Jump to content
Dogomania

Pies,ktory nie mruga,bo boi sie przeoczyc szanse na dom! ZAADOPTOWANY :)

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lethesse napisał(a):
jak nie budzi wspolczucia? aq co budzi? we mnie wylacznie wspolczucie

W nas!!!! To nic nie znaczy.... Ludzi najbardziej poruszają historie zmaltretowanych fizycznie psów, bo one rzeczywiście potrzebuja natychmiastowej pomocy... One szybko znajdują domy. A spojrzą na Miłka czy Bratanka - "czegoż im brak". My wiemy, że domu, człowieka... i szukamy wytrwale...

Ciotka, a o której Ty spać chodzisz???? :razz:

Posted

Kochane,pamietajcie,ze jestem uzalezniona tez troche od decyzji kierownika schronu.Nie moge tak,ot zamieszczac sobie psow w lokalnej gazecie.Internet to co innego,hehehehehehehehehe
On wspolpracuje ze dziennikarzami i daje ogloszenia,jak sie z Milkiem zalapie,to super.
Milka pokazuje kazdemu,kto odwiedza schron.

Akucha,Miłek wzbudza wspolczucie,jest taki przygaszony,ze to widac na pierwszy rzut.

Ale pieski,ktore naprawde wzbudzaja wspolczucie,to boje sie pokazywac....i tak nikt ich nie wezmie,a poza tym,jezeli piesio ma chore serce i siusia na poslanie,to szkoda kogos w taki kanal wpedzac.A zreszta...moze pokaze Wam Szczotka.Jezeli chcecie zobaczyc pieska naprawde zaslugujacego na wspolczucie.

Posted

pewnie pokazuj!!!
a mandaryna to co? okaz zdrowia byl i młódka? ludzie sie naprawde chca opiekowac, ja to mam luz; Akcja nie wymaga opieki i moze nawet mna sie zaopiekuje hehe; a Miłkowi opieka potrzebna - a co z plakatami? a moze t-shirty? albo nalepki do autobusu i na przystanki? trudniej sie ich pozbyc niz plakatow :evil_lol:

Posted

No nie wiem... ja zaraz ryczę... nie mogę spać. Mam już Rudą , Pynię i Bratanka na karku...
To najwyżej będę patrzeć jednym okiem...
Brązowa, czemu nie wystawiasz boksiów???

Posted

[quote name='lethesse']jak nie budzi wspolczucia? aq co budzi? we mnie wylacznie wspolczucie

oj nie moge sie zgodzic, moj staffi czeka czkea i nic, a łapke ma amputowaną, i to wcale nie nie zmienia:( zainteresowania brak :(

Posted

wiewiora1 zabrala aparat,gdzie mialam te zdjecia!!!
zreszta ,na szczescie chyba juz po wakacjach wroci Rafka,ona ma fiola na punkcie bokserow i krotkowlosych,marznacych rasowcow,wiec wiem,ze o nie zadba.

Posted

Przede wszystkim musi znaleźć się ktoś, kto bedzie chciał, żeby go uświadomić... Miłek musi kogoś chwycić za serce...

Gdzie jesteś ludziu, którego szukamy????

Posted

sluchajcie on w ogole mieszkal kiedys z kotami, bo sobie z psami nie dawal rady, spokojnie by mogl mieszkac z kotka oby ona nie byl w stosunku do niego zbyt agresywna, bo to jest naprawde lagodny pies