Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalinaM napisał(a):
moge właśnie do Ciebie napisałam(ale nie widze odzewu:lol: ).

Bo na chwile się ulotniłam :lol:
----
Czy mógłby mnie ktoś oświecieć , gdzie Morsko się znajduje ? :oops:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

komar napisał(a):
no to moze sie dowiesz;)... mi tam osobiscie sie podobał namiot wiszący:D...

hihi wiszące są the best:evil_lol: Komar a kiedy dostane to śniadanie wreszcie? Chcesz mnie na smierć zagłodzic?

Posted

[quote name='komar']no własnie... bedzie nas dużo wiec spokojna twoja rozczochrana... w tym roku bedziemy sie bawić w "wędrujące i wiszące" namioty??:P wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;D

Komar ja się w tym roku zaminuje ROZUMIESZ!!!!!!!!!:mad: Nikt nie tknie mego namiotu !!!!!!!!!!!!!!!!hahah wspomnienia :cool3:

Posted

[quote name='kalinaM'] hmmm mi przychodzi na myśl
wędrujące namioty
ktos wraca do swojego namiotu a namiotu nie ma jest iles tam metrów dalej

wiszące namioty ktoś "demontuje"namiot i wiesza go na dzewie:lol:

więc chyba ide w dobrym kierunku o nie ja nie dam tknac swojego namiotu o nie...po pożałujecie

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

hmmm
www.pilot.pl wpisac nazwe i bedziesz wiedziec dokladnie :P

czekam nadal na tel :P
Wielkie thnks. Tylko teraz, które Morsko :eviltong:
a) woj. małopolskie
b) woj. śląskie
c) woj. lubelskie
Wątpie w c.

Posted

[quote name='emi_mia']Wielkie thnks. Tylko teraz, które Morsko :eviltong:

b) woj. śląskie

Moj namiot nie zniknie w tym roku i nie zawiśnie na drzewie.

Posted

Morsko jest tu:

Odległość od Częstochowy ok. 40 km; dojazd: z trasy głównej Częstochowa - Katowice (nr 1), należy kierować się kolejno na Poraj, Żarki, Włodowice, Morsko.

Dojazd z Katowic (55 km): z trasy głównej (nr 1) w Siewierzu kierować się na Kielce (droga nr 78 do Zawiercia, Żerkowic, Morska.

Posted

[quote name='Agga']Słuchajcie jedzie ktoś z Krakowa??? Bo nam BOgarka zostanie w Krakowie na dworcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jadę z Krakowa :lol: A o której ona będzie w Krakowie? Fajnie, sama bym nie musiała jechać :lol:

Posted

hej a czy wy bedziecie(na zlocie)-->:beerchug:piwo??:D:drink1: wódeczkę:D:drinking: szampanik:Dno żeby potem jakiś opitek nie chodził w nocy i zagladał to namiotów i wina wina wina wina dajcie a jak padne do mi piwa dajcie:megagrin:

Posted

[quote name='PaYooK']co do wyjazdu z Poznania bedzie on o 7:35 z dworca glownego hehe
ekipa bedzie liczna ;)
mam propozycje dla poznaniakow :D
mozna by sie zrzucic i zarezerwowac przedzial ;) bedziemy mieli pewnosc ze bedziemy siedziec i do tego nikt nam sie nie przypieprzy do psow ;)

Dobry pomysł:razz:

Posted

Z tym przedziałem to dobry pomysł.
A może mi ktoś kto będzie jechał pociągiem z Katowic powiedzieć czy w tym pociągu będą przedziały, jak tak to może też sobie przedział zamówiemy???

Posted

Z Katowic do Zawiercia jedziemy pociągiem osobowym. Więc nie ma po co rezerwować przedziału. Bo dogomaniacy zajmują przedział bagażowy hahaha:evil_lol: Pan konduktor jak nas widzi to sobie odpuszcza :mad: :evil_lol:

A teraz uciekam gdzies gdzie mnie nie znajdzie nikt!:cool3:

Posted

:lol: Ja pierwszy raz, wiec nie wiem jak to jest z domkami. Czy kazdy zamawia osobno, czy będzie składanka. Bo ja przyjechałabym w dwie osoby + ewentualnie azylant pies, jesli do tego czasu domku nie znajdzie. I chciałabym mieszkać w domku. Ale nie wiem jak to ma być - patrz początek. Prosze więc pięknie o informacje.:lol: