli to dobra wiadomość, pogoda go zmusiła, nie dziwię się chłopakowi! Ja dzisiaj wyszłam tylko na chwilę (o dziwo, psa łapać) i paskudnie było. Co potem musiałam niestety odchorować... ale taki mój urok. Ostatnio mam taki problem ze swoją porąbaną alergią, że mi wszystko puchnie na dworze. I nie byłoby to niczym złym, gdybym nie zapomniała przed przechadzką zdjąć pierścionków... :angryy:
A przy okazji zapraszam na najnowszy bazarek ze stopki. A ciotce yumie przypominam, że miała mnie bazarkowo wykorzystać :evil_lol: i jednocześnie informuję, że niedługo będę przez tydzień poza dogo, więc może by w tym czasie nadrobiła zaległości o mnie wreszcie wykorzystała bazarkowo :lol: !

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ło matko, to on dopiero teraz do tej budy raczył wejść? :-o
Czyli to dobra wiadomość, pogoda go zmusiła, nie dziwię się chłopakowi! Ja dzisiaj wyszłam tylko na chwilę (o dziwo, psa łapać) i paskudnie było. Co potem musiałam niestety odchorować... ale taki mój urok. Ostatnio mam taki problem ze swoją porąbaną alergią, że mi wszystko puchnie na dworze. I nie byłoby to niczym złym, gdybym nie zapomniała przed przechadzką zdjąć pierścionków... :angryy:
A przy okazji zapraszam na najnowszy bazarek ze stopki. A ciotce yumie przypominam, że miała mnie bazarkowo wykorzystać :evil_lol: i jednocześnie informuję, że niedługo będę przez tydzień poza dogo, więc może by w tym czasie nadrobiła zaległości o mnie wreszcie wykorzystała bazarkowo :lol: ![/QUOTE]

Myslalam,ze masz tyle roboty,ze az glupio bylo mi spytac.Ale b chetnie skorzystam.