PaYooK Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 ELO!!!' hmmm jest juz 11 :) heheh komar kodu niezna pocztowego swojego :evil_lol: Quote
BORA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!!' hmmm jest juz 11 :) heheh komar kodu niezna pocztowego swojego :evil_lol: Ja też nie mogę zapmiętać kodu :evil_lol: Niech na tej stronce sobie poszuka http://www.poczta-polska.pl/kody.php :eviltong: Quote
KaRa_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A ja adresu nei musze podawac:eviltong: Quote
KaRa_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Najlepiej wysylac poleconym badz piorytetem ;) Quote
Patikujek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Masz się dobrze:D A tobie Komarku załatwie korepetycje z znajomości swojego miasta:evil_lol: Quote
Bogarka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hej :) Juz kupiłam płytke, jutro ja wysle, sorry ze to tak długo trwało ale egzamin z angielskiego musze zdac niedługo i sie na tym koncentrowałam Quote
komar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ha ha... bardzo smieszne ale smieszne... KOMICY SIE ZNALEŹLI!!!! Po prostu sie przeprowadzilem ostatnio i jakos mnie nie interesował moj kod:-) Wiec troche szacunku:D Wy tu lepiej sie sprezac co z sylwkiem i ewentualnie odpowiedziec na pewne sprawy z nim zwiaane:P Quote
Patikujek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nie będę już wysyłać więcej teraz to sensu nie ma już:shake: Quote
Patikujek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja się wypowiadam na temat sylwestra a dzisiaj nawet zbankrutowałam na sms-y:shake: Jesli tak się tłumaczysz to ja podam ci twój kod jak tylko go znajde gdzieś w necie:evil_lol: nie będziesz jusiał sobie główki zawracać tak błachymi sprawami:haha: Quote
PaYooK Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 ELO!!! mam adresy tylko tych osob: ZABA_14 ASIK PATIKUJEK_ZABRZE ORZECH KOMAR AGGA AGA&CZIPS BORA CARRAGAN LUCY* DAGA I OSKAR ponadto osobki z poznania dostana osobiscie czyli KARA_TC JUREJA BIGOS Quote
PaYooK Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 ELO!!! mam adresy tylko tych osob: ZABA_14 ASIK PATIKUJEK_ZABRZE ORZECH KOMAR AGGA AGA&CZIPS BORA CARRAGAN LUCY* DAGA I OSKAR ponadto osobki z poznania dostana osobiscie czyli KARA_TC JUREJA BIGOS Quote
Patikujek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No ludzie co zwam i nikt inny nie chce zdjęć z zlotu??? Quote
Patikujek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Wiecie co miałam dzisiaj 3 polskie z rzędu w szkole i nie mogąc już słuchać kobiety uczącerj dostałam weny i napisałam wierszyk o zlocie i zlotowiczach. Pokaże go wam tylko proszę mnie nie wysmiewać bo to pierwszy w moim życiu wiersz napisany samodzielnie:D A jeśli o kimś zapomniałam to piszcie:) IV OZDM Dnia pewnego z domu wyruszyłam, By dojść na zlocik bardzo marzyłam. Było to w Morsku - mieście malutkim, Bardzo przyjemnym i wesolutkim. Na miejscu wiele psiaczków biegało, Bo tak jak ja, na zlot przyjechało. Olek z Kają i Czarkiem przyjechał, Było go słychć ledwo wjechał. Żaba i Dawid także tam byli, lecz bardzo szybko spać chodzili. Karo i Olo - Pati zabrali, Bo samochodem na zlot jechali. Bora i Torcia wesołe były, I na zlocie świetnie się bawiły. Komar - z gitarą wszędzie chodził, I nasze nerwy muzyką łagodził. Asia z Orzeszkiem wszędzie chodziła, Gdyż z ukochanym się nie nudziła. Tofi i Metka za nimi biegali, bo z ich widoku przyjemność czerpali. Aggunia też Orzeszka mieć chciała, Dlatego często do lasku skakała. Daga wciąż o Oskarku mówiła, bo za swym psiakiem bardzo tęskniła. Diana i Vega - dwie piękne panie, Jadały ze sobą pierwsze śniadanie. Carragan z Kerusiem także byli, już po raz trzeci zlot odwiedzili. Aga i Czips - długowłose piękności, Co nie miały w sobie ani krzty złości. Delta Karze na kolana wchodziła, Jureji też tego nie oszczędziła. PaY i Antu w namiocie mieszkali, Z Misią na zlocie się integrowali. Dwa Bigoski również przybyły, I energią im ciała świeciły. Lusi* siostra o Sarę dbały, A czasem się na nią mocno wściekały. Efra na nocne wyprawy chodziła, Psy i Marzenę przy tym męczyła. Aż z Węgier do nas tu przyjechała, Bogarka - która nas na miejscu poznała. Osób nas jeszcze odwiedziło wiele, A wszyscy się rozjechali w niedzielę. Tęsknimy wszyscy za wszystkimi, Bo ciężko było się rozstać z nimi. Ale na szczęscie spotkamy się znowu, Na sylwestra w księżyca nowiu. ____________________BY PATIKUJEK_ZABRZE______________ Quote
Agga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Pati normalnie sie wzruszyłam. Ty masz zdolności kobieto. Quote
AgaCzips Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Pati-brawo! :) Super wierszyk:cool3: Quote
Patikujek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dziękujem sama się wzruszyłam jak to czytałam później:D A teraz przed bioukirm na ściamie ma porozwieszane fotki zlotowiczów i jeszcze kilku mosób i jak na nie patrze to mi takie miłe wspomnienia do głowy przychodzą:loveu::) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Pati, Kochanie Ty Nasze jesteś wielka :buzi: W góre Cię :multi: Ja tylko jedno powiem ; oby takich polskich nudnych było jak najwięcej, skoro taką wene podczas nich dostajesz :lol: Quote
KaRa_ Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Swietny wierszyk!! :lol: :lol: :lol: Ciekawe jaki powstanie po sylwestrze:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Oj ćwicze swoje umięjętności więc bujcie się po sylwestrze napisze samą prawdę:D Quote
Linka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! ponadto osobki z poznania dostana osobiscie czyli KARA_TC JUREJA BIGOS Payook.. a pamiętasz może co obiecałeś córce która w tym roku nie dotarła na zlot?:mad: :mad: Quote
PaYooK Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ELO!!! hmmm po wtorku zaczynam wysylac plytki... Quote
PaYooK Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ELO!! aa jeszcze Carry Twa plytka nie dotarła.... Quote
Patikujek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To ja czekam na płytke z niecierpliwością a Carry dawno u nas nie było:shake: Quote
Recommended Posts