akucha Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Boje się, żeby nie było z nim tak, jak z Bratankiem. Urodziwy, nie budzi wspólczucia i domy nie zgłaszają się... Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jak nie budzi wspolczucia? aq co budzi? we mnie wylacznie wspolczucie Quote
akucha Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 lethesse napisał(a):jak nie budzi wspolczucia? aq co budzi? we mnie wylacznie wspolczucie W nas!!!! To nic nie znaczy.... Ludzi najbardziej poruszają historie zmaltretowanych fizycznie psów, bo one rzeczywiście potrzebuja natychmiastowej pomocy... One szybko znajdują domy. A spojrzą na Miłka czy Bratanka - "czegoż im brak". My wiemy, że domu, człowieka... i szukamy wytrwale... Ciotka, a o której Ty spać chodzisz???? :razz: Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jakie spac? Ja jestem cyborgiem. Milek jest psem zmaltretowanym przez los, niekochanym przez ludzi i psy. Jasne, ze jest w potrzebie i to wielkiej!!! Quote
akucha Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Macie w Trójmieście jakąś lokalną gazetę, w której zamieszczaja ogłoszenia ze zdjęciami??? Może plakaty porobić??? Na Allegro Miłek juz jest.... Quote
brazowa1 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Kochane,pamietajcie,ze jestem uzalezniona tez troche od decyzji kierownika schronu.Nie moge tak,ot zamieszczac sobie psow w lokalnej gazecie.Internet to co innego,hehehehehehehehehe On wspolpracuje ze dziennikarzami i daje ogloszenia,jak sie z Milkiem zalapie,to super. Milka pokazuje kazdemu,kto odwiedza schron. Akucha,Miłek wzbudza wspolczucie,jest taki przygaszony,ze to widac na pierwszy rzut. Ale pieski,ktore naprawde wzbudzaja wspolczucie,to boje sie pokazywac....i tak nikt ich nie wezmie,a poza tym,jezeli piesio ma chore serce i siusia na poslanie,to szkoda kogos w taki kanal wpedzac.A zreszta...moze pokaze Wam Szczotka.Jezeli chcecie zobaczyc pieska naprawde zaslugujacego na wspolczucie. Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 pewnie pokazuj!!! a mandaryna to co? okaz zdrowia byl i młódka? ludzie sie naprawde chca opiekowac, ja to mam luz; Akcja nie wymaga opieki i moze nawet mna sie zaopiekuje hehe; a Miłkowi opieka potrzebna - a co z plakatami? a moze t-shirty? albo nalepki do autobusu i na przystanki? trudniej sie ich pozbyc niz plakatow :evil_lol: Quote
akucha Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No nie wiem... ja zaraz ryczę... nie mogę spać. Mam już Rudą , Pynię i Bratanka na karku... To najwyżej będę patrzeć jednym okiem... Brązowa, czemu nie wystawiasz boksiów??? Quote
majafaja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='lethesse']jak nie budzi wspolczucia? aq co budzi? we mnie wylacznie wspolczucie oj nie moge sie zgodzic, moj staffi czeka czkea i nic, a łapke ma amputowaną, i to wcale nie nie zmienia:( zainteresowania brak :( Quote
brazowa1 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 wiewiora1 zabrala aparat,gdzie mialam te zdjecia!!! zreszta ,na szczescie chyba juz po wakacjach wroci Rafka,ona ma fiola na punkcie bokserow i krotkowlosych,marznacych rasowcow,wiec wiem,ze o nie zadba. Quote
akucha Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 majafaja, przykre to, ale musisz wierzyć, że jeszcze znajdzie dom i nie będzie tym wyjątkiem potwierdzającym regułę!!! Miłek.. Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 kurde jak uswiadomic ludziom, ze ten pies naprawde cierpi? przeciez to nie jego wina, ze jest taki ladny i nie szczerzy sie jak debil do obiektywu Quote
akucha Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Przede wszystkim musi znaleźć się ktoś, kto bedzie chciał, żeby go uświadomić... Miłek musi kogoś chwycić za serce... Gdzie jesteś ludziu, którego szukamy???? Quote
lethesse Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Milek, gdzie twoi adoratorzy? prosze tu zajrzec zobaczyc pieska z dusza! Quote
akucha Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Tracę wiarę, nadzieję i... włosy na głowie... Gdzie do cholery te domy???? Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dlaczego Miłek nikogo nie zachwycił :-( Dlaczego musi tułać się po schronisku??? Quote
lethesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 sluchajcie ile Miłek ma lat? Ja go probuje jednej Pani zareklamowac Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ok. 9 lat... Oby Ci się poszczęściło!!! Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dawaj, bo brązowej nie ma, ale jest lethesse!!! Quote
lethesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 sluchajcie on w ogole mieszkal kiedys z kotami, bo sobie z psami nie dawal rady, spokojnie by mogl mieszkac z kotka oby ona nie byl w stosunku do niego zbyt agresywna, bo to jest naprawde lagodny pies Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Gabryjella, wyslij adres lethesse, ona odpowie na maila. Skąd ta osoba jest? Pewnie nie wiadomo... Quote
lethesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 musi sie rozwinac a i ja mojej Pani powiem, ze trzeba sie pospieszyc, bo juz nie jest osamotniona w zainteresowaniu pewnym psem Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mamy argumenty przetargowe... Quote
Recommended Posts