Uru Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 hej serfer. bede ja i diuna. plus rutta. irka nie bedzie bedziemy ok 10 Quote
cherries Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 I ja!Kaganiec mi przysłali dziś;) Weszłam dziś i ta wiadomosc o Karbo....:-( Quote
serfer0 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 no w sumie to my mamy caly sprzet w drodze... ale moze cos mi sie uda zorganizowac.... zastepczego...;) Quote
diuna_wro Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [IMG]http://www.zoohoryzonty.pl/Portals/2/dogfunfest_logo.jpg[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208911-DogFunFest-19-czerwca-PSY-DO-ADOPCJI?p=17004553&posted=1#post17004553[/URL] Quote
diuna_wro Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Lotos i Graff będą przez najbliższe dwa tygodnie, prawie codziennie, intensywnie szkolone. Serfer będzie je woził na plac szkoleniowy Centrum Szkolenia i tam będa przygotowywane reprezentowania bezdomnych wrocławskich amstaffów na DogFunFest. na ten cel postanowiłam ze Skarpety w Typie Bull przeznaczyć 100zł na koszt paliwa (odległości do zrobienia są naprawdę spore) Quote
diuna_wro Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 spacerując dziś z psami, brakowało nam Karbo [*]:-( Lotos pobiegał z Lemonem po polach luzem, wracał grzecznie na zawołanie. Quote
Baksa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Lotos jest wspaniały:)Wierzę w tego psa.. Wy też jesteście wspaniałe.Dzięki wam świat wydaje się lepszy Quote
Uru Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ten weekend wypadl bardzo dobrze. Wczoraj i dzisiaj zostaly wyprowadzone wszystkie asty:) bylo wyjatkowo ze wzgledu na prażace słonce-dalismy jednak rade wszyscy! niektóre psy biegały luzem,niektóre kąpały sie w odrze. Spacery były długie i psy do boksów wracały zmeczone! i zadowolone Dziś do nowego domku pojechał tez HOPS:) Mamy kilka nowych psów: 1.samiec pitbull red nose1,5 roku -CHOKO 2.samiec rudy drobny ok 2lata 3.samiec pregowany szary ok 2lata 4.suczka ruda drobna ok 1,5 roku Trwają też rozmowy z trzema domami. Jak cheries przesle nam foty od razu zaaktualizujemy nowe psy. Quote
serfer0 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dziś Lotos i Graf byli na torze ....niestety pogoda dala im możliwość tylko zapoznania sie z przeszkodami, ale ogólnie było ok... Graf ładnie i zwinnie pokonywał przeszkody, u Lotosa mimo wielkich chęci masa ciała dawała się we znaki przy skokach ;P a może to wyłącznie wina upału... A z info dodatkowych, psom podróż samochodem bardzo przypadła do gustu... Quote
serfer0 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248608_172166896176328_100001490565263_444898_7809752_n.jpg[/IMG] Graf w drodze po treningu.... ;p pierwszy raz widziałem psa co tak siedzi w samochodzie Quote
diuna_wro Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Graf tyż człowiek :) mój Grafinek ulubiony! ależ się cieszę, że ma psisko takie atrakcje. a jak on się sprawuje? Quote
serfer0 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ogólnie same pozytywy poza zwiedzaniem toru przeszkód to podbija serca sąsiadów i mojej mamy, agresja= 0% uwielbia wodę po każdym treningu, a na torze to tylko upal go powstrzymuje przed tym by się nie zatrzymywać......... Quote
Uru Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 lotos za to by dac z siebie wiecej potrzbuje ulubionej ciotki czyli mnie:) ale wiemy o jego ulubionym zajeciu wszyscy=lecezw blocie ,kaluzy itd i oddychac;) Graf niech sie tam popisuje zatem za dwóch:) serfer,w pt. moge dolaczyc do Was,bedzie karmelkowa czy schron? Quote
Baksa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Graf to cudny chłopak:)Chyba lubi dzieci:)Moja córka wykochała go nie znając a ten merdał ogonem,my zresztą też:)No on jest wspaniały.Ma piękną sylwetkę i te oczy!!!!Piękne i takie mądre.A jak do innych psów się zachowuje? Quote
Baksa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Moja córka wykochała go nie znając a ten merdał ogonem,my zresztą też:) Naturalnie nie merdaliśmy tylko ja i mąż wygłaskaliśmy to Cudo.Spodobał nam się od razu,mam jego fotki na kompie:loveu:Diunki oczko w głowie:evil_lol: Quote
Luna_wro Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 nowy "nabytek":( "ta znaleziona na Hauke Bossaka wczoraj" [url]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=17029243#post17029243[/url] [IMG]http://i51.tinypic.com/nvnlvr.jpg[/IMG] Quote
serfer0 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Graf do innych psów .... hm... zero agresji... wczoraj jak był u mnie w domku, a później na spacerze z moim psiakiem to absolutnie zero agresji, obwąchali się i tyle, ja mam mix teriera.... to w sumie bylo wzajemne akceptowanie/ignorowanie... ale z tego co wiem gdy zostanie zaatakowany to potrafi się bronic... Quote
Baksa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Bardzo mi się podoba od pierwszego wejrzenia :evil_lol:tylko ja mam 2 własne psy w tym małego 8kg terriera,który jest do psów ok ale zaczepiony może odpowiedzieć:angryy:.Miał zostać u nas na trochę ale zostaje na stałe,bo poprzedni właściciele nie dawali sobie z nim rady:shake:.No i mam jeszcze sunie na tymczasie i w rodzinie są psy i to duże.Łagodne ale...Graf miał opinię psa który nie za bardzo do psów, do suczek ok.Dlatego pytałam jak on po waszej pracy z nim się zresocjalizował:)On jest taki,że od razu się go kocha... Quote
serfer0 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 co do Pt. to jeszcze muszę się dokładnie dogadać z Irkiem ale po wstępnych rozmowach to jutro przywiozę kilka hopek i tunel do parku kolo schronu.... no i chyba tez łatwiej kilka psów będzie mogło ćwiczyć, a samochodem to max możemy dwa zabrać... Quote
Baksa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a mam nadzieję że zobaczę moje krówki które codziennie na wątku odwiedzam 19:) Quote
rutta Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Demon Demon wszedł na Śnieżkę. Postaram się o jakieś zdjęcie. Biedaczysko nasiedział się w schonie ale za to teraz zwiedza Polskę :) Quote
serfer0 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jutro w schronie bedziemy z kilkoma chopkami, jak ktos jest chetny to powinnismy byc po 12 Quote
Recommended Posts