Viris Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Wydaje mi sie ze to nie ja tu sie podniecam. Moj stosunek do Twojej wypowiedzi wyjasnilam w poprzednim poscie i nie zamierzam sie powtarzac. Jesli Ty w tym nic zlego nie widzisz, pozostaje mi tylko wspolczuc Tobie. Quote
Lulka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ja nie widzę słów w poim poście, które by kogoś obrażały, w przeciwieństwie do twoich, w kórych nazywasz mnie chamem, tylko dlatego, że nie masz poczucia humoru. To ja tobie współczuje:lol: Quote
Viris Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Zacytuj prosze gdzie nazwalam kogos chamem. Nie znam Cie i nie bede nic na Twoj temat tu pisac. Moge jedynie wypowiadac sie o Twoich postach. [quote name='Lulka']obstawiam, ze to mąż ER, a ten Marcinek to pewnie synuś :lol: :shiny: szkoda, ze nie widać na tym forum ipeków, nie byłoby problemu[/quote] Przytocze ten cytat jeszcze raz. Bo chyba juz zapomnialas o czym pisze. A poczucie humoru to cecha indywidualna. Nikt nie ma obowiazku rozumiec mojego, ani nikt Twojego. Nie wiem czy zauwazylas ale osoby obrazone przez Ciebie w Twojej wypowiedzi nie maja na razie szansy wypowiedzenia sie nawet. Skad wiesz wiec ze ich to nie obraza? Quote
Joss Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 A ja to sie na ten przyklad podniecam zupelnie czyms innym:)))) Moze ktos opowie kawał?:> Ja znam ale niecenzuralny:) Quote
Lulka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 a nie uważasz, że to co piszesz, to zwykła gra słów. "nie nazywam nikogo chamem....tylko posty" ale czy to nie to samo, bo przecież niecham nie pisze chamskich tekstów, nieprawdaż? dlaczego te osoby nie mają szansy się wypowiedzieć? przecież nikt im tego nie broni, a jezeli tego nie robią to moze sie nie obraziły, tak jak ty - choć właściwie nie wiem, dlaczego akurat ty sie oburzasz? w kazdym razie, zeby zakończyć tę - w moim mniemaniu - bezsensowną dyskusję, chciałabym wszystkich przeprosić za moje poczucie humoru i tym samym za moje posty.:Rose: :bye: Quote
Viris Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Te osoby. A konkretnie jedna - ktora ma konto tu na dogo ma bana. Joss - to jak za wczesna to ja cos dam obrazkowego :> [IMG]http://www.greenapple.com/%7Ejorp/amzanim/bucktoothdog.jpg[/IMG] Quote
Viris Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [IMG]http://www.welaf.com/resources/files/1097819571.jpg[/IMG] [IMG]http://www.dogbreedinfo.com/images4/BOXERbeardoor.jpg[/IMG] [IMG]http://www.cbe.uidaho.edu/tgordon/Funny%20Photos/dog%20tearing%20out%20no%20dog%20sign.JPG[/IMG] Ostatnie najlepsze. Quote
Hebulka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Viris'] [IMG]http://www.cbe.uidaho.edu/tgordon/Funny%20Photos/dog%20tearing%20out%20no%20dog%20sign.JPG[/IMG] Ostatnie najlepsze.[/quote] Mądry piesek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mazika Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 halloween jest śmieszny ;) a tak poza tym witam wszystkich wieczorkiem ;) Quote
Joss Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No widzicie zasnelam...i znowu z dowcipem musze czekac do 22:) Ciepło dzisiaj, prawda?:) Quote
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witajcie.Teraz kolej na mnie.Absolutnie nie muszę i nie miałam zamiaru się ustosunkowywać do tego co zostało tu napisane.Ale.....dostałam kilka wiadomosci,od osób,które "prosiły" mnie o zajęcie stanowiska.Nie będę Wam odpowiadać pojedynczo.Napiszę to na forum. Draczyn i elżbietarusos dostały wg mnie słusznie ostrzeżenie zwane banem.I podejrzewam,że nie samo ostrzeżenie tak Was zbulwersowało,tylko ten [B]ban.[/B] Jakiś czas temu kilkakrotnie prosiłam o zaprzestanie waśni(jako stały uczestnik tego forum miałam takie prawo).Od pewnego czasu o "prawa" Draczyn walczy parę nowych na forum osób, np Re-a,która wchodząc na to forum juz kilkakrotnie w rozmowie z Wind deklarowała,że ona ma na celu kulturę i przyjaźń na forum,a tymczasem ja i pewnie jeszcze parę osób poczuło się jej postami obrażone.Ja najbardziej poczułam się źle jak przeczytałam; [quote name='Re-a']Wiola.od.GackaEwelino zabrałaś nam wodzireja. Dzięki Draczyn to forum żyło. --tak , ja tez to zauwazyłam, choc i Wy wszyscy tu macie swoj wielki wkład... Racja pewnie jest, ze dopuki nie wroci Draczyn , to nic tu wartosciowego nie powiecie.. bo wszystkie myslicie o jednym.. jak napisała Mama..Wiola.od.Gacka. Zwróć nam Draczyn na nowo.:modla: -- okaz swą mądrosc ...:PROXY5: .. to jest to..[/quote] . Droga Re-o,wypowiadaj się używając konkretnego niku jak piszesz takie posty.Bo ja mam własną wolę i bez Draczyn potrafię "czasami powiedzieć coś wartościowego".Co nie zmienia faktu,że powinna lub nie być na forum.Jedni myślą tak,inni inaczej.I niech tak zostanie,bo jeszce nie widziałam,żeby w określonej grupie wszyscy mieli jednakowe zdanie,co nie znaczy,ze mają się wzajemnie opluwać.A pozostałym jeśli nie przeszkadza stwierdzenie,że bez Draczyn nie macie nic wartościowego do powiedzenia,to mogę jedynie współczuć. Co do Lulki postu (Viris czasami mamy takie samo zdanie:evil_lol:), był to post po niżej pasa.Bo tak jak jestem czuła na punkcie psów,to równiewż i dzieci.Elżbietarusos ma małego synka,widziałam go na fotkach wklejanych przez nią.I jakakolwiek by nie była, jest matką i jestem pewna,że nie mieszała by swojego dziecka w takie rzeczy.Więc Lulka przegięłaś na całej lini. I jeszcze jedno,chciałam zaznaczyć,że ja nie jestem w niczyim worku,ani Draczyn ani elżbietyrusos. Teraz po tym poście przynajmniej bedę wiedziała,kto mnie lubi dla mnie samej,bo jestem misiaczek,a nie poplecznik którejś z pań.Bo napewno nie opowiem się za żadną z nich,co napisałam publicznie już jakiś czas temu. Acha..... mogłam napisać to z dystansem,ponieważ na forum weszłam późno w noc.Wprawdzie przeczytałam w piątek,że Ewelina napisała o oddechu przez tydzień od dogo,ale nie skojarzyłam,że to ban dla obu pań. W sobotę cudnie się bawiłam na zabawie karnawałowej(polecam takie wyjście dla nabrania dystansu;)).Pół niedzieli odpoczywałam,a wieczorem byłam w kinie na "Tylko mnie kochaj".Świetny film.Również polecam.Dziewczynka,która w nim gra- boska.:loveu: Tak,że jeśli jeszcze ktoś ma ochotę ze mną rozmawiać,to świetnie.Jeśli nie,to też przeżyję. Quote
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Misiaczek!!! Cytowanej przez Ciebie notki musialam niezauwazyc. Niemniej dziekuje za Twoja wypowiedz. Mnie te slowa takze urazily. I ciesze sie ze mimo podejrzen Lulki ze tylko mnie Jej "zart" nie bawi okazalo sie ze ktos tez "jest dziwny". Pod Twoim postem podpisuje sie wszystkimi czesciami mojego ciala. No i gratuluje fajnego weekendu. Quote
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziękuję bardzo.Muszę częściej spędzać czas po staremu.Bo tak zabrnęłam w tę dogomanię,że prawie zapomniałam jakie fajne życie toczy się w realu.Fakt,że przyjaciele i znajomi,troszkę mnie upominali,że jakoś mniej mam czasu dla nich.Ale zamierzam to zmienić.Bo w końcu mam dorosłe dziecko,sama jestem jeszcze młoda....więc ;):lol:. Quote
PW Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 miło nareszcie poczytać posty w których są stanowiska poparte konkretnymi i logicznymi argumentami, a nie przepełnione "jadem" Quote
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Opowiedz mi o tej zabawie karnawalowej. Jakies przebierance czy cos? Ja planuje zrobic zabawe pizamowa albo wlasnie przebierancow. Moja siostra byla na sylwestrze gdzie ludki poubierali sie na lata 70te i 80te. Super. Nam zabraklo czasu bo sylwestra organizowalismy z dziennym wyprzedzeniem. No ale mimo zlych przeczuc bawilam sie takze przednio. Tylko jak najszybciej chcialam isc do domciu bo zostawilam tam Klare. [IMG]http://www.maxmedia.pl/pl/wczasy/pomorskie/jurata/morskieoko/images/okazje/sylwek3.gif[/IMG] Quote
cocobull Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dopiero dzisiaj dane mi było przeczytać powyższe posty. Gratuluję moderatorowi słusznej decyzji. Żenujące były te kłótnie pomiędzy hodowczyniami, no ale cóż, nie pierwsze i na pewno nie ostatnie. Na innym Forum też to widziałam. Tylko bohaterowie się zmieniają. Podpisuję się pod tym co napisał misiaczek.Rozsądna kobieta i na bale uczęszcza.Brawo! Quote
Re-a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 misiaczek napisała:Droga Re-o,wypowiadaj się używając konkretnego niku jak piszesz takie posty.-- nie rozumię kompletnie :niewiem: .. proszę wyjasnij, ja nie ukrywam swojego ani imienia ani nazwiska , tylko wszyscy mają nicki i nie wiem w czym moj jest bardziej niezrozumiały ( pochodzi i od imienia mojego i psa ) niz pozostałe , łącznie z Twoim.. fakt ze byłam zdziwona banem Draczyn :crazyeye: , więc to powiedziałam i nie tylko ze nie obraziłam nikogo , lecz przeciwnie ( okaz swą mądrosc ...:PROXY5: .. to jest to..) wypowiedziałam sie bardzo pozytywnie o Modzie tego tpiku , uwazając ze jest osobą mądrą , bo inaczej nie przytoczyła bym tego słowa.. jestem tu bo chce , bo chciałam dowiedziec sie czegos więcej o tych psach , cos czego gdzie indziej nie ma i nie wkroczyłam tu w chwili zbanowania obu pan a trochę przed.. wyrazając swoje zdanie nie naruszyłam zadnego regulaminu, nikogo nie obraziłam i tylko zastanawiam sie teraz czy warto tu bywac? pewnie, nikt mi nie kaze.. ale chciałam ..a to ze nie ma tu Draczyn uwazam za strate i najwięcej obrazają sie na takie słowa Ci ktorzy albo Jej zazdroszczą , albo uwazają sie za wszystkowiedzących i najlepszych znawcow, a nie tak do konca to prawda..(ponad to zaznaczę ze zanim cokolwiek powiedziałam poczytałam sobie wiele postow i na tej podstawie wyrobiłam sobie własne zdanie, nie wyskoczyłam jak przysłowiowy filip z konopii)..a tego ze lubie Draczyn , podziwiam Jej osiągnięcia hodowlane i działalnos na rzecz psow nie tylko nie ukrywam , lecz mowie publicznie , teraz tez i nie mam w tym zadnego osobistego interesu bo hodowcą nie jestem , dla jasnosci sprawy..chcę tylko miec buldozka bo fascynuje mnie ta rasa i bardzo podoba.. i to tyle ...:p .. Renia. Quote
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [B]Viris,[/B]zabawa była w internacie jednej ze szkół.Było super.Zresztą z doświadczenia wiem,że takie balety organizowane w internatach,szkołach,swietlicach czy innych takich, są najfajniejsze.Około 50 osób.Orkiestra na przemian z muzyką z płyt.Nie było przebieranek.Jeszcze na takim balu przebierańców nie byłam,ale moja siostra tak i była bardzo zadowolona. [B]Cocobull,[/B]z tym rozsądkiem to różnie bywa :lol:,ale dziękuję. A na bale za rzadko uczeszczam,bo jakaś taka domatorka-internautka-nałogowiec się ze mnie zrobiła.:eek2::wallbash:.Koniecznie trzeba to zmienić:evil_lol:. Quote
Re-a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wyjasniam ze zamiast tej buzki smiejącej na początku jest nawias , bo nie umie wkleic cytatu, nie wiem skad ona sie tam wzięła , bo wcale mi nie do smiechu , to przykre wszystko co sie tu stalo.. Quote
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Re-a,gwoli wyjasnienia.Po raz kolejny mnie nie zrozumiałaś.No cóż....Ja nie Tobie kazałam się przedstawiać z imienia i nazwiska,tylko prosiłam,żebyś pisząc post typu...."nie macie nic bez Draczyn wartościowego do powiedzenia" pisała,konkretnie [B]kto[/B] nie ma bez Draczyn nic wartościowego do powiedzenia.Ja tą osobą nie jestem i sobie nie życzę,abyś mnie do tego ogólu wpychała. To wszystko. Quote
cocobull Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Re-a, Ty naprawdę uważasz, że na tym Forum tylko Draczyn ma coś wartościowego do powiedzenia?:crazyeye: Quote
Re-a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziewczyny?, czy ja tak mowie , powiedziałam ze szkoda ze jej nie ma , ze dyskusje są w innym kierunku , a ja jestem tu z chęci poznania rasy . misiaczku , tez czytałam Twoje posty i nie z chęci wygarnięcia Ci ze nie masz nic do powiedzenia .. czytam większosc osob i to nie wyrywkowo , lecz z panelu uzytkownika , bo tam najłatwiej znalezc osoby od ktorych chciało by sie cos dowiedziec.. nie mam czasu , nie , szkoda mi czasu na czytanie kawałów lub sprzeczek i przegaduszek niektorych osob, dlatego wybieram panel jak mozliwosc zapoznania sie z wiadomosciami jakie dana osoba posiada.. stąd moja wyrobiona opinia o niektorych uczestnikach tego forum i pewnie gdyby nie ten konflikt nie powiedziała bym tu ani jednego zdania kto mi sie podoba lub nie.. bo mam o co pytac , nie podejmując dyskusji na temat w ktorym jestem laikiem , a na kawały i inne bzdury to gdzie indziej chodze. tu natomiast , by poznac te psy.. i gdzies mi umknęło , nie dopisało sie więc uzupełniam ..( misiaczku , tez czytałam Twoje posty i nie z chęci wygarnięcia Ci ze nie masz nic do powiedzenia .. bo masz, )......i dodam jeszcze wszystkim obrazonym , ze nadal uwazam , iz wiedza Draczyn jest duza i szkoda by było gdyby jej tu nie przekazywała rowniez.. Quote
Recommended Posts