Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdybyście w przyszłości potrzebowały jakiejś pomocy w Łodzi bądź okolicach to jak będę mógł -pomogę.
Ewatonieja ma do mnie nr. tel.
A ja też staram się zaglądać na dogomanię.
Świat staje się dzięki Wam dziewczyny trochę lepszy ;)
pozdrawiam

Posted

Jeszcze raz bardzo pięknie wszystkim dziekuję,zwłaszcza :Ewatonieja,Ciapuś,Daderma i Olga7 :)
Jutro Niufka jedzie do nowego domku,zdjęcia mam już z niego obiecane!

Posted

Przyjechali ok.12 ,pierwszy wspólny spacer,zabawa na wybiegu,trochę speszyła się Niufka przy wchodzeniu do osobowego samochodu ,ale podróż zniosła bardzo spokojnie,zaliczyła oprócz przerw na siusiu również wizytę w przydrożnym barku ,gdzie podobno zajęła połowę podłogi .
Sympatycznie przebiegło powitanie z owczarkiem collie i kotami,nowi Państwo są zachwyceni psiunką ,mam nadzieję,że będą razem szczęśliwi :)))

Posted

Ech Faith,i kto jest większą optymistką? :) Miejmy nadzieję,że sunia już tam zastanie do końca swego zycia a ma jeszcze sporo latek przed sobą. Trzymajmy kciuki za nowy dom i ludzi,by razem żyli szczęsliwie.:loveu:

Posted

ja juz taka wielką optymistką nie jestem, odkąd Lana nie pojechała do domku do Bydgoszczy, więc nie miej mi tego za złe, że ja 'ukrywałam' swą radość, kiedy dowiedziałam się o domku dla Kessy.

Posted

Wczoraj sunia pojechała do domku i wszystko jest super. Po drodze mieli przygody, ale nie było żadnego problemu. Może jak będzie miała chwilę to Lozik wam wszystko napisze :)

Posted

faith35 napisał(a):
ja juz taka wielką optymistką nie jestem, odkąd Lana nie pojechała do domku do Bydgoszczy, więc nie miej mi tego za złe, że ja 'ukrywałam' swą radość, kiedy dowiedziałam się o domku dla Kessy.

Wszyscy razem musimy byc optymistami i wierzy ,że tan ,czy inny pies trafil do dobrego domu i zostanie tam.Nieraz jednak radośc trwa krocej lub dlużej i czasem psy wracają z adopcji .Ja jednak wierzę ,że Kessy nie sprawdzi zawodu swoim nowym wlascicielom a oni Kessy i będzie wszystko w najlepszym porządku a wszyscy tam będą szczesliwi !!:p:loveu: