Jump to content
Dogomania

Pies,ktory nie mruga,bo boi sie przeoczyc szanse na dom! ZAADOPTOWANY :)

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani odpisala, ze jest Milkiem powaznie zainteresowana :multi: ale sie boi jak to bedzie z kotem. Zaproponowalam spotkanie tej dwojki, zobaczymy co dalej. Brazowa1 chyba nam sie psy koncza, zostal Wigor, ktorego powinnas wziac Ty :P i trzebaq wstawiac nastepnych chojrakow. A co z Delma?

Posted

Mieszkam dość daleko od Sopotu bo w Gdańsku na Matarni i niestety ze względu na stan dość już zaawansowanej ciąży mojej Pusi nie bardzo mogę z nią gdzieś jeżdzić. Czy możliewe by było, żeby Miłek mógł przyjechać na kilka godzin do mnie i w razie braku problemów zostać na stałe? Bo mam nadzieję że takich problemów nie będzie tylko niestety do końca nic się nie da przewidzieć.

oto odpowiedz Pani i co teraz? Pani chyba zdecydowana trzeba jechac a ja w tym tygodniu nie moge, bo mam remont. dzialac, dzialac!

Posted

Czy Miłek jest wysterylizowany???? Wiecie o czym myślę po przeczytaniu ostatniego maila???

Lethesse, psiaki się nie skończyły :shake: pozostały jeszcze:
Pynia :lol:
Bratanek :placz:
Żaba :placz:
Ruda :-(

Nie myśl sobie, jeszcze się nahopiemy :cool1:

Posted

Tu jest maly problem,bo Milek kotu krzywdy nie zrobi,ale kot Milkowi-owszem,moze.
Akucha,nie pamietam,czy kastrowany,raczej tak,sprawdze w karcie. Doskonale wiem,o co pytasz.

Milek to pies bezproblemowy,jutro porozumiem sie dokladniej z Pania,bo moze warto sprobowac.

Tyle,ze z Milkiem bede musiala pojechac ja,bo opcji,ze ktos zabiera psa "na probe",w schronie nie przewiduja (i chyba slusznie).A tak,zrobie mu dlugi spacer,wyjazdowy i ewentualnie odstawie z powrotem.

Pani,gdy pieska bedzie chciala,przyjdzie do schronu,zeby byc pewnym,ze to jej decyzja,podpisze zobowiazanie itp.Co myslicie o tym wariancie?Matarnia jest blisko od Sopotu,(45 minut SKM i autobusem drogi),wiec da rade!

Ktos z samochodem chce nas porzucic?:lol: :lol: :lol: Oj,las rak widze!:lol:

A swoja droga bardzo chcialabym,zeby sie udalo!!!

Posted

Zobaczymy,jaka pani od Pusi bedzie miala determinacje,bo szczerze powiem,to boje sie,ze kocica niemal rodzaca,zmasakruje starego Milka.Bo on jej na pewno nie zrobi nic.

nie do konca rozumiem;Pusia mialaby przyjechac do schroniska spotkac sie z Milkiem?czy to kot jezdzacy,obyty z samochodem,obcymi miejscami?Gdzie mialoby odbyc sie ich spotkanie?na obcym dla kota terenie,wsrod dwustu ujadajacych psow?

Ja nawet jestem przeciwna ,gdy ludzie chca robic konfrontacje swojego psa i adoptowanego,na terenie schronu.

Posted

A ja zrozumiałam, że Pusia to suczka :splat: Coś mam z tym czytaniem ze zrozumieniem...
Wiesz Brązowa1, ta Pusia to może być tygrysica :crazyeye:, jesli taka odważna i bojowa.
Kocica mojej mamy (przygarnięta już z zawartością) zapędzała wszystkie psy do łazienki i nie pozwalała im stamtąd wychodzić. Była strasznie bojową mamuśką :diabloti:

Posted

[quote name='brazowa1']Moze lepiej pozwolic tej kocicy urodzic mlode,a potem poczekac,az koty wybeda z domu?Bo szkoda kota w tym stanie stresowac,tak mi sie wydaje.

Czy z tym stresowaniem, to rzeczywiście kota miałaś na myśli?????

Miły i urodziwy Miłek...

Posted

Niestety,ja nie moge wziac sobie psa tak pozno.Potem stroz nas juz nie wpusci,a do dwudziestej zejdzie na pewno (troche przygluchy :).Moze babeczka podjedzie w niedziele?Zobaczy pieska,pokazemy,jak sie zachowuje do kotow,wejde z nim do "malej" kociarni.To jest jakos miarodajne.

Posted

Ona od piatku jest wolna od 15.00 a boi sie ze kot do domu nie wejdzie jak bedzie pies, wiec kociarnia nie wchodzi w gre. Ja po prostu dopiero o 17.00 koncze prace. Moze znajdziecie kogos kto bedzie mogl Milka w ten piatek zawiezc?