Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedzą,wiedzą,od razu pierwsze co ,to właśnie to pani Eli powiedziałam,Kubą też interesuje się parę osób z Niemiec,też oferują pomoc.Cieszę się,że nie został sam ze swoim cierpieniem

Posted

super że tak sprawnie wszystko idzie
mam nadzieję że z leczeniem Kubusia też tak sprawnie pójdzie
tymczasem uciekam i będę późnym wieczorkiem buziaki

Posted

To prawda, ze na szczescie jest glosno, wreszcie pierwszy raz zrobilam wydarzenie na fb, choc przykro ze na taki temat:(. Na razie Kuby nie mozna transportowac, ale sa w kontakcie z tamta klinika, podalam namiary.

Portal psy zaginione zalozylam ja jakis czas temu, choc sa tez psy do adopcji, jesli ktos chcialby dolaczyc z dogo to przy okazji zapraszam.

Posted

ok wiec tak napisała do mnie Klaudyna Marta żeby nie dzwonic do Pani Eli non stop jak będziesz dzwonić przekaż może okaże się to strzałem w dyszkę:

Dominiko, widzę, że orientujesz się w kwestii Kuby, wiec piszę do Ciebie. Możecie spróbować robić mu okłady (kiedy to już będzie możliwe) ze srebra koloidalnego. Nie jest drogie, myslę że i Laboratoria Natura dałyby darmowo ile trzeba jak by poprosić, a wiem na sobie że bardzo przyspiesza gojenie się ran i oparzeń zabijając przy tym bakterię a nie powodując bólu i pieczenia. Trzymam kciuki za zdrowie Kuby. pozdrawiam!
Klaudyna

uciekam kochani całuski i do wieczora

Posted

OOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!Super zaraz jej napiszę,albo powiem jak będę przy okazji dzwoniła.Dzisiaj jak dzwoniłam,to musiałam parę razy próbować,bo miała zajęty nr.Tak se myślę,że to pewnie ktoś w sprawie Kuby dzwonił:)Kurde muszę iść obiad robić,bo jeszcze na jakimś portalu o dzieciach niedługo przeczytacie:"ZAGŁODZONY DENIS!!!POMÓZMY MU!!!MATKA POMAGAŁA PSOM I ZAPOMNIAŁA MU GOTOWAĆ OBIADY"Hehehee!!!

Posted

Witajcie Cioteczki :)

Wpłata choc niewielka juz idzie :)) czekam na wiesci od bidula

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dobre dusze !!!!!

PS jakby co jestem z Wrocka

Posted

[quote name='diana79']może toś zrobiłby allegro cegiełkowe na leczenie psiaka?[/QUOTE]
Jeśli Fundacja wyrazi zgodę, to ja mogę zarobić allegro cegiełkowe
[quote name='Olena84']Dostalam taką info:
"czy ktos moze udostepnic paypal? bardzo prosze, chcialabym pomoc temu psiemu nieszczesciu..."[/QUOTE]
Zaraz poszukam - na którymś wątku ktoś udostępniał konto pay pal...

Olena masz zatkaną skrzynkę...
Konto pay pal udostępniała na wątku pogorzelców Ladymonia0610

Posted

jestem na wezwanie fanty33 !
prosiła mnie o banerek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-żywcem!!!!!!pilne!!!"][IMG]http://i53.tinypic.com/2ijk7yv.jpg[/IMG][/URL]

podlinkowany !

Posted

[quote name='Selenga']Olena masz zatkaną skrzynkę...
Konto pay pal udostępniała na wątku pogorzelców Ladymonia0610[/QUOTE]

Wyczyszczona, ok napisze do niej

Posted

[quote name='Selenga']Jeśli Fundacja wyrazi zgodę, to ja mogę zarobić allegro cegiełkowe

Zaraz poszukam - na którymś wątku ktoś udostępniał konto pay pal...[/QUOTE]Zadzwonię wieczorkiem żeby o tym srebrze powiedzieć,to się spytam pani Elimale myslę,ze na pewno byłoby super z tym allegro

Posted

[quote name='Panca']poki co wzielam banner , probowalam obejrzec ten film na youtube i nie dalam rady:(([/QUOTE]

Panca nie Ty jedna :-(

Posted

witam ja na chwilkę;)
lece zaraz z małym lekcje odrabiać i na boksik będę po 22

dziekuje mój kochany Aniołku za banerek;***

co do paypal zupełnie sie w tym nie orienruje wiec dziewczynki któraś musi pomóc;(

co do allegro świetna rzecz!!!!! Marta proforma możesz zapytać Pani Eli czy wyraża zgodę byłoby cunie, i o tym srebrze wspomnieć i o tej bezpłatnej lecznicy w Łodzi;) a nie w Gdańsku no i o nas że walczymy niech zajrzy do nas jak ma chwilkę

czekamy przede wszystkim na info o stanie zdrowia naszego przystojniaka
i czy wieczorem nasila się stan zapalny skóry i jak z nim ogólnie

Ogonia super że jesteś z Wrocka może byś podeszła do tej Kliniki jeśli to nie jest daleko od Ciebie i nie jest to oczywiście problemem było by cudnie bo jakoś trudno mi znaleźć kogoś z Wrocka

przesyłam tysiąc całusów
dziekuje dziewczynki działajmy dalej;***

Posted

Marta Klaudia do mnie napisała na fb

Wiesz, właśnie wysyłam do Laboratoriów maila z prośba o pomoc, dam im linka, jeśli możesz podać jakiś kontakt mailowy do osoby zajmującej się Kubą, lub adres gdzie mogliby przesłać butelki, to od razu im dołączę.

dam jej numer do Pani Eli tylko powiedz że dziewczyna bedzie dzwonić daję linka na dogomanie
mimo tej strasznej tragedii tak sie cieszę że tylu ludzi ma serduszka dobre

Posted

Fanta nawet jakby ta klinika byl na drugim końcu Wrocka to się stawię :)

mam taki pomysl, że moze Cioteczka która ma kontakt z p. Elą (lub poprosze o tel) zapyta czy nie potrzebna jest również jakas pomoc rzeczowa dla Kubusia (mam w gronie swoich znajomych masę zwierzolubów) chętnie zorganizuje zbiórkę nie moge przecież iść z gołymi rękami :)

Posted

Brak mi już słów, nie mam siły coraz trudniej mi znieść takie wiadomości, a ostatnio jest ich tak wiele :-((((( nie ma słowa którym mogłabym nazwać kogoś takiego!!!!!!

Posted

podajcie link do wydarzenia na fb

[quote name='Olena84']To prawda, ze na szczescie jest glosno, wreszcie pierwszy raz zrobilam wydarzenie na fb, choc przykro ze na taki temat:(. Na razie Kuby nie mozna transportowac, ale sa w kontakcie z tamta klinika, podalam namiary.

Portal psy zaginione zalozylam ja jakis czas temu, choc sa tez psy do adopcji, jesli ktos chcialby dolaczyc z dogo to przy okazji zapraszam.[/QUOTE]
Olena wrzuc link, to podam dalej

Posted

dziewczyny swietna robota ! do postow wyzej wydarzenie juz jest : [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=119438858129822[/url]
ps. dziewczyny drobna sugestia : dodajcie link do tego watku w tresci wydarzenia, i wyjasnijcie to nieporozumienie odnosnie tego, ze pomoc oferowala klinika z Lodzi na gdanskiej a nie z Gdanska , Gdansk a Lodz :-) jak to wyjasnilyscie juz to ok :-) oczywiscie i tak podejzewam , ze jak to sa swieze rany to pieska nie mozna przewozic, ale mozna o tym pomyslec jak sie rany podgoja papa

Posted

paypal prosze tez konkretny a nie "moze monia" pls
wrzucilam tez watek na dogo na dolnoslaskie, czy mozna przesuwac watki, bo tutaj ten watek jest nie do znalezienia...
no i wlasnie doczytalam ... bosh to bylo 2 tyg temu?????????
na youtube boje sie wejsc

Posted

Ogonia do p Eli 692776068 lub taki jak na poczatku wątku podany pod nr konta próbuj tylko nie dzwońcie wszystkie na raz bo w końcu kobita też ma stresa ale jeśli jesteś tam i możesz też Nam pomóc żebyśmy mogli pomóc tu jakoś to dzwoń śmiało i zbieraj nagłaśniaj
ja uciekam na trening będę po 22 jakby coś to piszcie;*

link od Fb już wkleiłam na 1 stronkę
niunie przepraszam za interfejs tego wątku robiłam to szybko w nerwach w szoku poza tym jak moje kochane dogomaniaczki wiedza jestem nie halo w łażeniu po dogo i muszą mi pomagać

mam nadzieje że mimo wszystko że wątek w forum w mediach jest teraz tak rozgłośniony i na fb że damy radę

Cleo2008 zamiast płakać wziąść sie do kupy bo ja płakałam całą noc...wpłać złotówę dla Kuby a jak nie to udostepniej gdzie możesz wklejaj linki do dogo z numerem kont wysyłaj znajomym
nie mam nk ale jak ktoś ma bardzo prosze o wklejanie na nk i gronie i innych dzieki!!!!

całuski musze już lecieć jestem wieczorem papa

Posted

[quote name='fanta33']Ogonia do p Eli 692776068 lub taki jak na poczatku wątku podany pod nr konta próbuj tylko nie dzwońcie wszystkie na raz bo w końcu kobita też ma stresa ale jeśli jesteś tam i możesz też Nam pomóc żebyśmy mogli pomóc tu jakoś to dzwoń śmiało i zbieraj nagłaśniaj
ja uciekam na trening będę po 22 jakby coś to piszcie;*

link od Fb już wkleiłam na 1 stronkę
niunie przepraszam za interfejs tego wątku robiłam to szybko w nerwach w szoku poza tym jak moje kochane dogomaniaczki wiedza jestem nie halo w łażeniu po dogo i muszą mi pomagać

mam nadzieje że mimo wszystko że wątek w forum w mediach jest teraz tak rozgłośniony i na fb że damy radę

Cleo2008 zamiast płakać wziąść sie do kupy bo ja płakałam całą noc...wpłać złotówę dla Kuby a jak nie to udostepniej gdzie możesz wklejaj linki do dogo z numerem kont wysyłaj znajomym
nie mam nk ale jak ktoś ma bardzo prosze o wklejanie na nk i gronie i innych dzieki!!!!

całuski musze już lecieć jestem wieczorem papa[/QUOTE]

fanta, wkleje wszedzie gdzie sie da , na grosik potrzebuje paypala konkretnego bez chyba

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...