Rumi. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='sylwija']to z wątku Jaspera, ale może ktos ma konto na GoldenLine i mozna by tego psiaka tam opisać?[/QUOTE] to moje :D ja dołączyłam do tej grupy, jutro będę miała czas to zrobię mu tam ogłoszenie(o ile mi to wyjdzie bo ja się tam niedawno zalogowałam dopiero) Quote
sylwija Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='yumanji']Moge go zabrac,jesli sytuacja jest podbramkowa,ale musialby miec kase na karme i cokolwiek jeszcze.Nie moge sobie zwalic na glowe 12-ego psa na wlasnym uztrymaniu.Tak,czy siak,miejsce jest,bo Gotyk pojechal gdzie indziej.[/QUOTE] a gdzie to by było? i jaki koszt, ja worek karmy - 15kg bym mu dołączyła :) Quote
kaskadaffik Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Następny biedak ... Yumanji za ile by pobyt dla psiaka był? Quote
yumanji Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='kaskadaffik']Następny biedak ... Yumanji za ile by pobyt dla psiaka był?[/QUOTE] Jak powiem,ze 300 plus zarcie ,to i tak nie macie na razie nic ,a pies lata po jezdni.Wiec moze najpierw sprawdzcie,czy jeszcze jest,zgarnijcie go,a potem sie jakos dogadamy. Ladny jest,choc nie najmlodszy.Szkoda go. Quote
sylwija Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='sylwija']a gdzie to by było? [/QUOTE] i czy można w każdej chwili przywieźć? poproszę o jakiś kontakt na pw (najchętniej telefon, bo mam z pracy utrudniony dostęp do neta ..) Quote
sylwija Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='greatmadwomen']to moje :D ja dołączyłam do tej grupy, jutro będę miała czas to zrobię mu tam ogłoszenie(o ile mi to wyjdzie bo ja się tam niedawno zalogowałam dopiero)[/QUOTE] wiem :) i bardzo liczę na pomoc Quote
sylwija Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='yumanji']Moge go zabrac,jesli sytuacja jest podbramkowa,[/QUOTE] wysłałam Ci pw niestety w ciągu dnia raczej nie będę miała dostępu do netu Quote
koosiek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='sylwija']i czy można w każdej chwili przywieźć? poproszę o jakiś kontakt na pw (najchętniej telefon, bo mam z pracy utrudniony dostęp do neta ..)[/QUOTE] Jeżeli ten pies jechałby do Yumanji, to ja tam jutro zawożę Dinga, po drodze możemy spróbować zgarnąć i tego... Quote
anett Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='koosiek']Jeżeli ten pies jechałby do Yumanji, to ja tam jutro zawożę Dinga, po drodze możemy spróbować zgarnąć i tego...[/QUOTE] Koosiek byłoby super! nie ma na co czekać! Ja jak tylko psiak będzie bezpieczny mogę zająć się jego ogłaszaniem. Quote
koosiek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Znikam z dogo i do jutra już raczej nie będę wchodzić, więc jeśli się zdecydujecie, dzwońcie: 660 116 551 (nawet w nocy o północy, najwyżej będzie wyłączony ;)). Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 dziewczyny i co z tym DT? jest transport teraz to tylko decyzja! Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ogłoszenia na goldenline: [url]http://www.goldenline.pl/forum/2189082/piekny-owczarek-niemiecki-szuka-dt-w-kazdej-chwili-moze-zginac-pod-kolami-tir-a/s/1#40065168[/url] [url]http://www.goldenline.pl/forum/2189084/piekny-owczarek-niemiecki-szuka-dt-w-kazdej-chwili-moze-zginac-pod-kolami-tir-a/s/1#40065188[/url] miejmy nadzieję że nie będzie za późno Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ma ktoś numer kom. do sylwija? potrzebuję na cito! ponieważ ktoś jedzie po psiaka! Quote
bric-a-brac Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Skrzynka pełna! Opróżnij, bo nie chcę tu wklejać ;) Quote
bric-a-brac Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Nr poleciał. Psiak już bezpieczny :))) Dzięki, Yuma. Dzięki sylwija. Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Znajomy mi łeb urwie bo wysłał kolegę po niego, dziewczyny trzeba było szybciej powiadomić nas! Quote
bric-a-brac Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Sylwija pisała wcześniej, że będzie poza siecią. Pamiętałam, że o tym pisała, dlatego zadzwoniłam do yumy jak tylko posta przeczytałam :D Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Będę przez Was martwa, a czemu nawet nie napisałyście że coś jest na rzeczy? Quote
bric-a-brac Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ja nic nie wiedziałam :) Dowiedziałam się dopiero jak do Yumy zadzwoniłam po Twoim poście ;) A dziewczyny były poza siecią i połączyłam fakty, że sylwija do Yumy napisała i że mogły się dogadać telefonicznie gdy były offline:) Farciarz z ONka, bo nie dość, że go do DT wieźli, to jeszcze ktoś inny od Ciebie jechał go zgarnąć:) Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 szczęściarz, ale inny już przez to nie będzie takim szczęściarzem, bo znajomy już się kompletnie zraził do dogo :( Quote
BasiaD Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 NO może niekoniecznie...Spróbuj go przekonac..Tyle biedaków na dogo potrzebuje pomocy..A komputer to nie wszystko..Ja jestem "starej daty", wydaje mi się że najlepiej dogadać przez telefon, bo ten raczej każdy ma przy sobie, a do kompa zaglądać to niekoniecznie...Najważniejsze, że piesio będzie bezpieczny...Dzięki wszystkim... Quote
yumanji Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='greatmadwomen']szczęściarz, ale inny już przez to nie będzie takim szczęściarzem, bo znajomy już się kompletnie zraził do dogo :([/QUOTE] Czym sie zrazil?ze sie dogadalysmy szybko i Sylwia z mezem zgarnela psa z trasy?nie bardzo rozumiem...Pies super,troche skolowany,b przyjaznie nastawiony ,miskowaty...zdecydowanie do odchudzenia... Quote
Recommended Posts