Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za komplementy:oops: -odbieram je jakby ktoś mnie osobiście je składał-ba nawet więcej! Super, że zagłosowałyście na Molosach-tam wystarczyło przekopiować text-zaczęty już wiersz i dalej tzw.:kontynuacja-moja była taka "I tylko w twoje oczy patrzeć
ciebie kochać......
itd. nie pamiętam bo to chwila kiedy pisałam ale dla miłości zawsze mam wenę twórczą:lol: [B][COLOR=darkred] a jeden głos=1 kg karmy[/COLOR][/B]
[COLOR=black]Gryfoniki są boskie ale też kocham Affenpincher/Małpi Pinczer, Leonbergery, Wodołazy, i w zasadzie to wszystko co się rusza na 4 nogach/łapach:lol: , pozdrawiam i moje chłopaki też no Chrumek z Palucha napewno jakby mógł to również:p [/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Molosach akcję dali,
dużo karmy obiecali,
więc zrobimy co możemy,
pieski razem wspomożemy.
Każdy z nas ma w domu psa ...
który pelną miskę ma,
tyle pieszczot i milości,
ze psiak w schronie mu zazdosci
piszmy posty raz i dwa
niech purina karme da
niech od dziś kazdy burek, azor,puszek
napelniony ma po brzegi brzuszek[IMG]http://www.forum.molosy.pl/images/smilies/multi.gif[/IMG]

a to moja komiczna twórczość:lol:

Posted

[quote name='oktawia6']Cześć dziewczyny i Wasze pieski;) ,

Dzięki Beatko za zaproszenie na wystawę-dopiero teraz przeczytałam Twój post a Viris właśnie te moje nieudacznictwo co do wklejenia banerku to totalny obciach:oops: już go mam, może tym razem mi się uda-weszłam w mój profil i edytuj podpis-przekopiowałam go i zapisałam, zaraz się ukarze (mam nadzieję:roll: ).[/quote]

Oktawia wysłałam ci pomniejszony banerek tu tez wklejam :)
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7108/06476599yz.jpg[/IMG]

Posted

:lilangel: O Boziu tu jest moja ulubiona Sylwia :multi: jeszcze raz dzięki za bannerek o za miniaturkę, teraz jak mam ją wkleić do mojego imienia Sylwuś bo pierdoła jestem i dalej się motam z takim drobiazgiem:oops: , pozdrawiam Cię bardzo jeszcze raz i nie wchodź tylko na Dogomanii na temat-"nowe" o bestialsko zamordowanych koniach:chainsaw: i żywcem obdzieranych ze skóry:bad-word: -podobno sprawą już głośna w mediach-nie oglądaj też pod żadnym pozorem zdjęć i filmów też nie radzę=wogóle tam nie wchodź, pozdrawiam jeszcze raz i wirtualne buzi od moich skarbów świata:lol:

Posted

Przepraszam Beatko-racja, ja nie będę jutro o tym oglądać w TVP "Animals" o 9:50 naprawdę-bo agresja we mnie wzrośnie, mam wujka, który ma stadninę koni blisko Warszawy-taką podobno profesjonalną z opiekunami itd, muszę tam pojechać aż z ciekawości-to super praca moim zdaniem przy koniach-rewelacja-może nie lekka ale świetna! ciekawe czy taki konik dałby mi swoje kopytko do oczyszczenia:lol: -do "pedicuru"-chciałabym pracować z końmi-"chodziłyby na błysk"-miłego dzionka;)

Posted

u mnie ze szkoly byly w te wakacje praktyki w stajniach w warszawie...ludzie bili zalalmani...trzeba bylo po 8-10godzin pracować, a w jednej stajni kazali przyjezdżać nawet w weekendu więc nie wiem, czy praca jest tak przyjemna...:shake:
niestety 95%tych stadnin ktore sa teraz sa nastawione tylko na calkowity wyzysk koni i ludzi tam pracujących, zeby byly jak najwieksze zyski...jak koń jest chory albo stray to od razu idzie na rzeź:placz:

Posted

Tak-to faktycznie tacy ludzie wyzyskiwacze to okropność - mam na myśli takie porządne warunki, miłość do koni czasem ktoś się przejedzie na nich-mini hotelik dla koni-super opieka i pełen komfort

Posted

Tak-to faktycznie tacy ludzie wyzyskiwacze to okropność - mam na myśli takie porządne warunki, miłość do koni czasem ktoś się przejedzie na nich-mini hotelik dla koni-super opieka i pełen komfort-to tak powinno być

Posted

Oktawia postaraj sie zmienic banerek na ten mniejszy co wkleila Ci Sywlia w swoim poscie. Ten dalej za duzy :>

Ja wracam do nauki. Jutro wieczorem bede na dluzej. Papusie.

Posted

No i się doigrałam ale słusznie banerek jest za duży ale już dostosowałam ten od Sylwii pomniejszony = regulaminowo, dzięki Viris-tak powinno być, pozdrawiam i do jutra;) (dopracowałam też avatar-w zasadzie to również zrobiła Sylwia ale focia fajna co?:multi: )

Posted

Witajcie dziewczyny,
no wiem, ale mam ten nowy banerek w mniejszym formacie i nie mam do niego adresu, ostatnio Swylwia jak mi przysłała ten większy to miałam adres a trzeba kliknąć i dopiero się otwiera, dopiero w poniedziałek mi dośle ten adres bym mogła wkleić banerek nowy-o rety:oops:

Posted

[quote name='Joss'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/8964/3587283ct.jpg[/IMG][/URL][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRE!!!!!!!!!!!!!

Posted

:Cool!: Dziękuję za życzenia i Gryfik również-ten od Buby jest odlotowy-wieeelki:ylsuper: -teraz jest super pogoda i spacery są dłuższe co sprawia mi przyjemność-nie to w mrożną zimę - pozdrawiam Wasze piesie-coś nie widzę Mamy Wioli od Gacka?Viris już uporałam się z tym śmiesznym banerkiem:oops: