emi_mia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 kalinaM napisał(a):moge właśnie do Ciebie napisałam(ale nie widze odzewu:lol: ). Bo na chwile się ulotniłam :lol: ---- Czy mógłby mnie ktoś oświecieć , gdzie Morsko się znajduje ? :oops: Quote
Diana14 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 komar napisał(a):no to moze sie dowiesz;)... mi tam osobiscie sie podobał namiot wiszący:D... hihi wiszące są the best:evil_lol: Komar a kiedy dostane to śniadanie wreszcie? Chcesz mnie na smierć zagłodzic? Quote
Agga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='komar']no własnie... bedzie nas dużo wiec spokojna twoja rozczochrana... w tym roku bedziemy sie bawić w "wędrujące i wiszące" namioty??:P wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;D Komar ja się w tym roku zaminuje ROZUMIESZ!!!!!!!!!:mad: Nikt nie tknie mego namiotu !!!!!!!!!!!!!!!!hahah wspomnienia :cool3: Quote
kalina. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='kalinaM'] hmmm mi przychodzi na myśl wędrujące namioty ktos wraca do swojego namiotu a namiotu nie ma jest iles tam metrów dalej wiszące namioty ktoś "demontuje"namiot i wiesza go na dzewie:lol: więc chyba ide w dobrym kierunku o nie ja nie dam tknac swojego namiotu o nie...po pożałujecie Quote
emi_mia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Prawdopodobnie się pojawię - zobaczymy ... Agguś, mam pytanie k. jakiej miejscowości jest Morsko ? :P Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! czekam i czekam i nic:mad: ups sorry:lol: Quote
PaYooK Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 ELO!!! hmmm www.pilot.pl wpisac nazwe i bedziesz wiedziec dokladnie :P czekam nadal na tel :P Quote
emi_mia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! hmmm www.pilot.pl wpisac nazwe i bedziesz wiedziec dokladnie :P czekam nadal na tel :P Wielkie thnks. Tylko teraz, które Morsko :eviltong: a) woj. małopolskie b) woj. śląskie c) woj. lubelskie Wątpie w c. Quote
Agga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='emi_mia']Wielkie thnks. Tylko teraz, które Morsko :eviltong: b) woj. śląskie Moj namiot nie zniknie w tym roku i nie zawiśnie na drzewie. Quote
kalina. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 wiec jednak:mad: a kto taki fantazyjny ze wiesza i przenosi namioty przyznawać mi się tu! Quote
emi_mia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Agga, dzięki :multi: No to kawałek drogi :P , ale ja nie marudze :razz: Jak się uda wyrwać - to damy rade :p Quote
Polna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Spróbuje namowic rodziców :) Mam nadzieje, ze się uda. Quote
00000 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Morsko jest tu: Odległość od Częstochowy ok. 40 km; dojazd: z trasy głównej Częstochowa - Katowice (nr 1), należy kierować się kolejno na Poraj, Żarki, Włodowice, Morsko. Dojazd z Katowic (55 km): z trasy głównej (nr 1) w Siewierzu kierować się na Kielce (droga nr 78 do Zawiercia, Żerkowic, Morska. Quote
marmara_19 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ooo ale fajne info:) a z A4 mozna jakos zjechac na ta 1?? ja ebde ejchala z gliwic czyli przez katowice pewnie.. bo lubie autostrade;p Quote
BORA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Agga']Słuchajcie jedzie ktoś z Krakowa??? Bo nam BOgarka zostanie w Krakowie na dworcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jadę z Krakowa :lol: A o której ona będzie w Krakowie? Fajnie, sama bym nie musiała jechać :lol: Quote
kalina. Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hej a czy wy bedziecie(na zlocie)-->:beerchug:piwo??:D:drink1: wódeczkę:D:drinking: szampanik:Dno żeby potem jakiś opitek nie chodził w nocy i zagladał to namiotów i wina wina wina wina dajcie a jak padne do mi piwa dajcie:megagrin: Quote
KaRa_ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='PaYooK']co do wyjazdu z Poznania bedzie on o 7:35 z dworca glownego hehe ekipa bedzie liczna ;) mam propozycje dla poznaniakow :D mozna by sie zrzucic i zarezerwowac przedzial ;) bedziemy mieli pewnosc ze bedziemy siedziec i do tego nikt nam sie nie przypieprzy do psow ;) Dobry pomysł:razz: Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Z tym przedziałem to dobry pomysł. A może mi ktoś kto będzie jechał pociągiem z Katowic powiedzieć czy w tym pociągu będą przedziały, jak tak to może też sobie przedział zamówiemy??? Quote
Agga Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Z Katowic do Zawiercia jedziemy pociągiem osobowym. Więc nie ma po co rezerwować przedziału. Bo dogomaniacy zajmują przedział bagażowy hahaha:evil_lol: Pan konduktor jak nas widzi to sobie odpuszcza :mad: :evil_lol: A teraz uciekam gdzies gdzie mnie nie znajdzie nikt!:cool3: Quote
jotka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :lol: Ja pierwszy raz, wiec nie wiem jak to jest z domkami. Czy kazdy zamawia osobno, czy będzie składanka. Bo ja przyjechałabym w dwie osoby + ewentualnie azylant pies, jesli do tego czasu domku nie znajdzie. I chciałabym mieszkać w domku. Ale nie wiem jak to ma być - patrz początek. Prosze więc pięknie o informacje.:lol: Quote
PaYooK Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 ELO!!! moze byc problem z domkiem.... jak wroce to sprawdze dokladnie co i jak Quote
Recommended Posts